Guardian

Guardian Glass Europa lansează o nouă sticlă pentru control solar, peliculă cu două straturi de argint, cu aspect gri-neutru și performanță sporită

Bertrange, Luxembourg, 5 Septembrie 2018 – Guardian Glass introduce un nou tip de sticlă pentru control solar, acoperită cu o peliculă cu două straturi de argint, cu aspect gri-neutru, care preîntâmpină tendințele arhitecturale în materie de fațade și ferestre.

Guardian SunGuard® SuperNeutral™ SN63 nu numai că satisface trendurile arhitecturale curente, dar oferă și o serie de îmbunătățiri la nivelul performanței, inclusiv:

  • O transmisie ridicată a luminii (63% pentru vitraj dublu (IGU)* și 56% pentru cel triplu (IGU)*,
  • Izolare termică excelentă (valoarea Ug= 1.0 W/M2K pentru vitraj dublu și 0.5 W/M2K pentru vitraj triplu),
  • Control solar excelent (33% pentru vitraj dublu și 30% pentru triplu).
  • Reflexie externă foarte scăzută (12% pentru vitraj dublu și 14% pentru triplu),
  • Reflexie internă neutră și scăzută (16% pentru vitraj dublu și 19% pentru triplu).

Aceste atribute de performanță fac ca SunGuard SN 63 să fie alegerea ideală pentru ferestrele și fațadele dublu sau triplu vitrate.

Nicolas Gouzou, Product Manager Guardian Glass Europa declară: “În proiectele de design interior, percepția asupra culorii gri a fost mult timp zdruncinată, fiind considerată întunecată și deprimantă. Acum, casele, birourile și clădirile publice sunt decorate cu nuanțe de gri la modă, o culoare extrem de versatilă. În Europa, proiectele care folosesc în designul de exterior sticla abordează același trend. Arhitecții se îndepărtează de fațade vitrate cu un aspect verzui, alegând soluții din sticlă cu un aspect gri-neutru, care oferă clădirii o notă mai sofisticată și elegantă.”

Datorită contribuției comunității de design și arhitectură, Guardian Glass a dezvoltat acest produs întocmai pentru a preîntâmpina acest trend ascendent.

“În completarea esteticului, am îmbunătățit și performanța produsului pentru a oferi o combinație excepțională de beneficii, permițând arhitecților să ajusteze anveloparea clădirii în funcție de mediu și climă, dar și să furnizeze un confort optim locatarilor”, a adăugat Gouzou.

SunGuard SN 63 este disponibil atât în varianta nesecurizabilă, cât și cea securizabilă.

Guardian Glass dezvoltă și redefinește continuu gama de produse din sticlă pentru protecție solară - SunGuard astfel încât să întâmpine și să depășească cerințele arhitecților și ale designerilor.

Guardian Glass va expune la Glasstec – SALA 10 | STANDUL A24 (23 – 26 octombrie – Düsseldorf, Germania). www.guardianatglasstec.com

* Valorile de performanță menționate sunt pentru o unitate de vitraj dublu (IGU), pentru SunGuard SN63 de 6 mm (pelicula pe suprafața # 2) - distanțier de 16 mm, 90% Argon - 4 mm float; și IGU triplu de 8 mm SunGuard SN63 (pelicula pe suprafața # 2) - distanțier de 16 mm, 90% Argon - 4 mm float - ClimaGuard Premium2 44.2 (pelicula pe suprafața # 5). Acestea sunt nominale și supuse variațiilor datorate toleranțelor de fabricație.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
guardian-glass-europe
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV
guardianglasseurope

Notes for Editors

Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din sticlă float, sticlă peliculizată și produse fabricate din sticlă. În cele 25 de fabrici de sticlă float din toată lumea, Guardian Glass produce sticlă de înaltă performanță pentru uz exterior (atât în scopuri comerciale, cât și re-zidențiale) și aplicații din domeniul arhitectonic interior, precum și produse din dome-niul transporturilor și tehnic. Sticla Guardian se găsește în locuințe, birouri, mașini și în unele dintre reperele arhitectonice cele mai semnificative din lume. Centrul de Știință și Tehnologie al Guardian Glass lucrează în permanență să creeze produse din sticlă și soluții noi, utilizând cea mai avansată tehnologie pentru a-și ajuta clienții să vadă ce este posibil - SEE WHAT'S POSSIBLE®. Vizitați www.guardianglass.com.

Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globală cu sediul central la Auburn Hills, Michigan, are în jur de 18.000 de angajați și deservește facilități din America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu și Asia. Companiile Guardian fabrică produse de sticlă flotată cu un nivel ridicat de performanță, peliculizate și fabricate pentru aplicații arhitecturale, rezidențiale, de interior, din domeniul transporturilor și tehnic și componente de înaltă calitate placate cu crom și din plastic vopsit, pentru industriile automobilelor și camioanelor comerciale. Viziunea companiei Guardian este să creeze valoare pentru clienții săi și societate, prin inovare continuă, cu utilizarea unor resurse puține. Guardian este o sucursală deținută în totalitate de Koch Industries, Inc. www.guardian.com.

Related images

Guardian Glass Europa lansează noua sticlă pentru control solar, peliculă cu două straturi de argint, cu aspect gri-neutru și performanță sporită.
(Photo © Bartosz Makowski, GRDPR159 SN63, fotografie necontractuală).

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

 

Share

 

More news from