Omron

Omron lansează Sysmac Studio Team Edition cu sistem de control (GIT) complet integrat în versiune distribuită de tip Open Source

Omron lansează Sysmac Studio Team Edition, o actualizare foarte importantă a mediului său de dezvoltare a utilajelor, oferind dezvoltatorilor de utilaje un sistem de control complet integrat în versiune distribuită de tip Open Source.

Sysmac Studio integrează configurarea, programarea, simularea şi monitorizarea într-o interfaţă simplă care permite inginerilor să gestioneze inspecția vizuală prin camere video, controlul mişcării, comenzi, securitate şi robotică, într-un singur sistem.

Implementarea versiunii Team Edition a Sysmac Studio încorporează un sistem de control în versiune distribuită în cadrul interfeţei variate a platformei. Aceasta permite mai multor co-dezvoltatori să lucreze la acelaşi proiect, cu o posibilitatea de a compara cu uşurinţă proiectele şi cu o gestionare eficientă a versiunilor de utilaje. Omron a ales GIT, care este cel mai cunoscut sistem de control distribuit de tip open source, oferind echipelor de dezvoltare libertatea de alege orice modul web de cloud bazat pe GIT.

Sistemul de control al versiunii le permite inginerilor să lucreze cu o versiune locală a proiectului, deţinând controlul complet asupra codului sursă al proiectului. Îmbunătăţirile şi modificările aduse codului în versiunea locală pot fi apoi reunite pe un server la distanţă, astfel încât alte echipe să poată accesa codul.

Prin utilizarea acestei tehnici, proiectele pot fi identificate integral. Modificările aduse codului pot fi identificate şi aplicate între proiecte uşor şi rapid. Aceasta reduce orele de lucru şi costurile, deoarece inginerii nu mai pierd vremea rezolvând aceeaşi problemă de mai multe ori.

„Sysmac Studio Team Edition permite inginerilor să preia controlul propriului cod”, spune Josep Lario, Software PMM pentru EMEA. „Prin controlul versiunii, compararea şi gestionarea utilajelor şi a proiectelor este simplă. Aceasta măreşte productivitatea permiţând co-dezvoltarea eficientă prin colaborarea echipelor care lucrează în diferite locaţii”.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Despre Omron
Omron Corporation este o importantă companie de automatizări industriale, care îşi valorifică tehnologiile esenţiale de detecţie şi control pentru a se extinde în domenii precum cele ale componentelor de control, componentelor electronice, componentelor de electronică auto, în domeniul infrastructurii sociale, al asistenţei medicale şi al protecţiei mediului. Omron a fost înfiinţată în anul 1933 şi are circa 36.000 de angajaţi la nivel global, oferind produse şi servicii în peste 117 state şi regiuni. În sectorul automatizărilor industriale, Omron contribuie la prosperitatea societăţii oferind tehnologii de automatizare care stimulează inovaţia în domeniul manufacturier, precum şi în cel al produselor şi al asistenţei pentru clienţi. Pentru mai multe detalii, accesaţi industrial.omron.ro.

Despre GIT
GIT este un sistem de control al versiunii distribuite de tip open source, proiectat să gestioneze orice, de la proiecte mici la proiecte mari, rapid şi eficient. Acesta a fost creat de Linus Torvalds în 2005 pentru dezvoltarea Linux kernel, beneficiind iniţial de contribuţiile altor dezvoltatori. Începând cu 2005, acesta a fost întreţinut de Junio Hamano.

Utilizat în pricipal pentru gestionarea codului sursă în dezvoltarea software-ului, GIT poate fi utilizat, de asemenea, pentru a urmări modificările din orice set de fişiere. Acest sistem distribuit pentru controlul reviziei se concentrează pe viteza, integritatea datelor şi asistenţa pentru fluxurile de lucru distribuite, neliniare. Uşor de învăţat, ocupând spaţiu puţin şi cu performanţe foarte rapide, GIT depăşeşte instrumente similare cu funcţii cum ar fi conectarea locală la costuri reduse, sectoare convenabile şi fluxuri de lucru multiple.

Ca în cazul majorităţii sistemelor de control din versiunile distribuite şi spre deosebire de majoritatea sistemelor server-client, fiecare director GIT de pe fiecare computer este un modul de sine stătător cu un istoric complet şi funcţii complete de urmărire a versiunii, independent de accesul la reţea sau de serverul central. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul web GIT: git-scm.com.

Related images

Omron lansează Sysmac Studio Team Edition cu sistem de control (GIT) complet integrat în versiune distribuită de tip Open Source. 
(Imagine: Omron, PR030)

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from