Omron

Omron gir ut Sysmac Studio Team Edition med fullt integrert system for versjonskontroll (GIT) med åpen kildekode

Omron gir ut Sysmac Studio Team Edition, en stor oppdatering av maskinutviklingsmiljøet. Det gir maskinutviklerne et fullt integrert system for versjonskontroll med åpen kildekode.

Sysmac Studio integrerer konfigurasjon, programmering, simulering og overvåking i et enkelt grensesnitt. Ingeniørene kan bruke det til å styre vision, bevegelser, kontroll, sikkerhet og robotikk i samme system.

Implementeringen av Sysmac Studio Team Edition legger til et distribuert system for versjonskontroll i plattformens omfattende grensesnitt. Det gjør at flere utviklere kan jobbe i samme prosjekt, og det er enkelt å sammenligne prosjekter og håndtere ulike maskinversjoner. Omron har valgt Git, det mest populære kontrollsystemet med åpen kildekode. Det gir utviklerteam friheten til å velge alle Git-baserte skylagringsplasser.

Ingeniørene kan bruke systemet for versjonskontroll til å jobbe med en lokal versjon av prosjektet med full kontroll over prosjektets kildekode. Når den lokale versjonens kode forbedres og endres, kan den synkroniseres med en ekstern server, slik at andre team kan få tilgang til koden.

Denne teknikken gjør at prosjektene kan spores fullstendig. Endringer i koden kan bli identifisert og tatt i bruk for ulike prosjekter enkelt og raskt. Det reduseres ingeniørenes arbeidstimer og kostnader, fordi ingeniørene ikke kaster bort tid på å løse samme problem flere ganger.

“Sysmac Studio Team Edition gir ingeniørene kontroll over koden deres,” sier Josep Lario, Software PMM for EMEA. “Versjonskontroll gjør det enkelt å sammenligne og styre maskiner og prosjekter. Den øker produktiviteten ved at team kan samarbeide om utviklingen fra ulike arbeidsplasser.”

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron
Omron Corporation er et ledende firma for industriell automasjon som utnytter kjerneteknologien i sensor- og kontrollkomponentene sine for å kunne ekspandere innenfor bransjer som blant annet bilbransjen, sosial infrastruktur, helse og miljø. Omron ble grunnlagt i 1933, har rundt 36 000 ansatte over hele verden og tilbyr produkter og tjenester i 117 land og regioner. Innen industriell automasjon bidrar Omron til å skape et rikt samfunn ved å tilby automasjonsteknologier som bidrar til nyskaping innen produksjon, samt produkter og kundestøtte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til industrial.omron.eu.

Om Git
Git er et kostnadsfritt system for versjonskontroll med åpen kildekode. Det er utformet for å brukes til alt fra små til veldig store prosjekter med rask og effektiv funksjon. Linus Torvalds skapte det i 2005 for utvikling i Linux Kernel, opprinnelig med bidrag fra andre utviklere. Junio Hamano har vedlikeholdt det siden 2005.

Git brukes hovedsakelig til å styre åpen kildekode innen programvareutvikling. Det kan også brukes til å holde rede på endringer i filsett. Revisjonskontrollsystemet er laget for å være raskt, ivareta dataintegritet og bidra til støtte for distribuerte, ikke-lineære arbeidsflyter. Git er lett å lære, krever lite kapasitet og fungerer lynraskt. Det overgår lignende verktøy med funksjoner som enklere lokal forgrening, praktiske stadieinndelinger og flere arbeidsflyter.

Som de fleste andre systemer for distribuert versjonskontroll, og i motsetning til de fleste kunders serversystemer, er alle mapper i Git på alle datamaskiner en fullstendig lagringsplass med fullstendige funksjoner for historikk og versjonssporing, og krever ikke nettverkstilgang eller en sentral server. Se mer informasjon på Git-webområdet: git-scm.com.

Related images

Omron gir ut Sysmac Studio Team Edition med fullt integrert system for versjonskontroll (GIT) med åpen kildekode. 
(Bilde: Omron, PR030)

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from