Omron

Omron reducerer størrelsen på kontaktorer

Den nye J7KNU-kontaktor fra Omron, der er den mindste enhed af sin type og klassificering, fås nu overalt i Europa, er velegnet til en lang række applikationsområder, hvor en kompakt, stabil og brugervenlig kontaktor skal bruges. Selvom den kun måler 35,5 x 35,5 x 33 mm, har J7KNU-kontaktoren en klassificering på 2,2 kW AC3 og fås i 3- og 4-polede versioner med AC- eller DC-spoler og som reverseringskontaktorer med mekanisk spærring.

De typiske applikationsområder for de nye kontaktorer er elektroniske kommunikationssystemer med strømkredsløb, kontrol af motorer i vaskemaskiner og lignende apparater, motorkontrol af sikkerhedsbomme og porte, blæserkontrol i airconditions samt emballagemaskiner. En fuld 3 mm kontaktåbning øger kontaktorernes sikkerhed og stabilitet og, for at muliggøre brug i motorkontrolanvendelser, kan de leveres som låste par på en enkelt base.

Det er nemt at installere J7KNU-kontaktorerne, da de er designet til at passe til 15 mm DIN-skinner, så de også kan bruges til små fordelingskasser, mens J75KN-adapteren, der kan klikkes på, også gør J7KNU egnet til de almindelige 35mm DIN-skinner. De har desuden store skrueklemmer, der sikrer nem fortrådning og fjerner frustrationen ved arbejdet med små klemmer.

Endeligt har Omrons J7KNU-kontaktorer et stort temperaturområde på -40 ºC til +60 ºC, hvilket gør dem til det pålidelige valg til brug i selv de mest udfordrende miljøer.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
linkedin.com/company/omron
facebook.com/omroneurope
youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron
Omron Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Kontrol til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. Omron blev etableret i 1933 og har omkring 36.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 110 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager Omron til at skabe et velfærdssamfund ved at tilbyde automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på www.industrial.omron.eu.

Related images

 

Editorial enquiries

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from