Omron

Omron reduce tensiunea în comutaţie, la dimensiuni reduse

Noul contactor J7KNU de la Omron, cel mai mic dispozitiv de acest tip şi care este în prezent disponibil oriunde în Europa, este potrivit pentru o gamă largă de domenii de aplicare în care este necesară o soluţie de tensiune în comutaţie, uşor de utilizat. Deşi aceasta măsoară numai 35.5 x 35.5 x 33 mm, contactorul J7KNU are o tensiune AC3 de 2,2 kW şi este disponibil în versiuni cu trei şi patru poli cu bobine c.a. sau c.c. cu funcţia de contactor de inversare cu interblocare mecanică.

Domeniile obişnuite pentru noile contactoare includ interfaţarea sistemelor electronice cu circuitele de alimentare, controlul motoarelor la maşinile de spălat rufe şi alte domenii similare, controlul motoarelor la barierele şi porţile de securitate, controlul ventilatoarelor la instalaţiile de aer condiţionat şi utilajele de ambalare. O deschidere completă a contactului de 3 mm extinde securitatea şi fiabilitatea contactorilor şi, pentru a facilita utilizarea acestora pentru controlul motoarelor, aceştia pot fi oferiţi sub forma unor perechi interblocate montate pe o bază individuală.

Instalarea contactorilor J7KNU este simplă întrucât sunt proiectaţi să se potrivească şinelor DIN de 15 mm pentru a putea fi disponibili şi pentru cutiile de distribuţie de dimensiuni mici, însă adaptorul J75KN cu înclichetare face ca J7KNU să fie potrivit şi pentru şinele DIN de 35 mm. De asemenea, aceştia includ terminale cu clemă cu şuruburi mari care vă permit să realizaţi cu uşurinţă şi rapid cablarea, eliminând frustrările legate de lucrul cu terminale de foarte mici dimensiuni.

Pentru a concluziona, contactoarele Omron J7KNU au un interval de temperatură de funcţionare foarte mare, de la –40 ºC până la +60 ºC, ceea ce le transformă într-o alegere fiabilă pentru utilizarea chiar şi în cele mai dure medii.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Despre Omron
Omron Corporation este o importantă companie de automatizări industriale, care îşi valorifică tehnologiile esenţiale de detecţie şi control pentru a se extinde în domenii precum componente de control, componente electronice, componente de electronică auto, infrastructură socială, asistenţă medicală şi mediu. Omron a fost înfiinţată în 1933 şi are circa 36.000 de angajaţi la nivel global, oferind produse şi servicii în peste 110 state şi regiuni. În sectorul automatizărilor industriale, Omron contribuie la prosperitatea societăţii, oferind tehnologii de automatizare care stimulează dezvoltarea în domeniul manufacturier, precum şi în cel al produselor şi al asistenţei pentru clienţi. Pentru mai multe detalii, www.industrial.omron.ro.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from