Omron

Omron lanserer en komplett løsning for IO-Link

Omron har lagt til et omfattende utvalg av IO-Link produkter til den allerede omfattende automasjonsplattformen, noe som gir brukerne et praktisk og pålitelig alternativ for å implementere komplette IO-Link løsninger. De nye produktene, som inkluderer sensorer med høy ytelse og allsidige IO-Link masterenheter, gjør det enda enklere å oppnå produktivitets- og effektivitetsfordelene som er forbundet med Smart Factory løsninger.

Den nye serien med IO-Link kompatible sensorer fra Omron omfatter fotoceller med både sender/ mottaker, retrorefleksjon og diffusrefleksjon, fargemerkingssensorer, standard og sprutbestandige induktive givere. Alle typene er tilgjengelige med forhåndskablede tilkoblinger, med standard M8 kontakter eller M12 Smartclick kontakter som gir raskere og mer praktisk installasjon.

De mange nyskapende funksjonene som tilbys av de nye sensorene, inkluderer muligheten til kontinuerlig å overvåke og rapportere egen ytelse og gi støtte for umiddelbar rekonfigurasjon ved bruk av data som overføres av automasjonssystemet.

Sensorene utfylles av to IO-Link mastermoduler, én med skrueløs klemmeterminaler for bruk med forhåndskablede sensorer og en med Smartclick kontakter. Begge hovedmastermodulene muliggjør tilkobling av standardsensorer, samt de nye IO-Link typene, noe som gjør det enkelt å oppgradere eksisterende maskiner og systemer.

IO-Link er en åpen internasjonal standard som støttes av mer enn 100 selskaper, inkludert store sensorprodusenter. Den gir toveiskommunikasjon og i tillegg til å støtte typiske sensor- og aktuatorsignaler, gjør den også at sensorer og aktuatorer kan utveksle statusinformasjon og driftsparametere med automasjonssystemet.

Dette betyr for eksempel at en sensor kan generere et varsel når ytelsen reduseres på grunn av tilsmussing, slik at dette kan rettes opp før det resulterer i en maskinstopp. Muligheten til å sende nye parametere til sensorene er spesielt nyttig i maskiner som håndterer mer enn én type produkter, siden det innenfor mange bruksområder eliminerer behovet for manuell inngripen i endringer.

Omrons nye IO-Link produkter er en del av selskapets totale automasjonsplattform, som også inkluderer støtte for EtherCAT og EtherNet/IP. For sømløs integrering er IO-Link produkter inkludert i Omrons Sysmac Studio programvare, noe som gir omfattende fasiliteter for konfigurering, programmering, simulering og overvåkning av automasjonssystemer.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron
Omron Corporation er et ledende firma for industriell automasjon som utnytter kjerneteknologien i sensor- og kontrollkomponentene sine for å kunne ekspandere innenfor bransjer som blant annet bilbransjen, sosial infrastruktur, helse og miljø. Omron ble grunnlagt i 1933, har rundt 39 000 ansatte over hele verden og tilbyr produkter og tjenester i 110 land og regioner. Innen industriell automasjon bidrar Omron til å skape et rikt samfunn ved å tilby automasjonsteknologier som bidrar til nyskaping innen produksjon, samt produkter og kundestøtte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.industrial.omron.eu

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from