Omron

Az Omron bemutatja a közös tervezési platformra épülő gyárautomatizálási eszközeinek harmadik hullámát

A kiotói OMRON Corp. bemutatja az egységes termékspecifikációt célzó, a közös tervezési platformra épülő gyárautomatizálási (FA) eszközeinek harmadik hullámát. Az új termékek között megtalálhatók kapcsolóüzemű tápegységek, DIN-sínes sorkapcsok, folyadékszivárgás-érzékelőerősítők és I/O relécsatlakozók.

Az Omron egységesített gyárautomatizálási eszközeinek kialakítását a helytakarékosság és vezérlőszekrények méretének csökkentése érdekében. Emellett ezek a helytakarékos gyárautomatizálási eszközök lehetővé teszik a szekrényépítők számára, hogy több összetevőt építhessenek be szekrényeikbe, ezzel bővítve azok vezérlési funkcionalitását. A szabványosított, kisebb méretű alkatrészek lehetővé teszik a vezérlőszekrények egyszerűbb és gyorsabb személyre szabását. A közös tervezési platform magában foglalja az Omron szabadalmaztatott „push-in plus” vezetékezési technológiáját is, mely ötvözi a gyors vezetékezést a megbízható csatlakozással és a kiváló rezgésállósággal. A korábbi, szintén a közös tervezési platformra épülő gyárautomatizálási eszközöket több mint 7000 globális vállalat állította üzembe gyártóüzemeiben.

Az Omron ezúttal az XW5T sorkapcsokra, a G70V I/O relécsatlakozókra és az S8VK-S kapcsolóüzemű tápegységek 30 W-os modelljeire alkalmazta a helytakarékosságot és könnyű vezetékezést lehetővé tevő közös tervezési platformot, utóbbi esetében remekül kiegészítve a 60, a 120, a 240 és a 480 W-os modelleket, szélesebb körű alkalmazhatóságot biztosítva.

Az egységes tervezési platformra épülő gyárautomatizálási eszközök elterjedésének nagyszerű hatása lesz a kombinálhatóságra, az eszközök széles választéka miatt. Az OMRON célja, hogy továbbfejlessze vásárlói vezérlőszekrényeit. Mivel a komponens magasság eltérő lehet az olyan tényezők alapján, mint a teljesítmény és a hőelvezetés. A szekrényekben alkalmazható termékeinket három fő csoportra osztottuk, attól függően, hogy hol helyezkednek el egy vezérlőpanelen belül: I/O, Vezérlés és Áramellátás. Minden kategórián belül egységes optimalizálási szabályt hoztunk, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy a holttér csökken, a kábelcsatornák közti távolság pedig javul.

A termékek részleteiért látogasson el a következő weboldalra: industrial.omron.hu/hu/solutions/panel-building.

Új termékek a kínálatban:

DIN-sínes sorkapcsok: XW5T
A push-in plus technológiás XW5T DIN-sínes sorkapocsmodellek száma a duplájára, 18-ról 36-ra nőtt. Az 5,2 mm (maximális áramerősség: 24 A) és 6,2 mm (maximális áramerősség: 32 A) szélességű sorkapcsok kínálata 1:2 (belső vezetékezés) és 2:2 (elágaztatáshoz) típusokkal bővült, a helytakarékosságot célzó kétszintes modellek mellett. Az OMRON egyedi push-in plus technológiáját alkalmazó XW5T sorkapcsok bővített kínálata minden eddiginél szélesebb körben alkalmazható.

Műszaki adatok:
Csatlakoztatási mód: Push-in plus technológia
Szélesség: 3,5 mm, 5,2 mm, 6,2 mm
Névleges keresztmetszet: 1 mm², 2,5 mm², 4 mm²

Kapcsolóüzemű tápegységek: S8VK-S (30 W)
Az új 30 W-os modell remekül kiegészítő az S8VK-S sorozatot.
Az S8VK-S sorozat bővített kínálata megoldást kínál a kis kapacitású rendszerek számára, valamint helytakarékosságot és gyors variálhatóságot tesz lehetővé.
Az S8VK-S sorozat minden tagjának az egyik legfőbb erőssége a környezeti hatásokkal szembeni ellenállás (működési környezeti hőmérséklet-tartomány: -40 – 70 °C), mely stabil működést biztosít a legváltozatosabb munkakörnyezetekben is.

Műszaki adatok:
Csatlakoztatási mód: Push-in plus technológia
Teljesítménytartomány: 30 W
Méretek (szé×ma×mé): 32×90×90 mm

PNP típusú folyadékszivárgás-érzékelőerősítők, önellenőrző funkcióval: K7L-AT50DPB/-UDPB
A keskeny kialakítású és nagy pontosságú folyadékszivárgás-érzékelő K7L sorozatot számos területen alkalmazzák, a félvezetőgyártó berendezésektől az épületautomatizálásig. Az önellenőrző funkció megbízhatóan felismeri az érzékelőszalagok (az érzékelő része) csatlakozásának megszűnését, illetve a folyadékszivárgást egy PNP kimeneti jelen keresztül, ezzel megakadályozva gyáron belüli hibákat és a szükségtelen leállásokat.

Műszaki adatok:
Csatlakoztatási mód: Push-in plus technológia
Kimeneti konfiguráció: PNP, 30 VDC, 100 mA
A push-in plus foglalatba helyezett erősítő méretei (sz×ma×mé): 15,5×90×83 mm
Biztonsági szabványok: CE, UL általi elismerés, UL általi jegyzés,és S jelölés

Push-in plus technológia relécsatlakozó-sorozat: G70V (belső csatlakozású típusok)
A 2016 áprilisában bemutatott push-in plus technológiás G70V I/O relécsatlakozó-sorozat új, belső csatlakozású I/O csatlakozókkal bővült, melyek hatékony vezetékezést tesznek lehetővé. A bemeneti típusok 16 pontos/közös, míg a kimeneti típusok 4-szer 4 pontos/közös csatlakozással rendelkeznek, a rugalmasság fenntartása és a vezetékezési idő csökkentése érdekében.
Sorozat: G70V I/O relécsatlakozók

Műszaki adatok:
Csatlakoztatási mód: Push-in plus technológia
I/O: bemenetek, kimenetek
Be-/kimeneti pontok száma: 16 pont
Belső csatlakozású I/O csatlakozók: bemeneti modellek: 16 pont/közös, kimeneti modellek: 4-szer 4 pont/közös
Közös pont a csatlakozóoldalon: NPN, PNP

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Az Omron vállalatról
Az ipari automatizáció területének egyik vezető vállalataként az Omron Corporation alapvető érzékelési és vezérlési technológiáira támaszkodva terjeszkedik a piacon többek között vezérlőkomponensek, elektronikai komponensek, autóipari elektronikai komponensek, továbbá szociális infrastrukturális, egészségügyi és környezetvédelmi megoldások formájában. Az Omron 1933-ban alapult, alkalmazottai száma mára megközelítőleg 39 000, és több mint 110 országban, illetve régióban kínálja termékeit és szolgáltatásait. Az ipari automatizáció piacán az Omron az előállítást, a termékeket, valamint az ügyféltámogatást érintő innovációt elősegítő automatizálási technológiákkal dolgozik egy gazdagabb társadalom létrejöttén. További részletek: www.industrial.omron.hu

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from