Omron

OMRON lanserer den fjerde bølgen av fabrikkautomasjonsprodukter bygget på en enhetlig designplattform

Omron Corp., Kyoto lanserer den fjerde bølgen av fabrikkautomasjonsprodukter bygget på en felles designplattform etter enhetlige produktspesifikasjoner. De nye produktene består blant annet av 144 modeller fordelt på to kategorier: digitale temperaturkontrollere i E5CD-B- og E5ED-B-serien og A22NE P-nødstoppknapper med Push-In-Plus-teknologi.

Omron har tatt i bruk et enhetlig design på sine fabrikkautomasjonsprodukter for å spare plass. Dette gjør tavlebyggere i stand til å lage mindre styreskap eller legge til flere komponenter i et skap for å øke kontrollfunksjonaliteten. I tillegg gjør den standardiserte, mindre størrelsen på disse komponentene tilpasningen enklere og raskere. Videre har den enhetlige designplattformen Omrons merkebeskyttede Push-In-Plus-kablingsteknologi, som kombinerer raskere kabling med en pålitelig tilkobling og enestående vibrasjonsbestandighet.

Den enhetlige designplattformen resulterer i betydelige besparelser. Tidligere fabrikkautomasjonsprodukter som er bygget på den enhetlige designplattformen, har blitt tatt i bruk av mer enn 10 000 globale selskaper. Noen typiske eksempler er:

 • en produsent av produksjonsutstyr med halvledere reduserte produksjonskostnadene og skapstørrelsen med 30 % og kablingstiden med 50 %

 • et selskap innen elektroteknisk installasjon i Nederland reduserte skapstørrelsen med 20 % med 15 % færre kostnader i hele tavlebyggeprosessen
Omron har som mål å fornye kundenes kontrolltavler, og ved å utvide utvalget av fabrikkautomasjonsprodukter bygget på den enhetlige designplattformen, gir selskapet kundene sine et bredere utvalg av enheter å velge mellom.

Siden komponenthøyde kan variere basert på for eksempel effekt og varmetap, har vi kategorisert tavlene i tre hovedgrupper, hver og en med spesifikke plasseringer i kontrollskapet: I/O, Kontroll og Effekt. Innad i hver kategori har vi angitt de optimale reglene for å redusere dødplass og optimalisere bredden mellom kabelkanalene.

Nye produkter

Digitale temperaturkontrollere: E5CD-B og E5ED-B
Neste generasjons digitale temperaturkontrollere, E5CD-B og E5ED-B, ble lansert i april 2017, og disse er designet for optimal og automatisk temperaturkontroll uten menneskelig inngripen. Alle typiske justeringer som normalt ville blitt gjort i feltet av eksperter, automatiseres med kunstige intelligensalgoritmer (AI). Den adaptive kontrollteknologien oppdager automatisk endringer i prosessen under kontrollen og tilpasser PID-en tilsvarende. Omron har utvidet E5CD-B- og E5ED-B-seriene med modeller som har Push-In Plus-teknologi. Denne teknologien omfatter bakinnsetting av kablene, noe som gjør det mulig å montere side ved side. Dette gjør panelene renere og mer plassbesparende.

 • Tilkoblingsmetode: Push-In Plus-teknologi
 • Inngangssamplingsperiode: 50 ms
 • Kontrollutgang (avhenger av modell): releutgang, spenningsutgang for drift av SSR-er eller lineær strømutgang
Nødstoppknapper: A22NE-P
A22NE-P-serien utvider A22E-serien med nødstoppknapper med ny Push-In-Plus-teknologi. Teknologien reduserer kablingstid og sparer opptil 30 % plass sammenlignet med vanlig skrueteknologi. Kontaktenhetene har bakinnsetting av kabler, noe som gjør det mulig å montere side ved side. Dette gjør panelene renere og mer plassbesparende.

 • Tilkoblingsmetode: Push-In Plus-teknologi (opptil tre enheter kan monteres)
 • Størrelse (innvendig dybde inkludert panelet):
  • 39,5 mm (enkeltkontakt eller lysenhet)
  • 55 mm (dobbel kontaktenhet)

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron
Omron Corporation er et ledende firma for industriell automasjon som utnytter kjerneteknologien i sensor- og kontrollkomponentene sine for å kunne ekspandere innenfor bransjer som blant annet bilbransjen, sosial infrastruktur, helse og miljø. Omron ble grunnlagt i 1933, har rundt 36 000 ansatte over hele verden og tilbyr produkter og tjenester i 117 land og regioner. Innen industriell automasjon bidrar Omron til å skape et rikt samfunn ved å tilby automasjonsteknologier som bidrar til nyskaping innen produksjon, samt produkter og kundestøtte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til industrial.omron.eu.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from