Omron

Omron lancerer Sysmac Studio Team Edition med fuldt integreret Open Source distribueret versionskontrolsystem (GIT)

Omron lancerer Sysmac Studio Team Edition, en vigtig opdatering af Omrons maskinudviklingsmiljø, der giver maskinudviklere et fuldt integreret Open Source distribueret versionskontrolsystem.

Sysmac Studio integrerer konfiguration, programmering, simulering og overvågning i en simpel grænseflade, der giver teknikere mulighed for at håndtere vision, motion, kontrol, sikkerhed og robotteknologi i ét system.

Team Edition-implementeringen af Sysmac Studio inkorporerer et distribueret versionskontrolsystem i platformens udvidet grænseflade. Det giver flere udviklere mulighed for at arbejde på samme projekt, med nem projektsammenligning og effektiv håndtering af maskinversioner. Omron har valgt Git, som er det mest populære open source distribueret kontrolsystem, der giver udviklingsteams friheden til at vælge ethvert Git-baseret weblager i skyen.

Versionskontrolsystemet giver teknikere mulighed for at arbejde på en lokal version af et projekt med fuld kontrol over projektkildekoden. Forbedringer og modifikationer til koden på den lokale version kan derefter sammenlægges med en ekstern server, så andre teams kan få adgang til koden.

Ved at bruge denne teknik, bliver projekter fuld sporbare. Ændringer til koden kan nemt og hurtigt identificeres og anvendes på tværs af projekter. Det reducerer arbejdstimer og omkostninger for teknikere, fordi teknikere ikke spilder tiden med at løse det samme problem flere gange.

”Team Edition af Sysmac Studio gør teknikere i stand til at tage kontrol over deres egen kode”, siger Josep Lario, Software PMM for EMEA. ”Versionskontrol gør sammenligning og styring af maskiner og projekter enkelt. Det øger produktiviteten ved at tillade samarbejdende og effektiv udvikling på tværs af teams på forskellige anlæg”.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron
Omron Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Kontrol til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. Omron blev etableret i 1933 og har omkring 36.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 117 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager Omron til at skabe et velfærdssamfund ved at tilbyde automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på industrial.omron.eu.

Om Git
Git er et gratis og open source distribueret versionskontrolsystem, der er designet til at håndtere alt fra små til meget store projekter hurtigt og effektivt. Det blev skabt af Linus Torvalds i 2005 til Linux-kerneudvikling, i første omgang med bidrag fra andre udviklere. Siden 2005 er det blevet vedligeholdt af Junio Hamano.

Git bruges primært til administration af kildekode i softwareudvikling, men kan også bruges til at holde styr på ændringer i flere forskellige filsæt. Som et distribueret revisionskontrolsystem er det beregnet til hastighed, dataintegritet og support af distribuerede, ikke-lineære arbejdsgange. Git er nemt at lære, og med en ganske lille hukommelse og lynhurtig ydelse, er Git markant bedre end lignende værktøjer med funktioner, som f.eks. prisbillig lokal forgrening, praktiske opstillingsområder og flere arbejdsgange.

Som med de fleste andre distribuerede versionskontrolsystemer, og i modsætning til de fleste klient-/serversystemer, er hvert enkelt Git-lager på hver enkel computer et fuldt udviklet lager med udførlig historik og mulighed for versionssporing, uafhængigt af netværksadgang eller en central server. Få mere at vide på Git hjemmesiden: git-scm.com.

Related images

Omron lancerer Sysmac Studio Team Edition med fuldt integreret Open Source distribueret versionskontrolsystem (GIT). 
(Foto: Omron, PR030)

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from