Omron

Satisfacerea cerinţelor în creştere din domeniul roboticii în Europa

Omron instalează două linii de producţie noi în Olanda

Creşterea cererii în domeniul roboticii Omron a reprezentat factorul cheie în instalarea a două linii noi de producţie în unitatea noastră de producţie modernă din Europa, Den Bosch, Olanda. Producţia locală de roboţi paraleli vă va permite să vă concentraţi pe o productivitate îmbunătăţită, un răspuns rapid şi timpi de pregătire mai mici.

Paul Sollewijn Gelpke, director general al lanţului de producţie şi aprovizionare din Europa, Omron a afirmat că: „Sectorul de producţie trebuie întotdeauna să efectueze reduceri ale costurilor de funcţionare şi să scurteze ciclurile de aprovizionare. Unităţile de producţie din lume se străduiesc să îmbunătăţească productivitatea şi dezvoltarea roboţilor pentru economisirea manoperei reprezintă una din soluţii. Această creştere a cererii în domeniul roboticii a reprezentat factorul cheie în instalarea a două linii noi de producţie în unitatea noastră de producţie din Den Bosch, Olanda. Producţia de roboţi paraleli vă permite să vă îmbunătăţiţi producția la nivel local, să răspundeţi rapid la cerinţele clienților din regiune cu timpi de pregătire mai scurţi.”

Inovaţii concepute pentru viitor

  • Dezvoltarea roboţilor industriali inovatori şi puternici pentru producţia de mare viteză, de precizie, pentru ambalare, pentru automatizarea fabricilor, reprezintă principalul scop al afacerii noastre.
  • Prin intermediul unităţii noastre din Den Bosch, putem acum să vă oferim dezvoltarea roboţilor paraleli din seriile Hornet şi Quattro, pentru a ajuta producătorii de utilaje şi integratorii de sisteme să adauge funcţii eficiente de tip ridicare şi plasare la liniile lor de ambalare şi asamblare a pieselor de mici dimensiuni.
  • Cu o rată de ridicare de 300 de cicluri per minut, Quattro este cel mai rapid şi mai flexibil robot paralel pentru ridicare şi plasare. Prin intermediul celor patru braţe, Omron Quattro oferă şi un spaţiu de deplasare mai mare şi un grad de manipulare imposibil de atins cu alt utilaj.
  • Prin adăugarea roboticii în unitatea noastră de producţie din Olanda, le putem oferi producătorilor de automobile, dispozitive digitale, alimente şi băuturi şi din domeniul ambalării, soluţii la aceste provocări globale.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Despre Omron

Omron Corporation este o importantă companie de automatizări industriale, care îşi valorifică tehnologiile esenţiale de detecţie şi control pentru a se extinde în domenii precum cele ale componentelor de control, componentelor electronice, componentelor de electronică auto, în domeniul infrastructurii sociale, al asistenţei medicale şi al protecţiei mediului. Omron a fost înfiinţată în anul 1933 şi are circa 36.000 de angajaţi la nivel global, oferind produse şi servicii în peste 110 state şi regiuni. În sectorul automatizărilor industriale, Omron contribuie la prosperitatea societăţii oferind tehnologii de automatizare care stimulează inovaţia în domeniul manufacturier, precum şi în cel al produselor şi al asistenţei pentru clienţi. Pentru mai multe detalii, accesaţi www.industrial.omron.ro.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from