Omron

Az Omron lekicsinyíti a teljesítménykapcsolókat

Az új J7KNU mágneskapcsoló típusán és tartományán belül az Európában elérhető legkisebb ilyen berendezés, mely az olyan alkalmazások széles skálájához ideális, ahol kompakt méretű, megbízható és könnyedén használható teljesítménykapcsoló-megoldásra van szükség. Bár mindössze 35,5×35,5×33 mm méretű, a J7KNU mágneskapcsoló 2,2 kW-os AC3 névleges teljesítménnyel bír, és elérhető három- vagy négypólusú változatokban, AC vagy DC tekercsekkel, valamint mechanikus reteszelésű irányváltó mágneskapcsolóként.

Az új mágneskapcsolók jellemző alkalmazási területei közé tartoznak az áramkörökkel rendelkező elektronikus rendszerek interfészei, a mosógépek és hasonló berendezések motorjának vezérlése, a biztonsági sorompók és kapuk motorvezérlése, a ventilátorvezérlés a légkondicionáló berendezésekben, valamint a csomagológépek. A teljes 3 mm-es érintkezőnyílás elősegíti a mágneskapcsolók biztonságát és megbízhatóságát, melyek így felhasználhatók motorvezérlő alkalmazásokban, valamint reteszelt párokként is megrendelhetők, egy alapra szerelve.

A J7KNU mágneskapcsolók felszerelése magától értetődő, és 15 mm-es DIN-sínekre való rögzítéshez tervezték őket, így akár kis méretű elosztódobozokban is használhatók. A J75KN bepattintható adapterrel azonban a J7KNU akár standard 35 mm-es DIN-sínekkel is használható. Emellett nagy méretű csavaros gyorscsatlakozókkal is rendelkeznek, ami megkönnyíti a vezetékezést, elkerülve a kis csatlakozókkal való vesződés okozta frusztrációt.

Végezetül pedig az Omron J7KNU mágneskapcsolói rendkívül széles, -40 °C és +60 °C közötti működési hőmérsékleti tartománnyal rendelkeznek, amivel a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben is megbízható megoldást jelentenek.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
http://www.linkedin.com/company/omron
http://www.facebook.com/omroneurope
http://www.youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Az Omron vállalatról
Az ipari automatizáció területének egyik vezető vállalataként az Omron Corporation alapvető érzékelési és vezérlési technológiáira támaszkodva terjeszkedik a piacon többek között vezérlőkomponensek, elektronikai komponensek, autóipari elektronikai komponensek, továbbá szociális infrastrukturális, egészségügyi és környezetvédelmi megoldások formájában. Az Omron 1933-ban alapult, alkalmazottai száma mára megközelítőleg 36 000, és több mint 110 országban, illetve régióban kínálja termékeit és szolgáltatásait. Az ipari automatizáció piacán az Omron az előállítást, a termékeket, valamint az ügyféltámogatást érintő innovációt elősegítő automatizálási technológiákkal dolgozik egy gazdagabb társadalom létrejöttén. További részletek: www.industrial.omron.hu

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from