Guardian

A Guardian Glass Europe egy dupla ezüstréteggel ellátott, semleges szürke megjelenésű és fokozott teljesítőképességű napvédő építészeti üveggel jelenik meg a piacon

Bertrange, Luxemburg, 2018. szeptember 5. – A Guardian Glass egy új, dupla ezüstréteggel ellátott, semleges megjelenésű napvédő üveget mutatott be, mely jól illeszkedik a mai, üveghomlokzatokra és ablakokra jellemző építészeti tendenciákhoz.

A Guardian SunGuard® SuperNeutral™ (SN) 63 nemcsak összhangban van a mai építészeti tervezési tendenciákkal, de számos fokozott teljesítőképességet is kínál, pl.:

  • magas fényáteresztő képesség (63% kétrétegű hőszigetelő üvegezés esetén és 56% háromrétegű üvegezés esetén)
  • kiváló hőszigetelő képesség (Ug érték = 1,0 W/m2k kétrétegű üvegezés és 0,5 W/m2K háromrétegű üvegezés esetén)
  • kiváló naphővédelem (33% kétrétegű üvegezés és 30% háromrétegű üvegezésesetén)
  • nagyon alacsony külső fényvisszaverődés (12% kétrétegű üvegezés és 14% háromrétegű üvegezés esetén)
  • természetes és alacsony belső fényvisszaverődés (16% kétrétegű üvegezés és 19% háromrétegű üvegezés esetén)

Ezek a teljesítmény-jellemzők biztosítják, hogy a SunGuard SN 63 kiváló választás két- és háromrétegű üveggel szerelt ablakok és homlokzatok esetén is.

Nicolas Gouzou, a GuardianGlass Europe termékmenedzsere így nyilatkozik a termékcsaládról: “A belsőépítészeti projektek terén a szürke szín már régen lerázta magáról a komorság és depresszív hangulat bélyegét. Lakóházak, irodák és középületek manapság gyakorta pompáznak elegáns szürkében, mely szín rendkívül sokoldalúnak bizonyul. A külső üveghomlokzat projektek Európa-szerte ugyanezt a trendet követik. Az építészek egyre inkább eltávolodnak a zöldes árnyalatú üveghomlokzatoktól, és olyan üvegmegoldásokat részesítenek előnyben, melyek semleges szürke megjelenésükkel kifinomultabb, elegánsabb hangulatot és látványt kölcsönöznek az épületnek.”

A GuardianGlass termékét a tervező és építész közösség igényeit megismerve és szem előtt tartva, valamint a fent említett, terjedőben lévő irányvonalhoz pontosan igazodva fejlesztette ki.

„A megjelenésen kívül a teljesítőképességet is javítottuk, hogy az előnyös tulajdonságok olyan kivételes kombinációját állítsuk így elő, mely lehetővé teszi az építészek számára, hogy az épületet a környezeti és éghajlati tényezőkhöz pontosan igazodva tervezhessék meg, és az épület használóinak kényelmét optimálisan kiszolgálva választhassák meg a külső térelhatárolókat.” – teszi hozzá Gouzou úr.

A SunGuard SN 63 nem edzhető és edzhető változatban is elérhető.

A Guardian Glass folyamatosan fejleszti és tökéletesíti a SunGuard bevonatos napvédő üvegtermékeinek palettáját, hogy a lehető legjobban kielégítse az építészek és tervezők igényeit, sőt elébe is menjen azoknak.

A Guardian Glass bemutatja az új SunGuard® SN63 üveget Düsseldorfban 2018. október 23. és 26. között megrendezésre kerülő Glasstec kiállítás 10-es termében, az A24-es standon. www.guardianatglasstec.com

*A feltüntetett teljesítőképességi értékek az alábbiakra vonatkoznak: kétrétegű hőszigetelő üveg 6mm SunGuard SN 63 (bevonat a 2. felületen) – 16 mm légrés 90% argon gáztöltés– 4 mm floatüveg; három rétegű hőszigetelő üveg 8 mm SunGuard SN 63 (bevonat a 2. felületen) – 16 mm légrés 90% argon gáztöltés– 4 mm float üveg – 16 mm légrés 90% argon gáztöltés – ClimaGuard Premium2 44.2 (bevonat az 5. felületen). A feltüntetett teljesítményértékek névlegesek, és a gyártási tűréshatárokon belül változhatnak.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
guardian-glass-europe
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV
guardianglasseurope

Notes for Editors

Guardian Glass

A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. A világ különböző országaiban 25 float-üveg gyárat működtető Guardian Glass kereskedelmi és lakóépületek külső és belső üvegfelületeihez, valamint járművekhez és műszaki cikkekhez gyárt float- és feldolgozott üvegtermékeket. A Guardian üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Science & Technology Center folyamatosan dolgozik a legmodernebb technológiákat felhasználó új üvegtermékek és megoldások létrehozásán, hogy az ügyfeleink lássák, mi az, ami lehetséges - SEE WHAT’S POSSIBLE®. Keresse fel a www.guardianglass.com weboldalt.

Guardian Industries

A Guardian Industries egy Auburn Hills-i, Michigan állambeli székhellyel rendelkező globális vállalat, amely körülbelül 18 000 munkavállalót foglalkoztat, és Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, a Közel-Keleten és Ázsiában egyaránt rendelkezik telephelyekkel. A Guardian sokszínű vállalatcsoportja magas minőségű síküveg, bevonatos üveg és feldolgozott üvegtermékek gyártásával foglalkozik; minőségi krómozott és festett műanyag alkatrészeket állít elő az autóipar és a kereskedelmi haszonjárműipar számára; valamint speciális építőanyagokat forgalmaz. A Guardian víziója az, hogy a folyamatos innováció révén értéket teremtsen az ügyfelei és a társadalom számára, kevesebb nyersanyag-felhasználás mellett. A Guardian a Koch Industries Incorporated teljes tulajdonú leányvállalata. Látogassa meg a www.guardian.com weboldalt. 

Related images

A GuardianGlass Europe egy dupla ezüstréteggel ellátott, semleges szürke megjelenésű és fokozott teljesítőképességű napvédő építészeti üveggel jelenik meg a piacon. 
(Fénykép © Bartosz Makowski, GRDPR159. A kép illusztráció.)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

 

Share

 

More news from