Omron

Omron ja Teknologisk Institut järjestävät kaksi tuotteen takaisinvetoa käsittelevää seminaaria

Takaisinvetoseminaareissa annetaan asiantuntijaneuvoja ja käytännön ohjeita takaisinvedon riskien pienentämiseen

Omron ja Teknologisk Institut järjestävät Tanskassa kaksi tuotteen takaisinvetoa käsittelevää seminaaria. Aarhusin seminaari pidetään 11. tammikuuta ja Taastrupin seminaari 16. tammikuuta 2018. Seminaareissa käsitellään tuotteen takaisinvedon vaikutuksia, annetaan käytännön neuvoja ja ohjeita takaisinvedon estämiseen ja jaetaan parhaita käytäntöjä takaisinvedon vaikutusten rajoittamiseen.

Kuluttajat vaativat aiempaa monipuolisempia tuotevalikoimia samalla, kun paikallishallinnot, kauppajärjestöt ja EU säätelevät laatua yhä tarkemmin. Tämä asettaa paineita tuotantolaitoksille, joiden on varmistettava laatu niin valmistusprosesseissa kuin toimitusketjuissakin. Elintarvike- ja juomateollisuudessa sekä lääketeollisuudessa tiukimmatkin laadunvarmistusprosessit voivat epäonnistua esimerkiksi viallisen pakkauksen tai virheellisten tuotemerkintöjen takia, mikä aiheuttaa tuotteen takaisinvedon myötä suuria kustannuksia.

Puoli päivää kestävissä seminaareissa tarkastellaan tuotteiden takaisinvedon syitä ja riskejä. Lisäksi seminaareissa annetaan asiantuntijaneuvoja ja käytännön ohjeita suurimpien ongelmien ratkaisemiseen.

Seminaarin aikana Tanskan elintarvikeviranomaisen edustaja Nikolas Kühn Hove esittelee tuotteen takaisinvedon mahdollisia syitä ja riskejä. Tämän jälkeen Arla Foodsin Vibeke From Jeppesen kertoo tapaustutkimuksen avulla yrityksensä takaisinvetokokemuksista ja toimenpiteistä, joilla takaisinvetoja pyritään estämään. Seuraavaksi Teknologisk Institutin Lars Krusell antaa käytännön ohjeita siitä, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei, ja kertoo, mitä voimme oppia muiden alojen kokemuksista.

Lopuksi Omron kertoo lyhyesti, miten visuaalisilla tarkastustekniikoilla voidaan pienentää tuotteen takaisinvedon riskiä. Tarkastustekniikoilla voidaan tarkistaa tuotteen laatu, tutkia pakkaus, varmistaa tuotemerkintöjen paikallaanolo ja luettavuus sekä tarkistaa koodi.

"Tuotteen takaisinveto voi tulla kalliiksi, koska se aiheuttaa yritykselle ajan- ja rahanhukkaa sekä vahingoittaa yrityksen brändiä", kertoo Omronin maajohtaja Per Pilegaard. "Seminaarien tarkoituksena on antaa valmistajille tietoja prosesseista ja tekniikoista, joilla tuotteiden takaisinvetoja voidaan estää."

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Tietoja Omronista
Omron Corporation on johtava teollisuusautomaatioalan yritys, jonka toiminta ulottuu yrityksen ydinalueeseen kuuluvasta tunnistus- ja ohjausteknologiasta muun muassa ohjauskomponentteihin, elektroniikkakomponentteihin ja autojen elektroniikkakomponentteihin sekä infrastruktuurisovelluksiin, terveydenhuoltoon ja ympäristöön. Omron perustettiin vuonna 1933, ja sillä on 36 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Yrityksen tuote- ja palvelutarjonta kattaa yli 117 maata ja aluetta. Teollisuusautomaation alalla Omron edistää yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla automaatiotekniikkaa, joka edistää innovatiivista tuotantoa, sekä tuotteita ja asiakastukea. Lisätietoja on osoitteessa industrial.omron.fi.

Related images

Omron ja Teknologisk Institut järjestävät kaksi tuotteen takaisinvetoa käsittelevää seminaaria. (Kuva: Omron, PR035)

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from