Omron

Omron tuo Industry 4.0 -konseptin asiakkaiden ulottuville

Omron vahvistaa robotiikka- ja automaatioratkaisujen tarjontaa Pohjoismaissa

Omron panostaa Pohjoismaiden i-Automation -strategiaansa: vuosi sitten yhtiö siirtyi suurempiin toimistotiloihin ja pohjoismainen robottitestauskeskus avattiin. Nyt on vuorossa uuden automaatiokeskuksen (Nordic Automation Center, NAC) avaaminen Ruotsin Malmöhön. Omron osallistuu lisäksi Hi Tech & Industry Scandinavia -messuille Tanskan Herningissä.

Omronin i-Automation -konsepti edustaa innovatiivisia, integroitavia ja interaktiivisia ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja laatua vapauttamalla aiemmin hyödyntämättömän potentiaalin teollisuuden käyttöön. Konsepti perustuu yhteentoimiviin ratkaisuihin, jotka helpottavat valmistusteollisuuden digitalisointia Industry 4.0:aan siirryttäessä. Omron tukee asiakkaitaan Industry 4.0 -käsitteen omaksumisessa osana i-automaatio-strategiaansa ja tulee tänä syksynä esittelemään uusimpia robotiikka- ja automaatiojärjestelmiään alan kahdessa päätapahtumassa.

Omron osallistuu 3.–5. lokakuuta 2017 Tanskan Herningissä MSC Messecenter -messukeskuksessa järjestettäville Hi Tech & Industry Scandinavia -messuille. Omronin messupisteellä (E-halli, osasto 4012) kävijät pääsevät tutustumaan Omronin uusimpiin edistyksellisen valmistustekniikan robotiikkaratkaisuihin. Innovatiivisella näyttelypisteellä on mahdollisuus päästä näkemään, kuinka kaksi automaattista kuljetusjärjestelmää liikkuu omatoimisesti työsolujen välillä. Nämä robotit eivät tarvitse erityisiä rakenteita liikkumiseen, vaan ne osaavat kulkea määritetyssä työtilassa itsenäisesti ja turvallisesti integroidun navigointi- ja liikkeenohjaimien sekä ohjelmistopohjaisen kartanluontitoiminnon ansiosta. Yhtiön muissa demonstraatioissa keskitytään turvallisuusnäkökohtiin, automaattisiin optisiin tarkastuksiin sekä ohjauskeskusratkaisuihin. Näissä esityksissä havainnollistetaan, kuinka Omron voi kehittää monipuolisia tuotantotiloja asiakkailleen sekä auttaa heitä pysymään kilpailukykyisinä ja valmistautumaan tuleviin haasteisiin.

Omron on myös investoinut täysin uuteen Nordic Automation Center -keskukseen, joka otetaan virallisesti käyttöön 26. lokakuuta 2017 järjestettävissä avajaisissa. Tila tarjoaa ruotsalaisille, tanskalaisille, norjalaisille ja suomalaisille asiakkaille mahdollisuuden suunnittelutoimintojen ja teknisten resurssien hyödyntämiseen keskitetysti. Keskus toimii myös yhtiön teknisten taidonnäytteiden esittelytilana, minkä lisäksi se on yliopistotason laboratorio, jossa asiakkaat voivat tehdä yhteistyötä sekä testata ja kokeilla Industry 4.0 -ratkaisuja.

Avajaistilaisuudessa kerrotaan, kuinka valmistajat voivat valmistautua siirtymään digitaalisen aikakauden tuotantolaitokseen. Tämä tapahtuu valmistussektorilla kovassa nosteessa olevan trendin, tekoälyn ja robotiikan yhdistämisen, avulla. Alexandra-instituutin varajohtaja ja tekoälyn asiantuntija, professori Anders Kofoed-Petersen pitää aiheesta puheen avajaisissa. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan esityksiä, joiden aiheina ovat joustava tuotantolaitos, tuotannon kokonaistehokkuus sekä Industry 4.0.

"Kohdistamalla voimavarojamme Pohjoismaihin pystymme paremmin tukemaan asiakkaitamme Industry 4.0 -konseptiin siirtymisessä", toteaa Omronin Pohjoismaiden toimitusjohtaja Håkan Nordkvist. "Johtava asemamme robotiikan ja tekoälyn saralla takaa valmistussektorin asiakkaillemme integroitavat, interaktiiviset ja innovatiiviset ratkaisut, jotka pitävät heidät kilpailukykyisinä myös tulevaisuudessa."

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Tietoja Omronista
Omron Corporation on johtava teollisuusautomaatioalan yritys, jonka toiminta ulottuu yrityksen ydinalueeseen kuuluvasta tunnistus- ja ohjausteknologiasta muun muassa ohjauskomponentteihin, elektroniikkakomponentteihin ja autojen elektroniikkakomponentteihin sekä infrastruktuurisovelluksiin, terveydenhuoltoon ja ympäristöön. Omron perustettiin vuonna 1933, ja sillä on 36 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Yrityksen tuote- ja palvelutarjonta kattaa yli 110 maata ja aluetta. Teollisuusautomaation alalla Omron edistää yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla automaatiotekniikkaa, joka edistää innovatiivista tuotantoa, sekä tuotteita ja asiakastukea. Lisätietoja on osoitteessa industrial.omron.fi.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from