Omron

Omron vahvistaa kokonaisvaltaisia laadunvalvonta-, tarkistus- ja jäljitettävyysratkaisujaan Microscan Systemsin osaamisella

Omronin hankkiman Microscan Systemsin yli 35 vuoden kokemus viivakoodin luku-, konenäkö- ja tarkistusratkaisujen alalta lujittaa Omronin teollisuusautomaatiotuotteiden valikoimaa parantamalla laatua, tuottavuutta ja kuluttajaturvallisuutta entisestään.

Omron Industrial Automation Europe ilmoitti tänään, että 2. lokakuuta 2017 tehdyn yrityskaupan tuloksena Microscan Systemsin automaattiset tunnistus-, konenäkö- ja tarkistusratkaisut integroidaan nyt yhtiön laadunvalvonta- ja tarkistustuotteiden valikoimaan.

Laadukas valmistustyö ja tuotteen täydellinen jäljitettävyys ovat keskeisiä tekijöitä tuotteen laadun, kuluttajaturvallisuuden ja teollisuuden määräysten toteutumisen sekä tuottavuuden maksimoinnin kannalta. Kokonaisvaltaisen jäljitettävyys- ja tarkastusratkaisun ansiosta valmistajat voivat seurata tuotteita valmistusprosessin ajan, tallentaa jokaisen tuotantovaiheen erikseen laadun optimointia varten ja varmistaa, että mahdolliset virheet havaitaan jo varhaisessa vaiheessa. Lisäksi yksittäiset tuotteet ja komponentit voidaan jäljittää koko tuotantoketjun läpi tehtaalta aina loppukäyttäjään asti.

Microscan Systemsin hankinta mahdollistaa sen, että Omron pystyy tarjoamaan vahvat koodinlukuratkaisut keskeisille tuotantoteollisuuden asiakkailleen ja kehittää näin entisestään valmistuslaitteiden ja tuotantolinjojen ohjausta. Esineiden internetin avulla lähes kaikki tuotantotilan laitteet ja komponentit voidaan yhdistää toisiinsa, mikä tuo joustavan automaation ratkaisut tuotantolaitoksiin. Näin kuluttajien erilaisiin vaatimuksiin voidaan vastata entistä paremmin.

”On erittäin jännittävää päästä yhdistämään Microscanin yli 35-vuotinen kokemus viivakoodinlukijoiden, älykameroiden ja tarkistuslaitteiden alalta Omronin teollisuusautomaatio-osaamiseen”, Omron Europen markkinapäällikkö Nico Hooiveld sanoo. ”Pystymme nyt tarjoamaan kertaratkaisun yrityksille, jotka toivovat jäljitettävyys- ja tarkistusjärjestelmien integroimista tuotantolinjaansa. Siihen kuuluvat myös SQL-palveluilla varustetut huipputason ohjaimet, jotka pystyvät kommunikoimaan suoraan viivakoodinlukijoiden ja keskustietokannan kanssa.”

”Paikallisella tasolla Microscanin nykyisillä asiakkailla ja yhteistyökumppaneilla on käytössään edelleen samat laaturatkaisut, joihin he ovat tottuneet. Nyt he voivat kuitenkin hyödyntää myös Omronin kattavaa myynti- ja tukiverkostoa, paikallisia asiakaspalvelijoita sekä yhden toimittajan tarjoamaa monipuolista tuotevalikoimaa, joka käsittää niin anturit, komponentit kuin ohjaimetkin”, kertoo Omronin konenäkötuotteiden EMEA-alueen markkinointipäällikkö Jan Nieswandt.

Microscanin ratkaisut tukevat Omronin älykkäiden valmistustilojen rakentamistavoitetta, joka on olennainen osa yhtiön innovative-Automation!-konseptia. Tällä Omron edistää esineiden tuottaman tiedon jakamista ja vaihtamista yhteiskunnassa, jotta ihmiset ympäri maailman voivat hyötyä tuotteiden paremmasta turvallisuudesta.

”Pyrimme kehittämään uusia monipuolisia ratkaisuja yhdistämällä Microscanin vakaat luku- ja tarkistusominaisuudet vaativissakin olosuhteissa takaavan laitteisto- ja ohjelmisto-osaamisen Omronin todistetusti tehokkaisiin automaatioratkaisuihin”, Jan Nieswandt lisää. ”Voimme ylpeänä ilmoittaa, että tämän yhteiskehitystyön ensimmäinen tulos on nyt saatavilla: V430-F on kompakti automaattisesti keskittävä viivakoodinlukija, joka tarjoaa alan parhaan 1D-/2D- ja DPM-koodien lukuominaisuuden kestävässä IP67-kotelointiluokan mukaisessa alumiinikotelossa autoelektroniikan, elintarvikkeiden ja päivittäistavaroiden sekä lääkkeiden valmistajien tarpeisiin.”

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
omron
omroneurope
omroneurope

Notes for Editors

Tietoja Omronista

Omron Corporation on johtava teollisuusautomaatioalan yritys, jonka toiminta ulottuu yrityksen ydinalueeseen kuuluvasta tunnistus- ja ohjausteknologiasta muun muassa ohjauskomponentteihin, elektroniikkakomponentteihin ja autojen elektroniikkakomponentteihin sekä infrastruktuurisovelluksiin, terveydenhuoltoon ja ympäristöön. Omron perustettiin vuonna 1933, ja sillä on 36 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Yrityksen tuote- ja palvelutarjonta kattaa yli 117 maata ja aluetta. Teollisuusautomaation alalla Omron edistää yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla automaatiotekniikkaa, joka edistää innovatiivista tuotantoa, sekä tuotteita ja asiakastukea. Lisätietoja on osoitteessa industrial.omron.fi.

Tietoja ”innovative-Automation!”-konseptista

Johtavana teollisuusautomaation toimittajana Omronilla on kattava valikoima osia ja laitteita kuvankäsittelyantureista ja muista tulolaitteista erilaisiin ohjaimiin ja lähtölaitteisiin, kuten servomoottoreita, sekä valikoima turvalaitteita ja teollisuusrobotteja. Yhdistämällä nämä laitteet ohjelmiston kautta Omron on kehittänyt ainutlaatuisia ja erittäin tehokkaita automaatioratkaisuja valmistajille ympäri maailman. Ammentamalla laajasta kehittyneiden tekniikoiden ja kattavien laitevalikoimien varannostaan Omron on lanseerannut innovatiivisen automaation strategisen konseptin nimellä ”innovative-Automation!”. Ajatuksen ytimessä on kolme innovaatiota tai i:tä – ”integrated” (integroidun ohjauksen kehitys), ”intelligent” (tieto- ja viestintätekniikan avulla kehitetty äly) ja ”interactive” (uudenlainen interaktiivinen ihmisten ja koneiden välisen yhteistyön sovittaminen). Omron on sitoutunut tuomaan innovoinnin tuotantolaitoksiin konkretisoimalla tämän periaatteen.

Related images

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151
marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-marcom.com

 

 

Share

 

More news from