Omron

Omron opkøber Microscan Systems for at kunne tilbyde løsninger, som omfatter komplet kvalitetskontrol, inspektion og sporbarhed

Anskaffelsen af Microscan Systems føjer 35+ års ekspertise indenfor stregkodelæsning, maskinsyn og verificering til Omrons innovative industrielle automatiseringsløsninger for at sikre forbrugerne kvalitet, produktivitet og sikkerhed.

Omron Industrial Automation Europe har meddelt, at de automatiske løsninger indenfor identifikation, maskinsyn og verificering fra Microscan Systems nu er integreret i deres samlede produktportefølje for kvalitetskontrol og inspektion efter endt overtagelse den 2. oktober 2017.

Kvalitetsproduktion og fuldstændig sporbarhed er væsentlige faktorer til at sikre produktkvalitet, forbrugersikkerhed og overholdelse af branchebestemmelser, og samtidig maksimerer de produktiviteten. En komplet sporbarheds- og inspektionsløsning giver producenterne mulighed for at følge produkter gennem produktionsprocessen, registrere hvert trin i produktionen for at optimere kvaliteten og sikre, at fejl opdages tidligt. Derudover kan de enkelte produkter og komponenter spores gennem hele forsyningskæden, fra fabrikken til slutbrugeren.

Takket være opkøbet af Microscan Systems kan Omron tilbyde en stærk løsning til stregkodelæsning i dens vigtigste produktionsmarkeder for at fremme styringen af produktionsudstyr og produktionslinjer yderligere - ved hjælp af IoT tilsluttes næsten alle objekter på produktionsgulvet, herunder komponenter og apparater. Dette vil medføre fleksibel automatisering på produktionsgulvet for dermed at opfylde en lang række forbrugerbehov.

"Kombinationen af Microscans 35+ års erfaring med stregkodelæsere, intelligente kameraer og verifikatorer og Omrons ekspertise inden for industriel automatisering er meget spændende," sagde Nico Hooiveld, som er markedschef hos Omron Europe. "Vi kan nu tilbyde en løsning, hvor man kun behøver henvende sig ét sted, til virksomheder, der ønsker at integrere sporbarhed og inspektionsløsninger i deres produktionslinje, herunder klassens bedste controllere med indbygget SQL, der kan kommunikere direkte med stregkodelæsere og en central database."

"På lokalt plan vil nuværende Microscan-kunder og partnere fortsat have adgang til de kvalitetsløsninger, som de er vant til, og kan samtidig nyde godt af Omrons omfattende salgs- og supportnetværk, lokalt kunderservicepersonale og et fuldt spektrum af produkter fra én leverandør, der spænder fra sensorer og komponenter til controllere, industrielle robotter og sikkerhedsudstyr," siger Jan Nieswandt, EMEA-Produktmarketingchef for Vision.

Microscan Solutions bidrager til Omrons engagement i at fremskynde oprettelsen af intelligente fabrikker - en af hovedårsagerne til virkeliggørelsen af virksomhedens "innovative-Automation!"-koncept. Derved fremmer Omron distribution og handel med "information of things" i hele samfundet, så folk over hele verden kan drage fordel af øget sikkerhed og sikring af produkter.

"Vi vil bestræbe os på at udvikle nye omfattende løsninger ved at kombinere Microscan hardware- og softwarekapaciteter, der leverer stabile målings- og inspektionsydelser, selv under de mest krævende forhold og med Omrons gennemprøvede kompetencer inden for automatiseringsløsninger, tilføjede Jan Nieswandt. "Vi er stolte over, at det første resultat af denne fælles udvikling nu er tilgængelig, den kompakte V430-F-stregkodelæser med autofokus, som leverer klassens bedste afkodning til 1D/2D- eller DPM-koder i en robust IP67-aluminiumkappe til elektronik i biler, fødevarer og råvarer og medicinalvirksomheder."

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
omron
omroneurope
omroneurope

Notes for Editors

Om Omron

Omron Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Kontrol til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. Omron blev etableret i 1933 og har omkring 36.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 117 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager Omron til at skabe et velfærdssamfund ved at tilbyde automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på industrial.omron.eu.

Om "innovative-Automation!"

Som den førende virksomhed inden for industriel automation har Omron omfattende produktionslinjer af styringskomponenter og udstyr, der strækker sig fra afstandssensorer og andre inputenheder til forskellige styreenheder og outputenheder, som f.eks. servomotorer samt en række sikkerhedsenheder og industrielle robotter. Ved at kombinere disse enheder via software har Omron udviklet en række forskellige unikke og yderst effektive automationsløsninger til producenter over hele verden. Baseret på Omrons adgang til egne avancerede teknologier og omfattende udvalg af enheder har Omron udviklet et strategisk koncept kaldet "innovative-Automation!", der består af tre innovationer eller "i'er" - "integreret" (udvikling af styreenheder), "intelligent" (udvikling af intelligens med ICT) og "interaktiv" (ny harmonisering mellem mennesker og maskiner). Omron er nu dedikeret til at forsyne produktionssteder med innovative løsninger til realisering af dette koncept.

Related images

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151
marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-marcom.com

 

 

Share

 

More news from