SONGWON

SONGWON gaat twee nieuwe distributieakkoorden aan met Bodo Möller Chemie

Ulsan, Zuid-Korea – 19 mei 2020 – Songwon Industrial Co., Ltd. maakt vandaag bekend dat het twee exclusieve distributiecontracten aangaat ter verdeling van zijn uitgebreide gamma stabilisatoren die gebruikt worden in de kunststofindustrie: Bodo Möller Chemie Benelux N.V. is reeds aangevangen op 1 Januari 2020 met het beleveren van klanten in België, Luxemburg en Nederland. Bodo Möller Chemie UK Ltd nam de verantwoordelijkheid op sinds 1 Mei in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Bodo Möller Chemie Benelux N.V. en Bodo Möller Chemie UK Ltd zijn respectievelijk gebaseerd in Antwerpen, België en Winsford, Verenigd Koninkrijk en maken beiden deel uit van de Bodo Möller Chemie Group – een leidinggevende leverancier van chemische specialiteiten voor kunststoffen, lijmen, coatings en andere industriële sectoren.

« Gezien de bestaande uitmuntende relatie tussen SONGWON en Bodo Möller Chemie in andere Europese landen zijn we ervan overtuigd dat deze stap SONGWON zal toelaten zijn marktpositie in Europa verder te verstevigen », deelde Franky Cuypers, Global Sales Leader Polymer Stabilizers, mee. « Deze nieuwe samenwerking met Bodo Möller Chemie zal ons toelaten onze produkten van wereldklasse makkelijker toegankelijk te maken voor onze klanten in de bovenvermelde landen en demonstreert onze toewijding om hen een betrouwbare onmiddellijke service te verlenen. »

Jürgen Rietschle, Managing Director, Bodo Möller Chemie GmbH, zei: « De produkten die SONGWON aanbiedt passen perfect bij onze produktengamma’s, de nieuwe verbintenissen betekenen een gezonde basis voor groei. De combinatie van top-kwaliteitsprodukten met onze kennis van de industrie is een waardevolle basis voor alle betrokken partijen. »

Lezersvragen

Songwon Industrial Co., Ltd.
Walzmühlestrasse 48
8500 Frauenfeld
Switzerland
+41 52 635 0000
marketing@​songwon.com
www.songwon.com

Opmerkingen voor de redactie

Over Songwon Industrial Co., Ltd.

Als leider in de ontwikkeling, productie en levering van specialty chemicals, raken de producten van SONGWON uw leven elke dag, overal ter wereld. Sinds 1965 stimuleren we innovatie, werken we samen aan vooruitgang en maken we de weg vrij voor een duurzamere toekomst met 360° -oplossingen op maat.

SONGWON, waarvan het hoofdkantoor zich in Zuid-Korea bevindt, is de op één na grootste producent van polymeerstabilisatoren wereldwijd. Met groepsbedrijven en productiefaciliteiten van wereldklasse over de hele wereld, zijn we toegewijd om klanten in meer dan 60 landen hoogwaardige producten te bieden die voldoen aan hun individuele behoeften en het beste serviceniveau.

Ga voor meer informatie naar: www.songwon.com.

Over Bodo Möller Chemie

Gebaseerd in Offenbach, Duitsland, is Bodo Möller Chemie een leidinggevend distributiebedrijf van chemische produkten en verlijmingsoplossingen in Europa. Bodo Möller Chemie bezit méér dan 40 jaar ervaring in Adhesives & Sealants, Additieven, Polymeren en Coatings. We zijn toegewijd om de benodigdheden en verwachtingen van onze klanten in te vullen, zonder in te binden op onze verbintenis op vlak van duurzaamheid. Bodo Möller Chemie is DIN EN ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en EN 9120 gecertifieerd.

Voor verdere informatie, gelieve onze website www.bm-chemie.com te bezoeken.

Editorial enquiries

Giulia Boratto
SONGWON Industrial Group

+41 52 635 0000
marketing@​songwon.com

Kevin Noels
Marketing Solutions NV

+32 3 31 30 311
knoels@​marketing-solutions.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from