Omron

Omron indgår samarbejde med Cisco om produktionsinnovationer

Forbedrer IoT-sikkerheden på produktionssteder

Omron Corporation (hovedkontor: Shimogyo-ku, Kyoto, administrerende direktør og CEO: Yoshihito Yamada) og Cisco Systems G.K. (hovedkontor: Minato-ku, Tokyo, formand og administrerende direktør: Miyuki Suzuki) har indgået en aftale om at samarbejde ved at integrere Ciscos førende netværks- og sikkerhedsteknologi i Omrons Programmable Logic Controllers (PLC'er), der er designet til at levere stabilitet under ekstreme forhold på produktionsanlæg. Gennem samarbejdet vil de to virksomheder øge sikkerheden på de til stadighed mere intelligente produktionssteder med IoT og samtidig hjælpe producenter med at opnå sikker og beskyttet produktion.

Efterhånden som IoT bliver mere og mere udbredt, forventes antallet af forbundne enheder at nå 50 milliarder i 2020. Derudover arbejder producenter over hele verden på at styrke deres globale konkurrenceevne og virksomhedsværdi ved yderligere at forbedre deres produktionskompetencer. Branchen løfter også opgaven med at gøre produktionssteder mere intelligente gennem aktiv anvendelse af digitale teknologier. Samtidig står produktionsstederne over for flere alvorlige trusler end nogensinde før, hvilket tydeliggøres af rapporter om afbrudt produktion på grund af ransomware- og andre malwareangreb.

Derudover kræver kunder og markedet højere niveauer af kvalitet og sikkerhed gennem strengere bestemmelser om fødevarer og lægemidler samt sporbarhed for at sikre kvaliteten af enkeltkomponenter i elektronikbranchen. Producenter står over for betydelige udfordringer i fortsat at forbedre deres produktionsteknologier og samtidig håndtere ovennævnte problemer i produktionsmiljøet og leve op til deres sociale ansvar.

Omron og Cisco vil arbejde sammen for at bygge et sikkert miljø, hvor PLC'er, som kerneautomationskomponenter, leverer sikker godkendelse af tre diskrete elementer, nemlig mennesker på produktionsstederne, enheder forbundet til maskiner og produktionslinjer samt data, der udveksles. Ved at integrere Ciscos globalt testede netværks- og sikkerhedsteknologier med Omrons controllerteknologi, som fører kontrol og information sammen, kan virksomhederne bidrage til fremskridt inden for produktion ved at muliggøre sikker brug af IoT på produktionssteder.

Før det teknologiske partnerskab blev etableret, udviklede Omron Machine Automation Controller NJ-serien, PLC-topmodellen, der som standard leveres med OPC UA-serveren og opfylder kravene i den sikkerhedsaktiverede globale kommunikationsstandard. De nye PLC'er muliggør sikker datakommunikation med software og enheder, der understøtter OPC UA.

Derudover kan virksomhederne ved at kombinere Omrons PLC'er med Ciscos netværks- og sikkerhedsteknologier gennem dette teknologiske samarbejde udvide deres udvalg af løsninger, der kan fås til godkendelse af personer og enheder.

Sikkerhedsgodkendelse af personer, enheder og data med PLC'er

Godkendelse af personer (brugere):

  • PLC'er godkender kun brugeradgang og tillader kun sikker fjernadgang (VPN) for godkendte brugere, hvilket muliggør sikker overvågning af PLC'er og maskiner på produktionssteder.

Enhedsgodkendelse:

  • PLC'er sporer enhedsforbindelser, blokerer adgang fra ikke-godkendte enheder og udsteder alarmer i realtid.

Datagodkendelse:

  • PLC'er krypterer kommunikationsdata og sikrer, at data overføres på behørig vis, og de sporer og registrerer også ikke-godkendt adgang og sikkerhedstrusler ved at overvåge og visualisere data i netværket.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors

Om Omron

Omron Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Kontrol til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. Omron blev etableret i 1933 og har omkring 36.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 117 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager Omron til at skabe et velfærdssamfund ved at tilbyde automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på industrial.omron.eu.

Om Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) er en verdensførende teknologisk producent, der har fået internettet til at virke siden 1984. Vores medarbejdere, produkter og partnere hjælper verden med at få forbindelse og gribe fremtidens digitale muligheder i dag. Oplev mere på newsroom.cisco.com, og følg os på Twitter på @Cisco.

Related images

Omron indgår samarbejde med Cisco om produktionsinnovationer. 
(Foto: Omron, PR051)

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151
marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from