Omron

Omron prezintă noii senzori de control proces cu IoT pentru debit (E8FC) și presiune (EFPC)

Noii senzori de debit E8FC și noii senzori de presiune E8PC de la Omron oferă o nouă generație de soluții inovatoare pentru controlul proceselor industriale care utilizează diferite lichide și gaze. Pe baza unei tehnologii unice, acești senzori noi efectuează monitorizarea dublă a parametrilor principali de debit sau presiune. În plus, asigură controlul temperaturii și oferă avertismente avansate privind anomaliile procesului, cu semnale vizuale în culori strălucitoare și parametri ușor de citit pe un indicator organic alb-negru cu vizibilitate mare.

Senzorii pot să transfere informații despre starea sistemului monitorizat prin intermediul unui standard de comunicare COM3 cu IO-Link de mare viteză, precum și să identifice datele și parametrii pentru autodiagnosticare.

Senzorii de control al debitului și presiunii E8FC/E8PC completează „Conceptul nostru de integrare pe verticală” și permit transferul datelor de procesare de la cel mai scăzut nivel al piramidei automatizării până la cel de sus, și transferul setărilor de parametrii de sus în jos către fiecare senzor.

Noii senzori E8FC pot fi utilizați în industria auto pentru a preveni opririle bruște și defectele la nivelul mașinilor de turnare și de sudură, cauzate de anomaliile lichidelor de răcire. Mai mult, datorită monitorizării precise a presiunii hidraulice, noul E8PC poate fi folosit pentru a preveni defecte de presiune și de procesare la diferite tipuri de mașini de presat sau în CNC și alte centre de prelucrare avansată.

Pe lângă industria auto, și alte industrii pot beneficia de această tehnologie. Printre acestea se numără industriile în care o singură greșeală sau anomalie de procesare poate provoca daune uriașe întregului proces de producție sau produsului final. Noul E8FC/E8PC poate fi utilizat ca soluție eficientă pentru anticiparea și indicarea prealabilă a acestor probleme.

Informații detaliate despre fiecare senzor sunt disponibile pe următoarele pagini:

E8FC: https://industrial.omron.eu/en/products/e8fc-flow-sensors
E8PC: https://industrial.omron.eu/en/products/e8pc-pressure-sensors

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
omron
omroneurope
omroneurope

Notes for Editors

Despre Omron

Omron Corporation este o importantă companie de automatizări industriale, care îşi valorifică tehnologiile esenţiale de detecţie şi control pentru a se extinde în domenii precum cele ale componentelor de control, componentelor electronice, componentelor de electronică auto, în domeniul infrastructurii sociale, al asistenţei medicale şi al protecţiei mediului. Omron a fost înfiinţată în anul 1933 şi are circa 36.000 de angajaţi la nivel global, oferind produse şi servicii în peste 117 state şi regiuni. În sectorul automatizărilor industriale, Omron contribuie la prosperitatea societăţii oferind tehnologii de automatizare care stimulează inovaţia în domeniul manufacturier, precum şi în cel al produselor şi al asistenţei pentru clienţi. Pentru mai multe detalii, accesaţi industrial.omron.ro.

Related images

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151
marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-marcom.com

 

 

Share

 

More news from