Omron

Az Omron bemutatja új áramlás (E8FC) és nyomás (EFPC) IoT folyamatérzékelőit

Az új E8FC áramlás és E8PC nyomás érzékelők az innovatív megoldások egy új generációját hozzák el, amelyek a különféle folyadékokat és gázokat alkalmazó ipari folyamatokat képesek felügyelni. Ez egy egyedülálló technológián alapul, amellyel az új érzékelők az áramlás és nyomás paramétereinek kettős ellenőrzését végzik. Továbbá hőmérsékletszabályozást is végeznek, és speciális figyelmeztetéseket adnak a folyamatok során előforduló hibákkal kapcsolatban élénk színű vizuális jelzéseikkel, és könnyen leolvasható paramétereikkel, amelyek jól látszanak a fekete-fehér kijelzőn.

Az érzékelők az IO-Link COM3 kommunikáció nagy sebességének köszönhetően könnyedén továbbítják a megfigyelt rendszer állapotát, valamint ismertetik az önellenőrzés adatait és paramétereit is.

Az E8FC/E8PC áramlás- és nyomásvezérlő érzékelők nagyszerűen kiegészítik „Függőleges integráció” koncepciónkat, amely lehetővé teszi a megfigyelt feldolgozási adatok átvitelét az automatizálási piramis legalacsonyabb szintjéről felfelé, valamint az átviteli beállításokat és paramétereket a legmagasabb szintről lefelé minden érzékelő esetében.

Az új E8FC érzékelők például a járműiparban használhatók a hirtelen leállások, valamint a fröccsöntési és hegesztőgépek folyadékhűtésből adódó hibáinak elkerülésére. Továbbá a hidraulikanyomás ellenőrzésének köszönhetően az új E8PC alkalmazható a préselési és feldolgozási hibák elkerülésére különféle préselőgépek, valamint a CNC és ahhoz hasonló megmunkáló gépek esetében.

A járműiparon kívül más ipari egységek is kihasználhatják a technológia előnyeit. Ebbe beletartoznak azok az iparágak is, amelyek hasznát veszik a teljes gyártási folyamatban kárt okozó, valamint a végterméket is érintő feldolgozási hibák gyors felismerésének. Az új E8FC/E8PC hatékonyan használható ezen típusú problémák megjóslásában és korai felismerésében.

Az érzékelők részletes ismertetését a következő oldalakon tekintheti meg:

E8FC: https://industrial.omron.hu/hu/products/e8fc-flow-sensors
E8PC: https://industrial.omron.hu/hu/products/e8pc-pressure-sensors

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
omron
omroneurope
omroneurope

Notes for Editors

Az Omron vállalatról

Az ipari automatizáció területének egyik vezető vállalataként az Omron vállalat kulcs érzékelési és vezérlési technológiáira támaszkodva terjeszkedik a piacon többek között vezérlőkomponensek, elektronikai komponensek, autóipari elektronikai komponensek, továbbá szociális infrastrukturális, egészségügyi és környezetvédelmi megoldások formájában. Az Omron 1933-ban jött létre, alkalmazottai száma mára globálisan megközelítőleg 36 000, és több mint 117 országban illetve régióban kínálja termékeit és szolgáltatásait. Az ipari automatizáció piacán az Omron az előállítást, a termékeket, valamint az ügyféltámogatást érintő innovációt elősegítő automatizálási technológiákkal dolgozik egy gazdagabb társadalom létrejöttén. További részletekért látogasson el az industrial.omron.eu weboldalra.

Related images

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151
marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-marcom.com

 

 

Share

 

More news from