Omron

Omron tuo markkinoille kokonaisen IO-Link-ratkaisun

Omron laajentaa monipuolista ratkaisutarjontaansa tuomalla markkinoille kattavan valikoiman IO-Link-tuotteita. Uusi tuotevalikoima sisältää erittäin monipuolisia antureita ja IO-Link master -yksiköitä. Tuotteet helpottavat tuottavuuden ja tehokkuuden parantamista Smart Factory -konseptin mukaisesti.

Omronin uuteen IO-Link-anturivalikoimaan kuuluu tällä hetkellä valokennoja (peili, kohde ja lähetin-vastaanotin), värimerkkiantureita, sekä induktiivisia antureita vakiomalleina tai hitsausroiskeiden kestävinä malleina. Kaikki mallit ovat saatavana kiinteällä johdolla, vakiomallisilla M8-liittimillä tai M12 Smartclick -liittimillä, jotka nopeuttavat ja helpottavat asennusta.

Uusissa antureissa on monia innovatiivisia toimintoja, kuten oman suorituskyvyn jatkuva valvonta ja raportointi, ja nopea uudelleenasettelu automaatiojärjestelmästä tulevan asettelun avulla.

Anturivalikoimaa täydentää kaksi IO-Link master -yksikköä, joista toisessa on Smartclick-liittimet ja toisessa Push In Plus -liittimet kaapeleilla varustettuja antureita varten. Molempiin master-yksiköihin voi yhdistää sekä vakiomallisia antureita että uusia IO-Link-malleja, joten niiden avulla on helppo päivittää olemassa olevia koneita ja järjestelmiä.

IO-Link on avoin kansainvälinen standardi, jota tukevat monet suuret anturivalmistajat, yhteensä yli sata yritystä. IO-Link tukee kaksisuuntaista tiedonsiirtoa sekä tavallisimpia anturi- ja ohjaussignaaleja. Lisäksi se mahdollistaa tilatietojen ja käyttöparametrien vaihtamisen anturien ja käyttölaitteiden sekä automaatiojärjestelmän välillä.

Näiden ominaisuuksien ansiosta anturi voi esimerkiksi luoda hälytyksen alkaessaan likaantua, jolloin se voidaan puhdistaa ennen koneen pysähtymistä häiriöön. Parametrien lähettäminen antureihin puolestaan on erityisen hyödyllistä koneissa, joissa käsitellään useita erityyppisiä tuotteita, sillä se vähentää manuaalisten säätöjen tarvetta tuotevaihdon yhteydessä.

Omronin uudet IO-Link-tuotteet ovat osa yhtiön SYSMAC-automaatiokonseptia, jossa on myös EtherCAT- ja EtherNet/IP-tuki. IO-Link -tuotteet ovat myös osa Omronin Sysmac Studio -suunnitteluympäristöä. Tämä takaa saumattoman integroinnin ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia automaatiojärjestelmien konfigurointiin, ohjelmointiin, simulointiin ja valvontaan.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Tietoja Omronista
Omron Corporation on johtava teollisuusautomaatioalan yritys, jonka toiminta ulottuu yrityksen ydinalueeseen kuuluvasta tunnistus- ja ohjausteknologiasta muun muassa ohjauskomponentteihin, elektroniikkakomponentteihin ja autojen elektroniikkakomponentteihin sekä infrastruktuurisovelluksiin, terveydenhuoltoon ja ympäristöön. Omron perustettiin vuonna 1933, ja sillä on 39 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Yrityksen tuote- ja palvelutarjonta kattaa yli 110 maata ja aluetta. Teollisuusautomaation alalla Omron edistää yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla automaatiotekniikkaa, joka edistää innovatiivista tuotantoa, sekä tuotteita ja asiakastukea. Lisätietoja on osoitteessa www.industrial.omron.fi.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from