Omron

Omron introduserer den tredje runden med tavleprodukter som er bygget med en enhetlig designplattform

OMRON Corp., Kyoto City, introduserer den tredje runden med tavleprodukter som er bygget med en enhetlig designplattform for enhetlig produktspesifikasjon. De nye produktene inkluderer strømforsyninger, rekkeklemmer til DIN-skinner, lekkasjesensorforsterker og I/O-reléblokker.

Omron samkjørte designen av tavleproduktene sine for å spare plass og gjøre det mulig å bruke mindre skap. Disse plassbesparende produktene kan også gjøre det mulig for tavlebyggerne å inkludere flere komponenter i tavlen og øke funksjonaliteten. I tillegg gjør den standardiserte, mindre størrelsen av disse komponentene det enklere og raskere å tilpasse tavler. Den enhetlige designplattformen inneholder også Omrons patenterte Push-In Plus-kablingsteknologi, som kombinerer raskere kabling med en pålitelig tilkobling og enestående vibrasjonsmotstand. De forrige tavleproduktene som ble bygget med den enhetlige designplattformen, har blitt tatt i bruk i produksjonen til over 7000 globale selskaper.

Omron benytter også i denne tredje lanseringsrunden den enhetlige designplattformen som sparer plass og muliggjør raskere kabling på XW5T rekkeklemmer, G70V I/O-reléblokker og S8VK-S-strømforsyning på 30W, noe som kompletter det eksisterende utvalget av modeller på 60, 120, 240 og 480 W, for mer omfattende bruksområder.

Siden vi tilbyr nå et et enda større utvalg av tavleprodukter med den enhetlige designplattformen, vil dette få en enda større samlet effekt. OMRON har som mål å fornye kunders tavlesystemer. Siden komponenthøyden kan variere basert på for eksempel effekt og varmetap, har vi kategorisert tavlene i tre hovedgrupper med spesifikke plasseringer (rader) i en automasjonstavle: I/O, Kontroll og Effekt. Innad i hver kategori har vi angitt de optimale reglene for å redusere dødplass og optimalisere kablingsbredde.

Hvis du vil ha mer produktinformasjon, kan du gå til: industrial.omron.eu/en/solutions/panel-building.

Nye produkter i utvalget:

Rekkeklemmer for DIN skinne: XW5T
Utvalget av XW5T rekkeklemmer med Push-in Plus-teknologi er doblet fra 18 til 36 modeller. For klemmer med en bredde på 5,2 mm (maksimal nominell strøm: 24 A) og 6,2 mm (maksimal nominell strøm: 32 A), er typene 1 : 2 og 2 : 2 lagt til, i tillegg til typer med to nivåer for plassbesparelse. Det utvidede utvalget av XW5T rekkeklemmer med OMRONs unike Push-In Plus-teknologi kan brukes innen flere bruksområder.

Spesifikasjoner:
Tilkoblingsmetode: Push-In Plus-teknologi
Bredde: 3,5 mm, 5,2 mm, 6,2 mm
Nominelt tverrsnitt: 1 mm², 2,5 mm², 4 mm²

Strømforsyning S8VK-S (30 W)
Den nye modellen på 30 W gjør S8VK-S-serien komplett.
Det utvidede utvalget i S8VK-S-serien oppfyller behovene til systemer med lite forbruk, i tillegg til å tilby bedre plass og rask tilpasning.
Miljøbestandigheten, en av de største styrkene til S8VK-S, er som for resten av serien (omgivelsestemperaturområde på –40 til 70 °C) for stabil drift i ulike miljøer.

Spesifikasjoner:
Tilkoblingsmetode: Push-In Plus-teknologi
Effektverdi: 30 W
MÅL (BHD): 32 mm / 90 mm /90 mm

Lekkasjesensorforsterker, PNP-type: K7L-I50DPB/-UDPB
Med sin slanke utforming og høye presisjon innen væskelekkasjedeteksjon har K7L-serien blitt benyttet innenfor en rekke områder. Selvdiagnostiseringsfunksjonen registrerer frakobling av/brudd på sensorbånd (sensordel) samt væskelekkasje ved hjelp av et PNP-utgangssignal som forhindrer unødvendige anleggsfeil og sammenbrudd.

Spesifikasjoner:
Tilkoblingsmetode: Push-In Plus-teknologi
Utgangskonfigurasjon: PNP, 30 V DC, 100 mA
Mål (BHD) på hoveddelen og Push-In Plus terminalen: 15,5 mm / 90 mm / 83 mm
Sikkerhetsstandarder: CE, UL (vurdering), UL(oppført) og S-merket

Reléblokker med Push-in Plus-teknologi: G70V
G70V I/O-reléblokker med Push-in Plus-teknologi, utgitt i april 2016, har nå modeller med internt tilkoblede I/O-terminaler for å støtte kablingseffektiviteten. Inngangsmodellene har 16 punkter felles og utgangsmodellene har 4 punkter felles for å opprettholde fleksibiliteten og redusere kablingstiden.
Serie: G70V I/O-reléblokker

Spesifikasjoner:
Tilkoblingsmetode: Push-In Plus-teknologi
I/O: innganger, utganger
Antall I/O-punkter: 16 punkter
Internt tilkoblede I/O-terminaler: inngangsmodeller: 16 punkter felles, utgangsmodeller: 4 punkter felles
Felles på kontaktsiden: NPN, PNP

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron
Omron Corporation er et ledende firma for industriell automasjon som utnytter kjerneteknologien i sensor- og kontrollkomponentene sine for å kunne ekspandere innenfor bransjer som blant annet bilbransjen, sosial infrastruktur, helse og miljø. Omron ble grunnlagt i 1933, har rundt 39 000 ansatte over hele verden og tilbyr produkter og tjenester i 110 land og regioner. Innen industriell automasjon bidrar Omron til å skape et rikt samfunn ved å tilby automasjonsteknologier som bidrar til nyskaping innen produksjon, samt produkter og kundestøtte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.industrial.omron.eu

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from