Guardian

Het nieuwe zonwerende glas van Guardian Glass is uiterst neutraal en biedt de hoogst mogelijke lichttransmissie om tegemoet te komen aan de wens van architecten om optimaal gebruik te maken van natuurlijk daglicht

Bertrange, Luxemburg, 9 november 2017 – Guardian Glass heeft zijn gamma zonwerend glas met hoge prestaties, SunGuard® SuperNeutral™ (SN), uitgebreid met een product met de hoogste lichttransmissie in de portfolio.

Guardian SunGuard SN 75 HT en SN 75 Ultra HT bieden respectievelijk een lichttransmissie van 75% en 76%, wat 5% en 6% hoger is dan bij de andere gecoate glasproducten uit het Guardian SunGuard-gamma. Deze hoge lichttransmissie helpt eigenaren, architecten en ontwerpers bij hun pogingen om effectief meer natuurlijk daglicht te introduceren in hun projecten.

SunGuard SN 75 HT spreekt ook op esthetisch vlak sterk aan met zijn erg gewenst, consistent neutraal uiterlijk en de lage mate aan buitenreflectie. De kleurneutraliteit van SunGuard SN 75 Ultra HT is bijzonder hoog - in beide kijkrichtingen - omdat het wordt geproduceerd op Guardian UltraClear™ substraat.

Naast de hoge lichttransmissie biedt Guardian SunGuard SN 75 HT ook een lage zontoetredingsfactor van 40% en een uitstekende thermische prestatie met een Ug-waarde van 1,0 W/m²K – wat het hele jaar door helpt bij het in balans houden van de temperaturen in de vertrekken van het gebouw. Vanwege deze ongeëvenaarde combinatie van eigenschappen draagt SunGuard SN 75 HT bij aan een comfortabelere leef- en werkomgeving.

Nicolas Gouzou, product manager bij Guardian Glass Europe, weet hierover het volgende: “Mensen zijn van nature aangetrokken tot daglicht en hebben er ook behoefte aan. Onafhankelijke studies tonen aan dat het introduceren van een goed verlichtingsplan dat gebruik maakt van natuurlijk daglicht de concentratie kan helpen bevorderen en dat het een positieve impact heeft op het welzijn, de productiviteit en het tevredenheidsgevoel van de personen in het gebouw.”

Voor meer informatie of om een productmonster te bestellen, kunt u terecht op www.sunguardglass.com.


De vermelde prestatiewaarden betreffen een standaard dubbele beglazingseenheid (6 mm – 16 mm argon – 4 mm, met de SunGuard SN 75 HT-coating op oppervlak 2).

Lezersvragen

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
linkedin.com/company/guardian-glass-europe
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV
instagram.com/guardianglasseurope

Opmerkingen voor de redactie


Guardian Glass
Guardian Glass, een belangrijke bedrijfsunit binnen Guardian Industries, is een van de grootste fabrikanten ter wereld van floatglas, gecoat glas en bewerkte glasproducten. In zijn 25 floatglas-fabrieken verspreid over de hele wereld produceert Guardian Glass glasproducten met hoge prestaties voor gebruik in architecturale toepassingen buiten en binnen (zowel voor commerciële als residentiële gebouwen), in de automobielsector en in technische producten. Glas van Guardian is terug te vinden in woningen, kantoorgebouwen en auto's, en in een enkele van 's werelds meest iconische architecturale bezienswaardigheden. Het Guardian Glass Science & Technology Center werkt met behulp van de meest geavanceerde technologie voortdurend aan het creëren van nieuwe glasproducten en oplossingen, zodat de klanten zicht krijgen op wat allemaal mogelijk is – see what’s possible®. Bezoek www.guardianglass.com.

Guardian Industries
Guardian Industries, een wereldwijd actieve onderneming met hoofdkantoor in Auburn Hills, Michigan, VS, heeft ongeveer 17.000 werknemers en heeft vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De diverse groep bedrijven van Guardian produceren floatglas, gecoat glas en bewerkte glasproducten met hoge prestaties, hoogkwalitatieve verchroomde en gelakte kunststofcomponenten voor de automobiel- en vrachtwagensector en distribuëren gespecialiseerde producten voor de bouwsector. Het is de visie van Guardian om via constante innovatie en het gebruik van minder hulpbronnen waarde te creëren voor zijn klanten en voor de samenleving. Guardian is een volle dochteronderneming van Koch Industries, Inc. Bezoek www.guardian.com.

Related images

Het nieuwe zonwerende glas van Guardian Glass is uiterst neutraal en biedt de hoogst mogelijke lichttransmissie om tegemoet te komen aan de wens van architecten om optimaal gebruik te maken van natuurlijk daglicht.
(Foto Guardian Glass, LLC, GRDPR152)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from