Omron

Omron achiziţionează Microscan Systems pentru a oferi soluţii complete pentru controlul calităţii, inspecţie şi trasabilitate

Achiziţia Microscan Systems adaugă mai mult de 35 de ani de expertiză în domeniul citirii codurilor de bare, inspecţiei vizuale a utilajelor şi verificării la soluţiile de automatizare industrială inovatoare ale Omron pentru a asigura calitatea, productivitatea şi siguranţa consumatorilor.

Omron Industrial Automation Europe a anunţat că soluţiile automatizate de identificare, inspecţie vizuală şi verificare ale Microscan Systems sunt acum integrate în linia sa completă de produse pentru controlul calităţii şi inspecţie, în urma finalizării achiziţiei la data de 2 octombrie 2017.

Producţia de calitate şi trasabilitatea completă a produselor sunt factori cheie în asigurarea calităţii produselor, siguranţei consumatorilor şi în garantarea conformităţii cu reglementările din industrie, maximizând în acelaşi timp productivitatea. O soluţie completă de urmărire şi inspecţie permite producătorilor să urmărească produsele în timpul procesului de producţie, să înregistreze fiecare etapă de producţie pentru a optimiza calitatea şi pentru a se asigura că orice erori sunt depistate din timp. În plus, produsele şi componentele individuale pot fi urmărite în cadrul întregului lanţ de aprovizionare, din fabrică până la utilizatorul final.

Mulţumită achiziţiei Microscan Systems, Omron oferă o soluţie foarte bună pentru citirea codurilor pe pieţele sale cheie de producţie pentru a dezvolta şi mai mult controlul echipamentelor de fabricaţie şi al liniilor de producţie, utilizând IoT pentru a conecta practic toate obiectele dintr-un spaţiu de fabricaţie, inclusiv componente şi utilaje. Acest lucru va aduce automatizarea flexibilă în spaţiile de fabricaţie pentru a respecta diversele cerinţe ale clienţilor

„Suntem foarte încântaţi să unim cei peste 35 de ani de experienţă ai Microscan în domeniul cititoarelor de coduri de bare, al camerelor inteligente şi verificatoarelor cu expertiza Omron în automatizarea industrială”, a spus Nico Hooiveld, manager de piaţă la Omron Europe. „Acum avem capacitatea de a oferi o soluţie unică firmelor care doresc să integreze soluţiile de urmărire şi inspecţie în linia lor de fabricaţie, inclusiv cele mai bune controlere din această clasă cu SQL integrat, care poate comunica direct cu cititoarele de coduri de bare şi o bază de date centrală.”

„La nivel local, clienţii şi partenerii actuali ai Microscan vor avea în continuare acces la soluţiile de calitate cu care sunt obişnuiţi, având în plus beneficiul reţelei extinse de vânzări şi asistenţă, al personalului local orientat către clienţi şi spectrului complet de produse Omron disponibile de la un singur furnizor care variază de la senzori şi componente la controlere, roboţi industriali şi dispozitive de securitate,” a spus Jan Nieswandt, manager de marketing de produs EMEA pentru departamentul de inspecţie vizuală.

Soluţiile Microscan contribuie la angajamentul Omron de a accelera crearea de centre de fabricaţie inteligente, un aspect important pentru punerea în practică a conceptului său „innovative-Automation!” (automatizare inovatoare). În acest mod, Omron promovează răspândirea şi schimbul „information of things” (informaţii despre lucruri) în societate, astfel încât persoane din întreaga lume să beneficieze de siguranţă şi securitate extinse pentru produse.

„Încă facem eforturi pentru a dezvolta noi soluţii complete prin îmbinarea capacităţilor hardware şi software ale Microscan care oferă o performanţă stabilă de citire şi inspecţie, chiar şi în cele mai solicitante condiţii, cu competenţele dovedite ale Omron în soluţii de automatizare”, a adăugat Jan Nieswandt. „Suntem mândri că primul rezultat al acestei dezvoltări în comun este acum disponibil, cititorul compact de coduri de bare cu focalizare automată V430-F, care are cel mai bun sistem de decodare din clasa sa pentru coduri 1D/2D sau DPM într-o carcasă robustă din aluminiu, evaluată IP67, pentru producători de componente electronice din industria auto, alimente şi bunuri şi produse farmaceutice”.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
omron
omroneurope
omroneurope

Notes for Editors

Despre Omron

Omron Corporation este o importantă companie de automatizări industriale, care îşi valorifică tehnologiile esenţiale de detecţie şi control pentru a se extinde în domenii precum cele ale componentelor de control, componentelor electronice, componentelor de electronică auto, în domeniul infrastructurii sociale, al asistenţei medicale şi al protecţiei mediului. Omron a fost înfiinţată în anul 1933 şi are circa 36.000 de angajaţi la nivel global, oferind produse şi servicii în peste 117 state şi regiuni. În sectorul automatizărilor industriale, Omron contribuie la prosperitatea societăţii oferind tehnologii de automatizare care stimulează inovaţia în domeniul manufacturier, precum şi în cel al produselor şi al asistenţei pentru clienţi. Pentru mai multe detalii, accesaţi industrial.omron.ro.

Despre „innovative-Automation!” (automatizare inovatoare)

În calitate de lider în automatizări industriale, Omron dispune de linii extinse de componente şi echipamente de control, variind de la senzorii de procesare a imaginii şi alte dispozitive de intrare la diverse controlere şi dispozitive de ieşire, precum servomotoare, precum şi o gamă de dispozitive de securitate şi roboţi industriali. Combinând aceste dispozitive prin intermediul software-ului, Omron a dezvoltat o varietate de soluţii de automatizare unice şi foarte eficiente pentru producătorii din toată lumea. Pe baza stocului său de tehnologii avansate şi a gamei cuprinzătoare de dispozitive, Omron a stabilit un concept strategic denumit „Automatizare inovatoare!”, care constă în trei inovaţii sau „i-uri”--„integrat” (evoluţia controlului), „inteligent” (dezvoltarea inteligenţei prin ICT) şi „interactiv” (o nouă armonizare între oameni şi maşini). Omron se angajează acum să aducă inovaţia în unităţile de producţie prin materializarea acestui concept.

Related images

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151
marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-marcom.com

 

 

Share

 

More news from