Omron

Omron julkaisee Sysmac Studioon Team Edition -version, jossa on täysin integroitu avoimen lähdekoodin hajautettu versionhallintajärjestelmä (GIT)

Omron julkaisee Sysmac Studioon Team Edition -version, joka tarjoaa koneenvalmistajille tärkeän päivityksen koneensuunnitteluympäristöön täysin integroidulla avoimen lähdekoodin hajautetulla versionhallintajärjestelmällä.

Sysmac Studio yhdistää määritykset, ohjelmoinnin, simuloinnin ja valvonnan yhteen yksinkertaiseen kehitysympäristöön, jonka ansiosta insinöörit voivat hallita konenäkö-, liikkeenohjaus-, ohjaus-, turvallisuus- ja robotiikkatoimintoja yhdellä järjestelmällä.

Team Edition -päivitys tuo hajautetun versionhallintajärjestelmän Sysmac Studion monipuoliseen ympäristöön. Se mahdollistaa useiden kehittäjien yhtäaikaisen työskentelyn samassa projektissa, tekee projektien vertailemisesta helppoa ja takaa koneversioiden tehokkaan käsittelyn. Omronin valinta tähän tehtävään on maailman suosituin avoimen lähdekoodin hajautettu hallintajärjestelmä Git. Sen ansiosta kehitystiimit voivat vapaasti valita käyttöönsä minkä tahansa Git-pohjaisen pilvitietokannan.

Versionhallintajärjestelmä tarjoaa insinööreille mahdollisuuden työskennellä projektin paikallisessa versiossa, minkä lisäksi se mahdollistaa lähdekoodin täyden hallinnan. Paikallisessa versiossa koodiin tehtävät parannukset ja muutokset voidaan yhdistää muihin versioihin etäpalvelimen kautta, jolloin muut tiimit pääsevät koodiin käsiksi.

Tällä tekniikalla projektit voidaan jäljittää täydellisesti. Koodiin tehtävät muutokset voidaan tunnistaa ja ottaa käyttöön eri projekteissa helposti ja nopeasti. Tämä vähentää suunnitteluun kuluvia työtunteja sekä kustannuksia, kun insinöörien ei tarvitse käyttää aikaa saman ongelman ratkaisemiseen useita kertoja.

”Sysmac Studion Team Edition -päivitys antaa insinööreille hallintavallan omaan koodiinsa”, kertoo Josep Lario, ohjelmiston EMEA-alueen markkinointipäällikkö. ”Versionhallintajärjestelmän ansiosta koneiden ja projektien vertailu ja hallinta on helppoa. Se parantaa tuottavuutta mahdollistamalla eri toimipisteissä työskentelevien tiimien yhteistyön ja tehokkaan yhtäaikaisen suunnittelun.”

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Tietoja Omronista
Omron Corporation on johtava teollisuusautomaatioalan yritys, jonka toiminta ulottuu yrityksen ydinalueeseen kuuluvasta tunnistus- ja ohjausteknologiasta muun muassa ohjauskomponentteihin, elektroniikkakomponentteihin ja autojen elektroniikkakomponentteihin sekä infrastruktuurisovelluksiin, terveydenhuoltoon ja ympäristöön. Omron perustettiin vuonna 1933, ja sillä on 36 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Yrityksen tuote- ja palvelutarjonta kattaa yli 117 maata ja aluetta. Teollisuusautomaation alalla Omron edistää yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla automaatiotekniikkaa, joka edistää innovatiivista tuotantoa, sekä tuotteita ja asiakastukea. Lisätietoja on osoitteessa industrial.omron.fi.

Tietoa Git-järjestelmästä
Git on ilmainen avoimen lähdekoodin hajautettu versionhallintajärjestelmä, joka on suunniteltu niin pienien kuin erittäin laajojenkin projektien nopeaan ja tehokkaaseen hallintaan. Järjestelmän kehitti Linus Torvalds vuonna 2005 Linux-ytimen kehitystä varten – alun perin muiden suunnittelijoiden versioiden pohjalta. Vuodesta 2005 järjestelmän ylläpitäjänä on toiminut Junio Hamano.

Ensisijaisesti ohjelmistokehityksessä lähdekoodin hallintaan käytettävää Gitiä voi käyttää myös eri tiedostoissa tehtyjen muutosten seuraamiseen. Hajautettuna versionhallintajärjestelmänä sen tarkoitus on parantaa nopeutta ja tietojen eheyttä sekä tukea monimutkaisia projekteja. Helposti omaksuttava, pienen jalanjäljen ja salamannopean suorituskyvyn Git on vertaansa vailla.

Kuten useimmissa hajautetuissa versionhallintajärjestelmissä – ja toisin kuin monissa asiakaspalvelinjärjestelmissä – kaikki tietokoneilla olevat Git-hakemistot ovat täydellisellä historialla ja versionseurantaominaisuuksilla varustettuja toimivia tietokantoja, jotka ovat riippumattomia verkkoyhteydestä tai keskuspalvelimesta. Katso lisätietoja Git-sivustolta: git-scm.com.

Related images

Omron julkaisee Sysmac Studioon Team Edition -version, jossa on täysin integroitu avoimen lähdekoodin hajautettu versionhallintajärjestelmä (Git). 
(Kuva: Omron, PR030)

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from