Omron

Imødekommer øget efterspørgsel på robotteknologi i Europa

Omron installerer to nye produktionslinjer i Holland

Yderligere vækst i efterspørgslen på Omrons robotteknologi har været drivkraften i installationen af de nye produktionslinjer på vores topmoderne europæiske produktionsanlæg i Den Bosch, Holland. Den lokale produktion af parallelle robotter vil gøre os i stand til at fokusere på forbedret produktivitet, hurtig responstid og kortere leveringstid.

Paul Sollewijn Gelpke, General Manager for Manufacturing & Supply Chain hos Omron i Europa, siger: ”Fremstillingsindustrien har altid været udfordret i forhold til at reducere driftsudgifter og forkorte leveringstider. Produktionsanlæg rundt om i verden bestræber sig på at forbedre produktiviteten, og stigende anvendelse af arbejdsbesparende robotter er en af løsningerne. Denne vækst i efterspørgslen på vores robotteknologi har været drivkraften i installationen af to nye produktionslinjer på vores produktionsanlæg i Den Bosch, Holland. Produktionen af parallelle robotter lokalt gør os i stand til at forbedre produktivitet og reagere hurtigt på kortere leveringstider og kundebehov i regionen.”

Innovation designet til fremtiden

  • Udviklingen af innovative og effektive industrielle robotter til præcisionsproduktion, emballering og fabriksautomation i høj hastighed er kernen i vores virksomhed.
  • Via vores anlæg i Den Bosch kan vi nu tilbyde udviklingen af parallelrobotter i Hornet- og Quattro-serien, som kan hjælpe maskinbyggere og systemintegratorer med at føje effektive pick & place-funktioner til deres projekter inden for emballering og montage.
  • Med en plukkehastighed på 300 i minuttet er Quattro den hurtigste og mest fleksible parallelle pick & place-robot. Med sine fire arme tilbyder Omron Quattro desuden flere arbejdsfunktioner og en manipuleringsgrad, der ikke kan opnås andre steder.
  • Ved at føje robotteknologi til vores produktionsanlæg i Holland er vi godt rustet til at levere løsninger til disse globale udfordringer til producenter af biler, digitale enheder, levnedsmidler og emballering.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron

Omron Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Kontrol til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. Omron blev etableret i 1933 og har omkring 36.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 110 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager Omron til at skabe et velfærdssamfund ved at tilbyde automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på www.industrial.omron.eu.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from