Omron

Vi imøtekommer Europas økende behov for roboter

Omron etablerer to nye produksjonslinjer i Nederland

Det stadig økende behovet for Omrons roboter er hovedårsaken til at vi nå etablerer nye produksjonslinjer ved vår høyteknologiske europeiske fabrikk i Den Bosch i Nederland. Ved å produsere parallellroboter lokalt kan vi fokusere på forbedret produktivitet, rask responstid og kortere produksjonstider.

Paul Sollewijn Gelpke, General Manager Manufacturing & Supply Chain for Europa i Omron, har uttalt følgende: «Produksjonssektoren har hele tiden utfordringer med å kutte i driftskostnadene og forkorte forsyningssyklusene. Produksjonssteder rundt om i verden arbeider for å øke produktiviteten, og en av løsningene på dette er å øke bruken av arbeidsbesparende roboter. Det økende behovet for robotene våre var hovedårsaken til at vi etablerte to nye produksjonslinjer ved fabrikken vår i Den Bosch i Nederland. Ved å produsere parallellroboter lokalt kan vi øke produktiviteten og raskt redusere produksjonstid og respondere på kundebehov i regionen.»

Innovasjon utformet for fremtiden

  • Utviklingen av nyskapende og kraftige industriroboter til rask og presis produksjon, emballering og fabrikkautomasjon er viktig for bedriften vår.
  • Fabrikken vår i Den Bosch gjør at vi nå er i stand til å utvikle parallellroboter i Hornet- og Quattro-serien som kan bistå maskinbyggere og systemintegratorer med effektive plukk-og-plasser-egenskaper i pakkingen og monteringen av små deler på samlebånd.
  • En plukkehastighet på 300 per minutt gjør Quattro til verdens raskeste og mest fleksible plukk-og-plasser-parallellrobot. Omron Quattro har med sine fire armer også en større arbeidsrekkevidde og en manipuleringsgrad som ikke oppnås av andre.
  • Når vi nå begynner å utvikle robotteknologi på fabrikken vår i Nederland, står vi godt rustet til å tilby bil-, digital-, næringsmiddel- og emballasjeprodusenter gode løsninger innen disse globale utfordringene.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
http://www.linkedin.com/company/omron
http://www.facebook.com/omroneurope
http://www.youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron

Omron Corporation er et ledende firma for industriell automasjon som utnytter kjerneteknologien i sensor- og kontrollkomponentene sine for å kunne ekspandere innenfor bransjer som blant annet bilbransjen, sosial infrastruktur, helse og miljø. Omron ble grunnlagt i 1933, har rundt 36 000 ansatte over hele verden og tilbyr produkter og tjenester i 110 land og regioner. Innen industriell automasjon bidrar Omron til å skape et rikt samfunn ved å tilby automasjonsteknologier som bidrar til nyskaping innen produksjon, samt produkter og kundestøtte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.industrial.omron.eu.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from