Omron

Az Omron közreadja a Sysmac Studio Team Edition kiadványt, amely teljes mértékben integrált, nyílt forráskódú elosztott verziókezelési rendszerrel (GIT) rendelkezik

Az Omron közreadja a Sysmac Studio Team Edition kiadványt, a gépfejlesztési környezetének jelentős frissítését, amely mostantól teljes mértékben integrált, nyílt forráskódú elosztott verziókezelési rendszert kínál a gépfejlesztők részére.

A Sysmac Studio egyetlen egyszerű felületen integrálja a konfigurálást, programozást, szimulációt és nyomon követést, így a mérnökök egyetlen rendszerben kezelhetik az optikai elemeket, a mozgást, az ellenőrzést, a biztonságot és a robotikát.

A Sysmac Studio Team Edition telepítése a platform gazdag felületén belül tartalmaz egy széles körben használt verziókezelési rendszert. Ez lehetővé teszi, hogy több társfejlesztő dolgozzon ugyanazon a projekten, a projektek könnyű összehasonlítása és a gépverziók hatékony kezelése mellett. Az Omron a Git megoldást választotta, amely a legnépszerűbb nyílt forráskódú elosztott verziókezelési rendszer, így a fejlesztők szabadon választhatnak bármely Git-alapú felhőalapú webes tárhely között.

A verziókezelési rendszer lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy az adott projekt helyi verzióján dolgozva teljes körű ellenőrzéssel rendelkezzenek a projekt forráskódja felett. A helyi verzióban a kódon eszközölt javítások és módosítások ezt követően egyesítésre kerülnek a távoli szerverrel, így más csapatok is hozzáférhetnek a kódhoz.

Ennek a technikának a használatával a projektek teljes mértékben nyomon követhetők. A kód módosításai gyorsan és egyszerűen azonosíthatók és alkalmazhatók a projektek között. Így csökken a mérnöki munkaórák száma, és csökkennek a költségek, mivel a mérnököknek nem kell időt pazarolniuk arra, hogy több alkalommal oldják meg ugyanazt a problémát.

„A Sysmac Studio Team Edition kiadása lehetővé teszi a mérnökök számára saját kódjuk kezelését” – fejtette ki Josep Lario, az EMEA-térség szoftver PMM-je. „A verziókezeléssel egyszerűvé válik a gépek és projektek összehasonlítása és kezelése. Növeli a termelékenységet azáltal, hogy lehetővé teszi az együttműködésen alapuló, hatékony közös fejlesztést különböző helyszíneken dolgozó csapatok által.”

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Az Omron vállalatról
Az ipari automatizáció területének egyik vezető vállalataként az Omron vállat kulcs érzékelési és vezérlési technológiáira támaszkodva terjeszkedik a piacon többek között vezérlőkomponensek, elektronikai komponensek, autóipari elektronikai komponensek, továbbá szociális infrastrukturális, egészségügyi és környezetvédelmi megoldások formájában. Az Omron 1933-ban jött létre, alkalmazottai száma mára globálisan megközelítőleg 36 000, és több mint 117 országban, illetve régióban kínálja termékeit és szolgáltatásait. Az ipari automatizáció piacán az Omron az előállítást, a termékeket, valamint az ügyféltámogatást érintő innovációt elősegítő automatizálási technológiákkal dolgozik egy gazdagabb társadalom létrejöttén. További részletekért látogasson el a industrial.omron.eu weboldalra.

A Git megoldásról
A Git egy ingyenes és nyílt forráskódú elosztott verziókezelési rendszer, amelyet úgy alakítottak ki, hogy azzal gyorsan és hatékonyan kezelni lehessen minden projektet, legyenek akár kicsik, akár nagyon nagyok. 2005-ben hozta létre Linus Torvalds a Linux kernelfejlesztéshez, amelyhez kezdetben más fejlesztők is hozzájárultak. 2005 óta Junio Hamano tartja fent a rendszert.

A szoftverfejlesztésben elsősorban a forráskód kezelésére szolgáló Git felhasználható bármely fájlcsoport változásainak nyomon követésére is. Elosztott verziókezelési rendszerként a sebességet, az adatok sértetlenségét és az elosztott, nem lineáris munkafolyamatok támogatását célozza meg. A könnyen elsajátítható, kis lábnyommal és villámgyors teljesítménnyel rendelkező Git a hasonló eszközök fölé emelkedik az olyan funkciók révén, mint például az olcsó helyi leágaztatás, a kényelmes előkészítési területek és több munkafolyamat.

A legtöbb egyéb elosztott verziókezelési rendszerhez hasonlóan és a legtöbb kliens-szerver rendszertől eltérően, minden Git könyvtár minden számítógépen teljes értékű tárhely, teljes körű előzményekkel és teljes körű verziókövetési képességekkel, hálózati hozzáféréstől vagy egy adott központi szervertől függetlenül. További információért látogasson el a Git weboldalára: git-scm.com.

Related images

Az Omron közreadja a Sysmac Studio Team Edition kiadványt, amely teljes mértékben integrált, nyílt forráskódú elosztott verziókezelési rendszerrel (GIT) rendelkezik. 
(Kép: Omron, PR030)

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from