Omron

Omron julkistaa uuden NJ/NY-sarjan Sysmac-ohjaimet, joissa on sisäänrakennettu CNC-toiminto

Sisäänrakennetut linjanohjaus- ja CNC-prosessit takaavat joustavuuden ja korkeamman tuottavuusasteen nykyajan tuotantolinjastoille

Omron Corporation (pääkonttori: Shimogyo-Ku, Kioto; toimitusjohtaja: Yoshihito Yamada) ilmoitti julkistavansa lokakuussa maailmanlaajuisesti uuden NJ/NY-sarjan sisäänrakennetulla CNC-toiminnolla varustetut ohjaimet, jotka tehostavat tuotantolinjaston käsittelykoneiden tuottavuutta.

  • NJ-sarjan koneautomaatio-ohjain NJ501-5300
  • NY-sarjan IPC-koneohjain NY532-5400-□
Uusissa sisäänrakennetulla CNC-toiminnolla varustetuissa ohjaimissa integroituun Sysmac-ympäristöön on lisätty CNC-toiminto, mikä takaa huipputarkan ja monimutkaisen profiloinnin ja lisää käsittelykoneiden tuotantokapasiteettia.

Teknologisten kehitysten ja asiakkaiden tarpeiden muutoksen vuoksi erilaisista ja monimutkaisista muodoista ja materiaaleista valmistettujen tuotteiden kysyntä on kasvussa, ja samaan aikaan tuotteiden käyttöiät lyhenevät entisestään. Valmistajien on tästä syystä pystyttävä suorittamaan entistä monimutkaisempia prosesseja korkeammalla tuottavuudella.

Omronin sisäänrakennetulla CNC-toiminnolla varustetut ohjaimet vastaavat tähän haasteeseen. Ne tarjoavat CNC- ja PLC-toiminnot yhdessä paketissa ja synkronoivat molemmat prosessit nopeasti, mikä parantaa merkittävästi koko koneen tuotantokapasiteettia.

Lisäämällä CNC-asetuksen ja G-koodi-ohjelmoinnin Sysmac Studio -alustaan Omron tarjoaa myös ainutlaatuisen integroidun kehitysympäristön (IDE) konfigurointiin, ohjelmointiin, valvontaan ja 3D-simulointiin. Alustassa on toimilohkoja*1 CNC:lle, mikä tekee ohjelman rakenteesta yksinkertaisen ja mahdollistaa synkronoinnin CNC-prosessin ja muiden prosessien välillä vähentäen samalla kehitystyöhön kuluvaa aikaa.

Ominaisuudet

1. Vähentää koneen sykliaikaa*2

  • PLC- ja CNC-ohjelmat suoritetaan yhdellä ohjaimella yhdessä ohjausjaksossa, mikä mahdollistaa prosessien synkronoinnin.
  • Lukitusaika (odotusaika tiedonsiirtojen välillä) CNC:n ja muiden prosessien välillä on jopa 75 % lyhyempi erillisiä ohjaimia käyttäviin ratkaisuihin verrattuna.
2. Yksinkertaistaa monimutkaista profilointia

  • Erittäin tarkka ja monimutkainen profilointi on mahdollista monipuolisten CNC-toimintojen, kuten 3D-interpoloinnin ja asennon kompensoinnin, ansiosta.
  • CAD/CAM-ohjelmistolla automaattisesti luodut CNC-ohjelmat voidaan tuoda suoraan ohjaimeen G-koodi-toiminnolla. Tämä vähentää merkittävästi monimutkaisten profilointiratkaisujen suunnitteluun ja ohjelmointiin tarvittavaa aikaa.
3. Vähentää kehityksen kuluvaa aikaa

  • CNC-asetus ja G-koodi-ohjelmointi ovat nyt saatavilla täysin integroituun kehitysympäristöön (Sysmac Studio) konfigurointia, ohjelmointia, valvontaa ja 3D-simulointia varten. Näin yhdellä ohjelmistosovelluksella voidaan kehittää käsittelykoneiden ohjelmistoja ja korjata niiden vikoja.
  • PLC-toimintojen, liikkeenohjauksen ja NC-toiminnon toimintolohkot tekevät ohjelman rakenteesta yksinkertaisen ja mahdollistavat synkronoinnin CNC-prosessin ja muiden prosessien välillä.
  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä lyhentää konfigurointiin kuluvaa aikaa.


1 Standardissa IEC 61131-3 määritetyt ohjelmajärjestely-yksiköt parantavat koodin uudelleenkäyttöä.

2 Käsittelyyn tarvittava aika tuotantoprosessissa.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Tietoja Omronista
Omron Corporation on johtava teollisuusautomaatioalan yritys, jonka toiminta ulottuu yrityksen ydinalueeseen kuuluvasta tunnistus- ja ohjausteknologiasta muun muassa ohjauskomponentteihin, elektroniikkakomponentteihin ja autojen elektroniikkakomponentteihin sekä infrastruktuurisovelluksiin, terveydenhuoltoon ja ympäristöön. Omron perustettiin vuonna 1933, ja sillä on 36 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Yrityksen tuote- ja palvelutarjonta kattaa yli 117 maata ja aluetta. Teollisuusautomaation alalla Omron edistää yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla automaatiotekniikkaa, joka edistää innovatiivista tuotantoa, sekä tuotteita ja asiakastukea. Lisätietoja on osoitteessa industrial.omron.fi.

Related images

 

Related documents

Yleiset tekniset tiedot

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from