Omron

Omron tuo markkinoille uudet IoT-prosessinohjausanturit virtaus- (E8FC) ja painemittaukseen (EFPC)

Omronin uudet E8FC-virtausanturit ja E8PC-paineanturit tarjoavat uuden sukupolven innovatiiviset ratkaisut eri nesteitä ja kaasuja käyttävien teollisuusprosessien ohjaamiseen. Ainutlaatuista tekniikkaa hyödyntävät anturit suorittavat virtauksen tai paineen pääparametrien kaksinkertaista valvontaa. Lisäksi ne mahdollistavat lämpötilansäädön ja voivat antaa varoituksia prosesseissa ilmenevistä poikkeavuuksista kirkkaanvärisillä merkkivaloilla sekä helposti luettavilla parametreilla, jotka esitetään selkeässä mustavalkoisessa näytössä.

Anturit käyttävät valvottavan järjestelmän tilatietojen siirtämiseen IO-Link-tiedonsiirron nopeaa COM3-standardia. Ne voivat myös lukea järjestelmän tietoja ja parametreja itsediagnoosin tekemistä varten.

E8FC/E8PC-virtauksen- ja paineenohjausanturit ovat osa vertikaalisen integraation konseptiamme, joka mahdollistaa käsittelytietojen siirtämisen automaatiopyramidin alimmalta tasolta huipulle sekä asetusparametrien siirtämisen huipulta alas jokaiseen yksittäiseen anturiin.

Uusia E8FC-antureita voidaan käyttää automaatioteollisuudessa estämään jäähdytysnesteen poikkeavuuksista valu- ja hitsauskoneille aiheutuvia äkillisiä pysähdyksiä tai vikatiloja. Lisäksi nestepaineen tarkka valvonta mahdollistaa sen, että uutta E8PC-anturia voidaan käyttää estämään prässeissä tai CNC-sorveissa tai muissa edistyksellisissä työstökeskuksissa ilmeneviä prässäys- tai prosessointivikoja.

Automaatioteollisuuden lisäksi myös muut teollisuudenalat voivat hyötyä antureiden tekniikasta. Tällaisia ovat esimerkiksi alat, joissa yksi käsittelyvirhe tai poikkeavuus voi aiheuttaa valtavaa vahinkoa koko tuotantoprosessille tai lopputuotteelle. Uutta E8FC/E8PC-anturia voidaan käyttää tehokkaana ratkaisuna tällaisten ongelmien ennakoimiseen ja havaitsemiseen jo hyvissä ajoin.

Tarkemmat tiedot antureista on saatavana seuraavilla sivuilla: 

E8FC: https://industrial.omron.eu/en/products/e8fc-flow-sensors
E8PC: https://industrial.omron.eu/en/products/e8pc-pressure-sensors

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
omron
omroneurope
omroneurope

Notes for Editors

Tietoja Omronista

Omron Corporation on johtava teollisuusautomaatioalan yritys, jonka toiminta ulottuu yrityksen ydinalueeseen kuuluvasta tunnistus- ja ohjausteknologiasta muun muassa ohjauskomponentteihin, elektroniikkakomponentteihin ja autojen elektroniikkakomponentteihin sekä infrastruktuurisovelluksiin, terveydenhuoltoon ja ympäristöön. Omron perustettiin vuonna 1933, ja sillä on 36 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Yrityksen tuote- ja palvelutarjonta kattaa yli 117 maata ja aluetta. Teollisuusautomaation alalla Omron edistää yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla automaatiotekniikkaa, joka edistää innovatiivista tuotantoa, sekä tuotteita ja asiakastukea. Lisätietoja on osoitteessa industrial.omron.fi.

Related images

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151
marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-marcom.com

 

 

Share

 

More news from