Omron

Omron Electronics A/S indgår distributionsaftale med Electro Performance i Danmark

Electro Performance tilbyder fuld teknisk service og installation hos kunden med løsninger fra Omron Industrial Automation

Omron Electronics A/S og Electro Performance har indgået en distributionsaftale, hvorved Electro Performance bliver en Omron-distributør i Danmark for Omrons industrielle løsninger, som muliggør fleksibel produktion og innovativ automation.

Electro Performance har hovedsæde i Aarhus og betjener primært kunder i Øst- og Midtjylland, men håndterer også projekter over hele Danmark. Electro Performance er ikke kun distributør, men også servicepartner. Deres kunder kan således trække på en omfattende viden samt rådgivning til valg af de rigtige komponenter men også til installation med fuld service direkte på produktionsstedet.

Samarbejdet giver en klar fordel for danske industrivirksomheder og supplerer Omrons eksisterende netværk af forhandlere i Danmark. Som officiel Omron-distributør tilbyder Electro Performance stærk teknisk service med fokus på stabil og problemfri produktion, minimal nedetid, højt serviceniveau, installation direkte hos kunden og service 24 timer i døgnet alle ugens dage.

"Med Electro Performance får vi en ny stærk distributør, der har et bredt udvalg af Omron-komponenter på lager, og desuden en omfattende viden der sikrer at kunderne maskiner holdes i drift og i optimal stand til enhver tid", udtaler Torben Friløw, Channel Sales Manager hos Omron Electronics A/S.

"Takket være aftalen med Omron vil vores kunder have en direkte konkurrencefordel, da Omron tilbyder et komplet program af produkter fra én enkelt leverandør, der spænder fra input- og outputenheder til industrirobotter og safety produkter for at optimere og effektivisere hele fremstillingsprocessen. Vores fælles kompetencer vil gøre det muligt for os at levere en professionel 360-graders service til kundens maskinpark," udtaler Dennis Sørensen, direktør for Electro Performance.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
omron
omroneurope
omroneurope

Notes for Editors

Om Omron

Omron Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Kontrol til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. Omron blev etableret i 1933 og har omkring 36.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 117 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager Omron til at skabe et velfærdssamfund ved at tilbyde automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på industrial.omron.eu.

Related images

Fra venstre i dette billede:
Dennis Sørensen, Director, Electro Performance
Kim Overballe, Distribution Manager, Omron Electronics A/S
Torben Friløw, Channel Sales Manager, Omron Electronics A/S
Michael Nyborg, Sales Manager, Electro Performance. (Foto: Omron, PR055)

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151
marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-marcom.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from