Omron

Omron julkistaa tehdasautomaatiolaitteiden kolmannen aallon, joka perustuu yhtenäiseen designiin

OMRON Corp., Kioto, julkistaa yhtenäiseen designiin perustuvien tehdasautomaatiolaitteiden kolmannen aallon. Uusiin tuotteisiin kuuluu hakkurivirtalähteitä, DIN-riviliittimiä, vuotoanturivahvistimia ja I/O-relepalkkeja.

Omron yhtenäisti tehdasautomaatiolaitteiden rakenteen, tavoitteena tilan säästö ja entistä pienempien ohjauskeskusten rakentaminen. Tilaa säästäviä tehdasautomaatiolaitteita käyttämällä ohjauskeskusten valmistajat voivat myös lisätä keskukseen entistä enemmän komponentteja ja parantaa sen ohjaustoimintoja. Lisäksi komponenttien pienempi standardoitu koko helpottaa ja nopeuttaa ohjauskeskusten räätälöintiä. Yhtenäiseen laitteiden suunnitteluun kuuluu myös Omronin oma Push-In Plus -liitäntätekniikka, jossa yhdistyvät nopea johdotus, luotettava liitäntä ja erinomainen tärinänkesto. Yli 7 000 kansainvälistä yritystä on jo ottanut käyttöön aiempia yhtenäiseen designiin perustuvia tehdasautomaatiolaitteita.

Omron käyttää yhtenäistä designia XW5T-riviliitinten laajennetussa mallistossa, G70V-I/O-relelohkoissa ja S8VK-S-hakkurivirtalähteiden 30 W:n malleissa. Näin paitsi säästetään tilaa ja nopeutetaan johdotusta myös täydennetään nykyistä 60,120, 240 ja 480 W:n mallien valikoimaa sekä laajennetaan käyttömahdollisuuksia.

Yhtenäiselle designille perustuvien laitteiden valikoiman laajentaminen vaikuttaa alaan merkittävästi. OMRONin tavoitteena on asiakkaiden ohjauskeskusten kehittäminen. Komponenttien korkeus vaihtelee esimerkiksi virran ja lämmön tuoton mukaan, joten ohjauskeskuksiin asennettavat tuotteet on jaettu kolmeen pääryhmään, joilla kullakin on oma paikkansa (eli rivi) ohjauskeskuksessa: I/O, ohjaus ja tehoyksiköt. Kussakin luokassa on määritetty suunnittelusäännöt, joita noudattamalla hukkatila vähenee ja johtokourujen välinen leveys on tarkoitukseen parhaiten sopiva.

Lisätietoja tuotteista on osoitteessa industrial.omron.fi/fi/solutions/panel-building.

Uudet valikoiman tuotteet:

DIN-kiskon riviliitinpalkit: XW5T
Push-in Plus -tekniikkaa käyttävien XW5T-DIN-riviliitinpalkkien valikoiman koko on kaksinkertaistettu 18:sta 36:een malliin. 5,2 mm:n (suurin nimellisvirta 24 A) ja 6,2 mm:n (suurin nimellisvirta 32 A) riviliittimet sekä tyypit 1:2 (sisäinen johdotus) ja 2:2 (haaroitukseen) on lisätty, minkä lisäksi saatavilla on kaksitasoisia tyyppejä tilan säästöön. OMRONin ainutlaatuista Push-In Plus -tekniikkaa hyödyntävien XW5T-riviliitinten laajennettua tuotevalikoimaa voi käyttää entistä monipuolisemmin erilaisissa sovelluksissa.

Ominaisuudet:
Liitäntätapa: Push-In Plus -tekniikka
Leveys: 3,5 mm; 5,2 mm; 6,2 mm
Nimellinen poikkileikkaus: 1 mm²; 2,5 mm²; 4 mm²

Hakkurivirtalähteet: S8VK-S (30 W)
Uusi 30 W:n malli täydentää S8VK-S-sarjan.
S8VK-S-sarjan laajennettu valikoima vastaa pienikapasiteettisten järjestelmien tarpeisiin, säästää tilaa ja nopeuttaa mukautusta.
Ympäristön vaikutusten sietokyky on yksi S8VK-S-malliston tärkeimmistä vahvuuksista. Se on vastaava kuin sarjan muissa tuotteissa (käyttölämpötila-alue muun muassa –40 °C – 70 °C), joten toiminta pysyy vakaana vaihtelevissa ympäristöissä.

Ominaisuudet:
Liitäntätapa: Push-In Plus -tekniikka
Nimellisteho: 30 W
Mitat (L/K/S): 32 mm / 90 mm / 90 mm

Vuotoanturivahvistimet, joissa anturin irtikytkennän tunnistus, PNP-tyyppi: K7L-AT50DPB/-UDPB
Kapean muotonsa ja erittäin tarkan nestevuotojen tunnistuksen ansiosta K7L-sarjaa käytetään monissa kohteissa muun muassa puolijohteiden valmistuksessa ja rakennusautomaatiossa. Sen oma vianmääritystoiminto havaitsee tunnistusnauhojen (anturiosa) irtikytkennän turvallisesti sekä nestevuodot PNP-lähtösignaalilla. Näin estetään tarpeettomat toimintahäiriöt ja rikkoutumiset.

Ominaisuudet:
Liitäntätapa: Push-In Plus -tekniikka
Lähtökokoonpano: PNP, 30 VDC, 100 mA
Päärungon ja Push-In Plus -liitännän mitat (L/K/S): 15,5 mm / 90 mm / 83 mm
Turvallisuusstandardit: CE-, UL (tunnistus)-, UL (listaus)- ja S-merkintä

Push-in Plus -tekniikkaa käyttävä releliitinsarja: G70V (sisäisen liitännän mallit)
Huhtikuussa 2016 julkaistujen, Push-in Plus -tekniikkaa käyttävien G70V-I/O-releliitinten sarjassa on nyt sisäisesti liitetyt I/O-liittimet, jotta johdotus tehostuu. Tulomalleissa on 16 pistettä/yhteisliitäntä ja lähtömalleissa 4 pistettä/yhteisliitäntä X 4, jotta joustavuus säilyy ja johdotusaika lyhenee.
Sarja: G70V-I/O-releliittimet

Tekniset tiedot:
Liitäntätapa: Push-In Plus -tekniikka
I/O: tulot, lähdöt
I/O-pisteiden määrä: 16 pistettä
Sisäisesti liitetyt I/O-liittimet: tulomallit: 16 pistettä/yhteisliitäntä, lähtömallit: 4 pistettä/yhteisliitäntä X 4
Yhteisliitäntä liittimen puolella: NPN, PNP

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Tietoja Omronista
Omron Corporation on johtava teollisuusautomaatioalan yritys, jonka toiminta ulottuu yrityksen ydinalueeseen kuuluvasta tunnistus- ja ohjausteknologiasta muun muassa ohjauskomponentteihin, elektroniikkakomponentteihin ja autojen elektroniikkakomponentteihin sekä infrastruktuurisovelluksiin, terveydenhuoltoon ja ympäristöön. Omron perustettiin vuonna 1933, ja sillä on 39 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Yrityksen tuote- ja palvelutarjonta kattaa yli 110 maata ja aluetta. Teollisuusautomaation alalla Omron edistää yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla automaatiotekniikkaa, joka edistää innovatiivista tuotantoa, sekä tuotteita ja asiakastukea. Lisätietoja on osoitteessa www.industrial.omron.fi.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from