Omron

Omron slår seg sammen med Microscan Systems for å tilby fullstendige løsninger innen kvalitetskontroll, inspeksjon og sporbarhet

Oppkjøpet av Microscan Systems gjør at over 35 år med ekspertise innen strekkodelesing, maskinvisjon og verifisering kombineres med Omrons innovative industrielle automasjonsløsninger for å sikre kvalitets-, produktivitets- og forbrukersikkerhet.

Omron Industrial Automation Europe kunngjorde at automatisk identifikasjon, maskinvisjon og verifiseringsløsninger fra Microscan Systems nå er integrert i produksjonsserien med fullstendig kvalitetskontroll og inspeksjon som følge av oppkjøpet 2. oktober 2017.

Produksjon av høy kvalitet og fullstendig produktsporbarhet er viktige faktorer for å sikre produktkvalitet og forbrukersikkerhet og for å kunne garantere kompatibilitet med bransjens regelverk, samtidig som du maksimerer produktiviteten. En fullstendig sporbarhets- og inspeksjonsløsning kan gi produsenter muligheten til å følge produkter gjennom produksjonsprosessen, registrere hvert produksjonstrinn for å optimalisere kvaliteten og sikre at eventuelle feil blir oppdaget tidlig. I tillegg kan enkelte produkter og komponenter spores i hele forsyningskjeden, fra fabrikken til sluttbrukeren.

Takket være oppkjøpet av Microscan Systems kan Omron tilby en sterk løsning for kodelesing i sine viktigste produksjonsmarkeder for å få bedre kontroll over produksjonsutstyr og produksjonslinjer ved hjelp av IoT som knytter sammen praktisk talt alle objekter på produksjonsgulvet, inkludert komponenter og maskiner. Dette gjør at fleksibel automasjon kan benyttes i produksjonen slik at man kan dekke en rekke av forbrukernes krav.

"Det å kombinere Microscans over 35 år lange erfaring innen strekkodelesere, smartkameraer og verifisering med Omrons ekspertise innen industriell automasjon er veldig spennende, sier Nico Hooiveld, Market Manager i Omron Europa. "Vi kan nå tilby en komplett løsning for bedrifter som ønsker å integrere sporbarhets- og inspeksjonsløsninger i produksjonslinjene sine, inkludert de beste kontrollerne med innebygd SQL, som kan kommunisere direkte med strekkodelesere og en sentral database."

"På et lokalt nivå vil gjeldende Microscan-kunder og -partnere fortsatt ha tilgang til kvalitetsløsningene de er kjent med, med den ekstra fordelen av Omrons omfattende salgs- og støttenettverk, lokalt kunderettet personell og et fullt spekter av produkter som er tilgjengelige fra én leverandør, fra sensorer og komponenter til kontrollere, industrielle roboter og sikkerhetsutstyr," sier Jan Nieswandt, EMEA Product Marketing Manager for Vision.

Microscan-løsninger bidra til Omrons dedikasjon for å fremskynde opprettelsen av intelligente produksjonssteder – en nøkkel til å realisere konseptet "innovative-Automation!". Ved å gjøre det fremmer Omron distribusjon og handel av "Informasjon om ting" i hele samfunnet, slik at folk over hele verden kan dra nytte av forbedret produktsikkerhet.

"Vi vil jobbe for å utvikle nye omfattende løsninger ved å kombinere maskinvare og programvareløsninger fra Microscan som leverer stabil avlesning og kontroll selv under de mest krevende forhold, takket være Omrons anerkjente kompetanse innen automasjonsløsninger, sier Jan Nieswandt. "Vi er stolte av at det første resultatet av dette fellesprosjektet nå er tilgjengelig i form av den kompakte autofokusstrekkodeleseren V430-F, som kan skilte med enestående dekoding for 1D/2D- eller DPM-koder i et robust IP67-aluminiumskabinett for produsenter av bilelektronikk, mat og råvarer og farmasøytiske produkter."

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
omron
omroneurope
omroneurope

Notes for Editors

Om Omron

Omron Corporation er et ledende firma for industriell automasjon som utnytter kjerneteknologien i sensor- og kontrollkomponentene sine for å kunne ekspandere innenfor bransjer som blant annet bilbransjen, sosial infrastruktur, helse og miljø. Omron ble grunnlagt i 1933, har rundt 36 000 ansatte over hele verden og tilbyr produkter og tjenester i 117 land og regioner. Innen industriell automasjon bidrar Omron til å skape et rikt samfunn ved å tilby automasjonsteknologier som bidrar til nyskaping innen produksjon, samt produkter og kundestøtte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til industrial.omron.eu.

Om «innovative-Automation!»

Som en leder innen industriell automasjon har Omron omfattende serier av kontrollkomponenter og -utstyr, som spenner fra sensorer for bildebehandling og andre outputenheter, som servomotorer, til en serie av sikkerhetsutstyr og industriroboter. Ved å kombinere slikt utstyr har Omron utviklet en rekke ulike og svært effektive automasjonsløsninger for produsenter over hele verden. Basert på sin beholdning av avanserte teknologier og omfattende utstyrsserier har Omron definert et strategisk konsept kalt «innovative-Automation!», som består av tre nyskapninger, «i's» – «integrated» (kontrollutvikling), «intelligent» (utvikling av intelligens gjennom IKT) og «interactive» (ny harmonisering mellom mennesker og maskiner). Omron har nå forpliktet seg til å bringe innovasjon til produksjonsanlegg ved å realisere dette konseptet.

Related images

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151
marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-marcom.com

 

 

Share

 

More news from