Omron

Omron introducerer tredje bølge af komponenter til styretavler, der er bygget på en fælles designplatform

OMRON Corp., Kyoto City, introducer tredje bølge af tavlekomponenter, der er bygget på en fælles designplatform til sikring af ensartet produktspecifikation. De nye produkter omfatter switchmode-strømforsyninger, klemrækker, væskelækagesensorforstærkere og I/O-relæklemmer.

Omron har ensrettet designet på deres tavlekomponenter til at være pladsbesparende og åbner op for muligheden for mindre styretavler. Disse pladsbesparende komponenter gør det også muligt for tavlebyggere at sætte flere enheder ind i tavlen og dermed øge dens styringsfunktioner. Derudover sørger komponenternes lille standardstørrelse for at gøre tilpasning af styretavlen nemmere og hurtigere. Endvidere omfatter den fælles designplatform Omrons egenudviklede fotrådningsteknologi, ”Push-In Plus”, som kombinerer hurtigere fortrådning med en pålidelig forbindelse og enestående vibrationsmodstand. Tidligere tavlekomponenter, der er bygget på den fælles designplatform, er blevet implementeret i forreste linje i produktionen i mere end 7.000 globale virksomheder.

Omron har anvendt den fælles designplatform, som sparer plads og muliggør hurtigere fortrådning i den udvidede serie med XW5T-klemrækker, G70V-I/O-relæklemmer og 30 W-modellerne af S8VK-S-switchmode-strømforsyninger og fuldender dermed det eksisterende sortiment med 60,120, 240 og 480 W-modeller til en bredere applikation.

Sortimentsudvidelsen af tavlekomponenter, der er bygget på den fælles designplatform, giver endnu mere kundeværdi på grund af det bredere udvalg af enheder. OMRON stræber efter at nytænke produktionen af styretavler til kunder. Da komponenthøjden kan variere afhængigt af f.eks. strøm og varmeafgivelse, har vi kategoriseret produkterne til indbygning i tavler i tre hovedgrupper med hver deres særlige placering i en styretavle: I/O, Control og Power. Inden for hver kategori har vi med optimeret design sikret, at uudnyttet plads reduceres, og at bredden mellem fortrådningsbakker optimeres.

Produktdetaljer er tilgængelige på: industrial.omron.dk/da/solutions/panel-building.

Nye produkter inden for anvendelsesområdet:

DIN-skinneklemrækker: XW5T
Sortimentet med XW5T-DIN-skinneklemrækker med Push-in Plus-teknologi er blevet fordoblet fra 18 til 36 modeller. For klemrækker med en bredde på 5,2 mm (maks. nominel strømstyrke: 24 A) og 6,2 mm (maks. nominel strømstyrke: 32 A) er tilføjet 1:2 (intern fortrådning) og 2:2 typer (til forgrening) samt tolags typer for at spare plads. Den udvidede serie med XW5T-klemrækker med OMRONs unikke Push-In Plus-teknologi kan anvendes til bredere applikationer.

Specifikationer:
Forbindelsesmetode: Push-In Plus-teknologi
Bredde: 3,5 mm, 5,2 mm, 6,2 mm
Nominelt tværsnit: 1 mm², 2,5 mm², 4 mm²

Switchmode-strømforsyninger: S8VK-S (30 W)
Ny 30 W-model fuldender S8VK-S-serien.
Udover at spare plads og muligheden for hurtig tilpasning opfylder det bredere sortiment med S8VK-S-serien behovet for systemer med lille kapacitet.
Miljøbestandigheden, en af styrkerne ved S8VK-S, er på linje med hele serien (omgivelsestemperaturområde -40 til 70 °C og andre) til stabil drift i forskellige miljøer.

Specifikationer:
Forbindelsesmetode: Push-In Plus-teknologi
Effekt: 30 W
Mål (WHD): 32 mm/ 90 mm/90 mm

Væskeudslipssensorforstærkere med detektering af sensorfrakobling : K7L-AT50DPB/-UDPB
Med dens slanke form og væskeudslipsdetektering med høj nøjagtighed er K7L-serien blevet anvendt inden for flere områder, herunder halvlederproduktionsudstyr og bygningsautomatisering. Selvdiagnosticeringsfunktionen registrerer frakobling af sensorbånd (aftasterdel) samt væskeudslip ved hjælp af et PNP-udgangssignal, som forhindrer unødvendige fejl og nedbrud på anlægget.

Specifikationer:
Forbindelsesmetode: Push-In Plus-teknologi
Udgangskonfiguration: PNP, 30 VDC, 100 mA
Mål (WHD) på hovedkabinettet og Push-In Plus-stikket: 15,5 mm/ 90 mm/ 83 mm
Sikkerhedsstandarder: CE, UL(genkendelse), UL(noteret), og S-mærket

Relæklemmeserien med Push-in Plus-teknologi: G70V (intern forbindelsesmodeller)
G70V-I/O-relæklemmeserien med Push-in Plus-teknologi, som blev lanceret i april 2016, har nu modeller med internt forbundne I/O-klemmer, der understøtter fortrådningseffektiviteten. Indgangsmodellerne har 16 punkter/fælles, og udgangsmodellerne har 4 punkter/fælles X 4 for at opretholde fleksibiliteten og reducere fortrådningstiden.
Serie: G70V-I/O-relæklemmer

Specifikation:
Forbindelsesmetode: Push-In Plus-teknologi
I/O: indgange, udgange
Antal I/O-punkter: 16 punkter
Internt forbundne I/O-klemmer: indgangsmodeller: 16 punkter/fælles, udgangsmodeller: 4 punkter/fælles X 4
Fælles på forbindelsessiden: NPN, PNP

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron
Omron Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Control til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. Omron blev etableret i 1933 og har omkring 39.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 110 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager Omron til at skabe et velfærdssamfund ved at tilbyde automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på www.industrial.omron.dk

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from