Omron

Ratkaisu Euroopan kasvavaan robotiikkakysyntään

Omron perustaa kaksi uutta tuotantolinjaa Alankomaihin

Omronin robotiikkaliiketoiminnan viimeaikainen kasvu oli avaintekijänä, kun Alankomaiden Den Boschissa sijaitsevaan, Euroopan huippua edustavaan tuotantolaitokseemme perustettiin kaksi uutta tuotantolinjaa. Rinnakkaisrobottien paikallisen valmistuksen ansiosta voimme parantaa tuottavuuttamme ja lyhentää vaste- ja käsittelyaikoja.

Omronin Euroopan valmistustoiminnan ja toimitusketjun pääjohtaja Paul Sollewijn Gelpke kertoo: ”Valmistussektorin jatkuvana haasteena on toimintakustannusten vähentäminen ja toimitusjaksojen lyhentäminen. Tuottavuutta pyritään parantamaan tuotantolaitoksissa ympäri maailman. Yksi ratkaisu on työtä säästävien robottien määrän lisääminen. Robotiikkaliiketoimintamme kasvun ansiosta Alankomaiden Den Boschiin perustettiin kaksi uutta tuotantolinjaa. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme nyt valmistaa rinnakkaisrobotteja paikallisesti ja siten parantaa tuottavuutta, lyhentää vaste- ja käsittelyaikoja sekä vastata paremmin alueen asiakkaiden tarpeisiin.”

Tulevaisuuden innovaatioita

  • Liiketoimintamme ytimessä on innovatiivisten ja tehokkaiden teollisuusrobottien kehittäminen suurta tuotantonopeutta edellyttävän tarkkuusvalmistuksen, pakkausteollisuuden sekä tehdasautomaation tarpeisiin.
  • Pystymme nyt kehittämään Den Boschissa sijaitsevassa tuotantolaitoksessa Hornet- ja Quattro-rinnakkaisrobotteja, jotka auttavat koneenrakentajia ja järjestelmäintegroijia lisäämään tehokkaita poimi ja sijoita -toimintoja pakkauslinjoille ja pienten osien kokoonpanolinjastoille.
  • Huikeat 300 poimintaa minuutissa tekevä Omron Quattro on maailman nopein ja joustavin poimi ja sijoita -rinnakkaisrobotti. Nelivartinen Quattro soveltuu myös moniin eri käyttötarkoituksiin ja on ominaisuksiltaan muunneltavissa ennennäkemättömällä tavalla.
  • Robottitekniikan käyttöönotto Alankomaiden valmistuslaitoksessamme antaa meille erinomaiset mahdollisuudet tarjota ratkaisuja autoteollisuuden, digitaalilaitteiden, elintarviketeollisuuden ja pakkausteollisuuden valmistajille globaalien haasteiden selättämiseen.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Tietoja Omronista

Omron Corporation on johtava teollisuusautomaatioalan yritys, jonka toiminta ulottuu yrityksen ydinalueeseen kuuluvasta tunnistus- ja ohjausteknologiasta muun muassa ohjauskomponentteihin, elektroniikkakomponentteihin ja autojen elektroniikkakomponentteihin sekä infrastruktuurisovelluksiin, terveydenhuoltoon ja ympäristöön. Omron perustettiin vuonna 1933, ja sillä on 36 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Yrityksen tuote- ja palvelutarjonta kattaa yli 110 maata ja aluetta. Teollisuusautomaation alalla Omron edistää yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla automaatiotekniikkaa, joka edistää innovatiivista tuotantoa, sekä tuotteita ja asiakastukea. Lisätietoja on osoitteessa www.industrial.omron.fi.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from