Omron

Omron prezintă al treilea val de dispozitive pentru automatizări de fabrică bazate pe o platformă comună de proiectare

OMRON Corp., Kyoto City, îşi prezintă al treilea val de dispozitive pentru automatizări de fabrică (FA) construite pe o platformă comună de proiectare pentru specificaţii unificate de produs. Noile produse includ surse de alimentare în comutaţie, blocuri terminale (cleme) pe şină DIN, amplificatoare pentru senzori de detecție a scurgerilor de lichide şi terminale pentru relee I/O.

Omron a unificat conceptul dispozitivelor sale FA pentru a economisi spaţiu şi a facilita panouri de control de dimensiuni mai mici. Alternativ, aceste dispozitive FA care economisesc spaţiu permit constructorilor de panouri să includă mai multe componente în panou şi să extindă funcţionalitatea de control a acestuia. De asemenea, dimensiunea standardizată, mai redusă, a acestor componente, permite o personalizare mai uşoară şi mai rapidă a panourilor de control. De asemenea, platforma de proiectare comună include tehnologia de cablare brevetată Omron „Push-In Plus”, care combină o cablare mai rapidă cu o conexiune fiabilă şi o rezistenţă excepţională la vibraţii. Dispozitivele FA construite anterior pe platforma de proiectare comună au fost adoptate în prima linia de producţie de peste 7 000 de companii la nivel global.

Omron a aplicat platforma de proiectare comună, care economiseşte spaţiu şi permite o cablare mai rapidă, la gama extinsă de blocuri de terminale XW5T, la terminalele cu relee I/O G70V şi la modelele de 30 W ale surselor de alimentare în comutaţie S8VK-S, completând linia existentă de modele de 60, 120, 240 şi 480 W, pentru o gamă mai variată de aplicaţii.

Extinderea familiei de dispozitive pentru automatizarea fabricilor construite pe platforma de proiectare comună va avea un efect combinat excepţional, obţinut prin furnizarea unei largi diversităţi de echipamente. OMRON îşi propune să inoveze panourile de control ale clienţilor. Deoarece înălţimea componentei poate varia în funcţie de factori precum puterea şi disiparea căldurii, am clasificat produsele cu montaj în panou în trei grupuri principale, fiecare cu propria sa amplasare (rând) într-un panou de control: semnale I/O, control şi alimentare cu energie. În cadrul fiecărei categorii, am setat reguli optime pentru a asigura eliminarea spaţiului mort, iar lăţimea dintre canalele de cablu este optimizată.

Pentru detalii privind produsele, accesaţi: industrial.omron.eu/en/solutions/panel-building.

Produse noi din gamă

Blocuri terminale (cleme) pe şină DIN: XW5T
Linia de blocuri terminale (cleme) pe şină DIN XW5T cu tehnologie Push-In Plus s-a dublat, de la 18 la 36 de modele. Pentru blocuri terminale cu o lăţime de 5,2 mm (curent nominal maxim 24 A) şi 6,2 mm (curent nominal maxim 32 A), au fost adăugate tipurile 1:2 (cablare internă) şi 2:2 (pentru ramificaţii), în afara tipurilor cu două niveluri pentru economisirea spaţiului. Familia extinsă de blocuri terminale XW5T cu tehnologia unică Push-In Plus de la Omron poate fi utilizată pentru o gamă mai largă de aplicaţii.

Specificaţii:
Metodă de conexiune: tehnologia Push-In Plus
Lăţime: 3,5 mm, 5,2 mm, 6,2 mm
Secţiune transversală nominală: 1 mm², 2,5 mm², 4 mm²

Surse de alimentare în comutaţie: S8VK-S (30 W)
Noul model de 30 W completează seria S8VK-S.
Gama mai largă de produse din seria S8VK-S răspunde la necesităţile sistemelor de capacitate mică, oferind în plus economie de spaţiu şi capacitate de personalizare rapidă.
Rezistenţa la intemperii, unul dintre principalele puncte forte ale gamei S8VK-S, este corelată cu cea a întregii serii (interval de temperatură ambiantă de funcţionare de la -40°C la 70°C şi altele) pentru o funcţionare stabilă în diferite medii.

Specificaţii:
Metodă de conexiune: tehnologia Push-In Plus
Putere nominală: 30 W
Dimensiuni (Lhl): 32 mm / 90 mm / 90 mm

Amplificatoare pentru senzori de detecție a scurgerilor de lichide cu detecţia deconectării senzorului, tip PNP: K7L-AT50DPB/-UDPB
Cu forma sa suplă şi detecţia de înaltă precizie a scurgerilor de lichid, seria K7L a fost utilizată într-o gamă variată de aplicații, inclusiv echipamente de producţie a semiconductorilor şi automatizări pentru clădiri. Funcţia sa de autodiagnosticare detectează în siguranţă deconectarea benzilor de detecţie (partea de senzor), precum şi scurgerea de lichid printr-un semnal de ieşire PNP, care previne defectarea şi deteriorarea inutilă a instalaţiei.

Specificaţii:
Metodă de conexiune: tehnologia Push-In Plus
Configuraţie de ieşire: PNP, 30 V c.c., 100 mA
Dimensiuni (Lhl) ale corpului principal şi ale fişei Push-In Plus: 15,5 mm / 90 mm /83 mm
Standarde de securitate: CE, UL (Recunoaştere), UL (Listat) şi marcaj S

Serie de terminale de releu cu tehnologie Push-in Plus: G70V (modele cu conexiune internă)
Seria de terminale de releu I/O G70V cu tehnologie Push-In Plus, lansată în aprilie 2016, dispune acum de modele cu terminale I/O conectate intern pentru a facilita eficienţa la cablare. Modelele de intrare au 16 puncte/comun, iar modelele de ieşire au 4 puncte/comun X 4 pentru menţinerea flexibilităţii şi reducerea duratei de cablare.
Serie: terminale I/O de releu G70V

Specificaţie:
Metodă de conexiune: tehnologia Push-In Plus
I/O: intrări, ieşiri
Număr de puncte I/O: 16 puncte
Terminale I/O conectate intern: modele de intrare: 16 puncte/comun, modele de ieşire; 4 puncte/comun X 4
Comun pe parte de conector: NPN, PNP

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Despre Omron
Omron Corporation este o importantă companie de automatizări industriale, care îşi valorifică tehnologiile esenţiale de detecţie şi control pentru a se extinde în domenii precum componente de control, componente electronice, componente de electronică auto, infrastructură socială, asistenţă medicală şi mediu. Omron a fost înfiinţată în 1933 şi are circa 39.000 de angajaţi la nivel global, oferind produse şi servicii în peste 110 state şi regiuni. În sectorul automatizărilor industriale, Omron contribuie la prosperitatea societăţii, oferind tehnologii de automatizare care stimulează dezvoltarea în domeniul manufacturier, precum şi în cel al produselor şi al asistenţei pentru clienţi. Pentru mai multe detalii, www.industrial.omron.ro.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from