Omron

Európa növekvő robotikai keresletének kielégítése

Az Omron két új gyártósort telepít Hollandiában

Az Omron robotikai termékei iránti megnövekedett kereslet volt a fő mozgatórugója a Den Bosch-ban (Hollandia) található, korszerű európai gyártóüzemünkben átadott új gyártósorok telepítésének. A párhuzamos robotok helyileg történő előállítása révén mostantól nagyobb hangsúly kerülhet a fokozott termelékenységre, a gyors válaszadásra és a rövidebb bevezetési időre.

Paul Sollewijn Gelpke, az Omron európai gyártási és ellátási láncának ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta: „A működési költségek csökkentése és az ellátási ciklus lerövidítése nem új keletű kihívás a termelési szektor számára. A gyártóüzemek szerte a világon arra törekszenek, hogy fokozzák a termelékenységet – a munkamegtakarító robotok nagyobb számban történő alkalmazása pedig egyike az erre szolgáló megoldásoknak. A robotikai termékeink iránti megnövekedett kereslet volt a fő mozgatórugója a hollandiai Den Bosch-ban található gyártóüzemünkben átadott új gyártósorok telepítésének. A párhuzamos robotok helyileg történő előállítása jobb termelékenységet, rövidebb bevezetési időket, illetve a térség vásárlói által támasztott igényekre való gyorsabb válaszadást tesz lehetővé.”

Jövőbe mutató innováció

  • A nagy sebességű, precíziós gyártásra, csomagolásra és gyárautomatizálásra tervezett innovatív, erőteljes ipari robotok fejlesztése vállalatunk központi elemét képezi.
  • A Den Bosch-ban található üzemünk mostantól lehetővé teszi Hornet és Quattro sorozatú párhuzamos robotjaink fejlesztését is, amelynek köszönhetően a gépfejlesztők és rendszerintegrátorok hatékony tárgyfelszedő- és elhelyező képességekkel bővíthetik a szerelőszalagokon végzett csomagolási és kis alkatrészekkel való munkát.
  • A percenkénti 300-as tárgyfelszedési sebességgel rendelkező Quattro a világ leggyorsabb és legrugalmasabb párhuzamos tárgyfelszedő- és elhelyező robotja. A négy karral felszerelt Omron Quattro emellett nagyobb mozgástartományt és beavatkozást tesz lehetővé, amely jelenleg más módon nem elérhető.
  • A Hollandiában található gyártóüzemünk robotikai technológiával való ellátása révén kiváló helyzetbe kerültünk ahhoz, hogy megoldással szolgáljunk az említett globális kihívásokra a gépjárműipar, a digitális eszközök, az élelmiszer- és italipar, illetve a csomagolóipar területén tevékenykedő gyártók számára.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
http://www.linkedin.com/company/omron
http://www.facebook.com/omroneurope
http://www.youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Az Omron vállalatról

Az ipari automatizáció területének egyik vezető vállalataként az Omron vállat kulcs érzékelési és vezérlési technológiáira támaszkodva terjeszkedik a piacon többek között vezérlőkomponensek, elektronikai komponensek, autóipari elektronikai komponensek, továbbá szociális infrastrukturális, egészségügyi és környezetvédelmi megoldások formájában. Az Omron 1933-ban jött létre, alkalmazottai száma mára globálisan megközelítőleg 36 000, és több mint 110 országban, illetve régióban kínálja termékeit és szolgáltatásait. Az ipari automatizáció piacán az Omron az előállítást, a termékeket, valamint az ügyféltámogatást érintő innovációt elősegítő automatizálási technológiákkal dolgozik egy gazdagabb társadalom létrejöttén. További részletekért látogasson el a www.industrial.omron.eu weboldalra.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from