Guardian

Descoperiți sticla arhitecturală potrivită în câteva minute cu noul Selector de Produse online, de la Guardian Glass

Bertrange, Luxembourg, 3 Decembrie 2018 – Guardian Glass Europe lansează Selectorul de Produse online, care permite clienților să găsească rapid cel mai potrivit produs Guardian Glass pentru proiectul lor, indiferent de aplicația, aspectul sau cerințele de performanță necesare.

Folosind opțiunile de căutare, sortare și filtrare intuitivă, prin doar câteva click-uri procesatorii de sticlă, arhitecții, designerii și constructorii pot folosi Selectorul de Produse Guardian Glass pentru a găsi cu ușurință soluția potrivită pentru următorul lor proiect. Utilizatorii pot explora rapid posibilitățile estetice și funcționale ale produselor Guardian Glass, asigurându-se, în același timp, că au ales soluția care să le întrunească și alte criterii importante ale proiectului, cum ar fi cerințele energetice și de iluminare ale clădirii.

La următorul pas, instrumentul permite utilizatorilor să caute anumite produse Guardian Glass, utilizând numele acestora sau prin filtrarea căutărilor, selectând dintr-o varietate de atribute ale proiectului și produsului: tipul fațadei, compoziția geamului, transmisia luminii, factorul solar, culoarea, reflexia exterioară.

Pe măsură ce utilizatorii filtrează căutările prin intermediul acestor atribute, pe ecran apare o listă cu produsele care se potrivesc, cu detalii tehnice ale produselor vizibile. Aceste produse pot fi comparate rapid utilizând criteriile de mai sus, dar și atribute mai detaliate, cum ar fi factorul solar, valoarea U, coeficientul de umbrire și reflexia interioară.

În acest stadiu, utilizatorul poate alege să sorteze informațiile tehnice afișate conform unei liste și mai extinse a caracteristicilor care includ, de exemplu, posibilitatea curbării sticlei, acoperirea sticlei cu print ceramic sau recomandarea tipului de perete exterior care se potrivește pentru produsul respectiv.

După compararea listei scurte de produse în funcție de atribute, utilizatorii pot selecta cele mai potrivite produse pentru proiectele lor și pot exporta aceste rezultate într-un document în format PDF, care poate fi, mai apoi, trimis către colegi.

Selectorul de Produse Guardian poate fi accesat la https://specify-guardian-possibilities.com/ sau la secțiunea Instrumente pe http://www.guardian-possibilities.com/.

Guardian Glass va prezenta ultimele sale inovații, inclusiv o nouă soluție de umbrire dinamică, la BAU - Sala C3 / Stand 308 (14-19 ianuarie 2019 - München, Germania). Pentru mai multe informații sau pentru a stabili o întâlnire cu un expert Guardian Glass pe durata evenimentului, vă rugăm vizitați: http://www.guardianatbau.com/

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
guardian-glass-europe
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV
guardianglasseurope

Notes for Editors

Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din sticlă float, sticlă cu peliculă și produse fabricate din sticlă. În cele 25 de fabrici de sticlă float din toată lumea, Guardian Glass produce sticlă de înaltă performanță pentru uz exterior (atât în scopuri comerciale, cât și re-zidențiale) și aplicații din domeniul arhitectural interior, precum și produse din domeniul transporturilor și tehnic. Sticla Guardian se găsește în locuințe, birouri, mașini și în unele dintre reperele arhitecturale cele mai semnificative din lume. Centrul de Știință și Tehnologie al Guardian Glass lucrează în permanență să creeze produse din sticlă și soluții noi, utilizând cea mai avansată tehnologie pentru a-și ajuta clienții să vadă ce este posibil - See what's possible®. Vizitați guardianglass.com.

Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globală cu sediul central la Auburn Hills, Michigan, are în jur de 18.000 de angajați și deservește facilități din America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu și Asia. Companiile Guardian fabrică produse de sticla cu un nivel ridicat de performanță, cu pelicula și fabricate pentru aplicații arhitecturale, rezidențiale, de interior, din domeniul transporturilor și tehnic și componente de înaltă calitate placate cu crom și din plastic vopsit, pentru industriile automobilelor și camioanelor comerciale. Viziunea companiei Guardian este sa creeze valoare pentru clientii sai si societate, prin inovare continua si prin folosirea de cat mai putine resurse cu putinta, cu utilizarea unor resurse puține. Guardian este o companie deținută în totalitate de Koch Industries, Inc. guardian.com

Related images

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

 

Share

 

More news from