Omron

Omron engagerer sig i Industry 4.0

Omron fortsætter med at udvide deres support til kunder i den nordiske region med robotteknologi og automationssystemer

Som del af virksomhedens i-Automation-strategi i den nordiske region åbner Omron et nyt Nordic Automation Center (NAC) i Malmø, Sverige. Omron deltager derudover i digitaliserings- og industrimessen HI Tech & Industry Scandinavia Fair i Herning, Danmark. Dette følger flytningen til større kontorer og åbningen af et nordisk testcenter for robotteknologi.

Omrons "i-Automation"-koncept indbefatter intelligente, integrerede og interaktive løsninger, der åbner for uudnyttet potentiale af produktivitet og kvalitet i industrielle processer. Virksomhedens primære fokus er løsninger, der faciliterer en digitalisering af fremstillingsprocessen i tråd med Industry 4.0. Som del af Omrons i-Automation-strategi viser virksomheden sit engagement i at supportere kunder ved overgangen til Industry 4.0 med demonstrationer af robotteknologier og automationsløsninger til to vigtige arrangementer, der finder sted i løbet af efteråret.

Den 3.-5. oktober 2017 deltager Omron i digitaliserings- og industrimessen Hi Tech & Industry Scandinavia Fair i Messecenter Herning. På Omrons stand (hal E, plads 4012) kan besøgende lære mere om Omrons nyeste robotløsninger til avancerede fremstillingsprocesser. Den innovative udstilling består bl.a. af to autonome, førerløse transportsystemer som bevæger sig uafhængigt mellem forskellige celler. Robotterne er bygget med integrerede navigations- og bevægelsescontrollere plus softwarebaseret kortgenerering, der muliggør, at de sikkert kan navigere til et defineret arbejdsområde uden behovet for en specialiseret infrastruktur. Andre demonstrationer fremhæver safety, automatiserede optiske inspektioner og løsninger til styretavler. Demonstrationerne viser, hvordan Omron kan skabe fleksible produktionsfaciliteter for kunder og hjælpe dem med at forblive konkurrencedygtige og forberedte på fremtiden.

Omron har også investeret i et helt nyt Nordic Automation Center, der officielt indvies ved en svensk åbningsceremoni den 26. oktober 2017. Centret giver kunder fra Sverige, Danmark, Norge og Finland adgang til applikations- og tekniske ressourcer på ét centralt sted. Det bliver også et lokalt hjemsted for fremvisning af virksomhedens tekniske færdigheder samt et laboratorium, hvor kunder kan samarbejde, teste og udforske Industry 4.0-løsninger.

Åbningsceremonien viser, hvordan producenter blive klar til den "digitale fabrik". Det sker ved at kombinere robotteknologi med AI, en afgørende tendens, der er ved at blive indført i fremstillingsprocesserne. Professor Anders Kofoed-Petersen, der er vicedirektør på Alexandra Instituttet og AI-ekspert, holder tale om emnet til åbningen. Derudover vil der være præsentationer af den fleksible fabrik, Overall Equipment Effectiveness og Industry 4.0.

"Ved at styrke vores fokus på den nordiske region bliver Omron bedre til at understøtte kunder, når de indfører Industry 4.0," siger Håkan Nordkvist, Omrons CEO for den nordiske region. "Vores førende position inden for robotteknologi og AI giver dem den integration, interaktion og intelligens, de skal bruge for at bevare deres konkurrencedygtighed, når det kommer til fremstilling."

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron
Omron Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Kontrol til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. Omron blev etableret i 1933 og har omkring 36.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 110 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager Omron til at skabe et velfærdssamfund ved at tilbyde automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på industrial.omron.eu.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from