TE Connectivity

TE Connectivity is hoofdsponsor van de Business swim bij ‘Swim to Fight Cancer’

’S-HERTOGENBOSCH – 11 september 2017 – TE Connectivity (TE), een wereldleider in connectiviteit en sensoren, is dit jaar de hoofdsponsor van de Business swim die gehouden wordt tijdens het evenement ‘Swim to Fight Cancer’ in het centrum van Den Bosch. Om dit jaar voor extra interne betrokkenheid te zorgen, is een ‘Walk to Fight Cancer’opgezet. Met dit initiatief hebben wij maar liefst € 2000 opgehaald. Dit geld gaat rechtstreeks naar de stichting, Fight Cancer.

Het concept was simpel: alle collega’s werd gevraagd om een rondje te wandelen in hun lunchpauze en de kilometers te registreren. TE Den Bosch heeft voor elke gewandelde kilometer 1 euro gedoneerd. Dit resulteerde in een fantastische bijdrage voor het goede doel, maar het heeft ook onze collega’s aangezet om wandelpauzes in te lassen. Hierdoor is in een korte tijd wel 2000 km gewandeld en hopelijk zijn hierdoor nieuwe gewoontes geboren. Omdat bij een kantoorbaan veel zitten soms onvermijdelijk lijkt, hopen we dat dit bijdraagt aan de gezondheid van ons personeel.

Eric Leijtens, Managing Director TE Den Bosch: “Wij zijn erg trots dat wij de hoofdsponsor mogen zijn van de business swim van Swim to Fight Cancer. Kanker is helaas een ziekte die bijna iedereen direct of indirect raakt. Deze actie raakt dan ook de juiste snaar bij onze werknemers. Iedereen draagt er graag aan bij om deze vreselijke ziekte de wereld uit te krijgen.”

Swim to Fight Cancer is een initiatief van de stichting ’Fight Cancer’ en werft fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing en preventie van kanker via KWF Kankerbestrijding. Fight Cancer wil met name jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker, maar vooral: Aansporen tot actie. Dit past perfect in het goede doelenbeleid van onze organisatie.

TE, TE Connectivity en het TE connectivity logo zijn handelsmerken van de TE Connectivity Ltd. bedrijfsgroep.

Lezersvragen

TE Connectivity
Pfnorstrasse 1
64293 Darmstadt
Germany
+49 6154 607 1740
www.te.com

Opmerkingen voor de redactie


OVER TE CONNECTIVITY

TE Connectivity (NYSE: TEL) is een wereldleider in technologie met een jaaromzet van 12 miljard dollar. Onze inzet voor innovatie heeft geleid tot vernieuwingen op het gebied van transport, industriële toepassingen, medische technologie, elektriciteit, datacommunicatie en het huishouden. TE’s ongeëvenaarde connectiviteits- en sensoroplossingen zijn geschikt voor de zwaarste omgevingen en maken de wereld veiliger, groener, slimmer en meer verbonden. Dankzij onze 75.000 medewerkers (waaronder ruim 7.000 engineers) die meedenken met onze klanten in zo’n 150 landen, kunnen we ervoor zorgen dat 'EVERY CONNECTION COUNTS' – www.TE.com.

Related images

TE Connectivity is hoofdsponsor van de Business swim bij ‘Swim to Fight Cancer’. (Bron: TE Connectivity, PR196)

 

Editorial enquiries

Jonathan Graham
TE Connectivity

+49 6151 607 3756
jonathan.graham@​te.com

Nancy van Heesewijk
EMG

+31 164 317 018
nvanheesewijk@​emg-pr.com

 

Share

 

More news from