Omron

OMRON introducerer fjerde generation af tavlekomponenter bygget på en fælles designplatform

Omron Corp., Kyoto, lancerer sin fjerde generation af tavlekomponenter bygget på en fælles designplatform med ensartede produktspecifikationer. De nye produkter omfatter 144 modeller i to kategorier: E5CD-B- og E5ED-B-seriens digitale temperaturregulatorer og A22NE P-trykknapkontakter til nødstop med Push-In Plus-teknologi.

Omron har ensrettet designet af sine tavlekomponenter til at være pladsbesparende. Det gør det muligt for tavlebyggere at lave små styretavler eller sætte flere enheder ind i tavlen og dermed at øge dens styringsfunktioner. Derudover gør den standardiserede, mindre udgave af disse komponenter det muligt med nemmere og hurtigere tilpasning af styretavlen. Endvidere omfatter den fælles designplatform Omrons egenudviklede fortrådningsteknologi "Push-In Plus", som kombinerer hurtigere fortrådning med en pålidelig forbindelse og enestående vibrationsmodstand.

Den fælles designplatform resulterer i betydelige besparelser. Tidligere tavlekomponenter, der er bygget på den fælles designplatform, er blevet implementeret i forreste linje i produktionen af mere end 10.000 globale virksomheder. Nogle typiske eksempler er:

 • En producent af halvleder-produktionsudstyr reducerede produktionsomkostninger og tavlestørrelse med 30 % og fortrådningstiden med 50 %

 • En elektroteknisk installationsvirksomhed i Holland reducerede tavlestørrelsen med 20 % med 15 % lavere omkostninger til hele tavlebygningsprocessen
Omron tilstræber at udvikle kundernes styretavler og ved at udvide udvalget af tavlekomponenter, der bygger på dens fælles designplatform, give kunderne et bredere udvalg af enheder at vælge imellem. Da komponenthøjden kan variere afhængigt af f.eks. strøm og varmeafgivelse, har man kategoriseret produkterne til indbygning i tavler i tre hovedgrupper med hver deres særlige placering i styretavlen: I/O, Control og Power. Inden for hver kategori har man med optimeret design sikret, at uudnyttet plads reduceres, og at bredden mellem fortrådningsbakker optimeres.

Nye produkter

Digitale temperaturregulatorer: E5CD-B, E5ED-B
Næste generation af E5CD-B- og E5ED-B digitale temperaturregulatorer, der blev introduceret i april 2017, er designet til at yde optimal og automatisk temperaturregulering uden menneskelig indgriben. Alle typiske justeringer, der normalt foretages i marken af eksperter, automatiseres ved hjælp af algoritmer til kunstig intelligens (AI). Den adaptive reguleringsteknologi registrerer automatisk ændringer i processen under kontrol og tilpasser PID i overensstemmelse hermed. Omron har udvidet E5CD-B- og E5ED-B-serien med modeller med Push-In Plus-teknologi. Denne teknologi inkorporerer indføring bagfra af ledninger, som gør tavler renere og mere pladsbesparende.

 • Forbindelsesmetode: Push-In Plus-teknologi
 • Inputsamplingsperiode: 50 ms
 • Reguleringsudgang (afhængigt af model): relæudgang, udgangsspænding til at drive SSR eller lineær strømudgang
Trykknapkontakter til nødstop: A22NE-P
A22NE-P-serien udvider A22E-seriens trykknapkontakter til nødstop med tilføjet Push-In Plus-teknologi. Teknologien reducerer fortrådningstiden og sparer op til 30 % plads sammenlignet med konventionel skrueteknologi. Kontaktenhederne inkorporerer isætning af ledninger bagfra, som giver mulighed for montering side om side, hvilket gør et panel renere og mere pladsbesparende.

 • Tilslutningsmetode: Push-In Plus-teknologi (op til 3 enheder kan monteres)
 • Størrelse (indvendig dybde inklusive tavle):
  • 39,5 mm (enkeltkontakt eller belysningsenhed)
  • 55 mm (dobbeltkontakt)

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron
Omron Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Kontrol til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. Omron blev etableret i 1933 og har omkring 36.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 117 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager Omron til at skabe et velfærdssamfund ved at tilbyde automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på industrial.omron.eu.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from