Omron

Omron satser på Industry 4.0

Omron utvider tilbudet sitt til kunder i Norden med roboter og automasjonssystemer

Som en del av sin i-Automation strategi åpner Omron nå et nytt nordisk automasjonssenter (NAC – Nordic Automation Center) i Malmø i Sverige. Omron kommer også til å delta på Hi Tech & Industry Scandinavia-messen i Herning i Danmark. Alt dette kommer i kjølvannet av at Omron flyttet til større kontorlokaler for ett år siden og åpnet et nordisk robottestsenter.

Omrons konsept om i-Automation består av intelligente, integrerte og interaktive løsninger som åpner opp for uante muligheter med tanke på produktivitet og kvalitet i industriprosesser. Omrons hovedfokus er på interoperable løsninger som legger til rette for digitalisering av produksjonen i forbindelse med Industry 4.0. Som en del av i-Automation strategien kommer Omron til å delta på to viktige arrangementer i høst for å vise hvordan de vil bistå kundene i overgangen til Industry 4.0, blant annet gjennom demonstrasjoner av de nyeste robotene og automasjonsløsningene.

Omron kommer til å delta på Hi Tech & Industry Scandinavia-messen på MCH Messecenter Herning den 3. til 5. oktober. På Omrons stand (i sal E, stand 4012) blir det demonstrasjoner av Omrons nyeste robotløsninger for avansert produksjon, inkludert to autonome, førerløse transportsystemer som beveger seg på egen hånd mellom arbeidsceller. Disse robotene har integrert navigering og bevegelseskontrollere samt programvarebasert kartgenerering, som gjør dem i stand til å navigere gjennom avgrensede arbeidsområder uten at det trengs noen spesiell infrastruktur. Det blir også demonstrasjoner som tar for seg sikkerhet, automatiserte optiske undersøkelser og panelløsninger, og som viser hvordan Omron legger til rette for konkurransedyktige, fremtidsrettede og fleksible produksjonsfasiliteter for kundene sine.

Omron har også investert i et splitter nytt nordisk automasjonssenter, som åpnes offisielt den 26. oktober 2017 under en storstilt seremoni. Senteret gir kunder fra Norge, Sverige, Danmark og Finland tilgang til teknologi og tekniske ressurser på ett sentralt sted. Omron kommer også til å bruke senteret som demonstrasjonslokal og et universitetslignende laboratorium der kunder kan samarbeide om, teste ut og utforske Industry 4.0-løsninger.

Åpningsseremonien kommer til å vise produsenter hvordan de kan gjøre seg klare for digitalisering av fabrikkene sine, en viktig trend innen produksjonsbransjen som går ut på å kombinere roboter med AI. Professor Anders Kofoed-Petersen, visedirektør i Alexandra Instituttet og AI-ekspert, kommer til å holde et foredrag om dette temaet under åpningen, og i tillegg blir det presentasjoner om fleksible fabrikkløsninger, generell utstyrseffektivitet og Industry 4.0.

«Ved å fokusere mer på den nordiske regionen, blir Omron bedre i stand til å hjelpe kundene våre med å gå over til Industry 4.0», sier Håkan Nordkvist, Omrons direktør i Norden. «Den ledende posisjonen vår innen robotteknologi og AI gir kundene våre løsningene for integrasjon, interaksjon og intelligens de trenger for å holde seg konkurransedyktige i produksjonsbransjen.»

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron
Omron Corporation er et ledende firma for industriell automasjon som utnytter kjerneteknologien i sensor- og kontrollkomponentene sine for å kunne ekspandere innenfor bransjer som blant annet bilbransjen, sosial infrastruktur, helse og miljø. Omron ble grunnlagt i 1933, har rundt 36 000 ansatte over hele verden og tilbyr produkter og tjenester i 110 land og regioner. Innen industriell automasjon bidrar Omron til å skape et rikt samfunn ved å tilby automasjonsteknologier som bidrar til nyskaping innen produksjon, samt produkter og kundestøtte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til industrial.omron.eu.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from