Guardian

Guardian Glass: Új, rendkívüli színsemlegességet és a legmagasabb fokú fényáteresztést nyújtó üveg az építészek természetes megvilágítás iránti törekvéseinek támogatására

Bertrange, Luxemburg, 2017. november 9. – A Guardian Glass a nagy teljesítőképességű naphővédő üvegcsaládját, a SunGuard® SuperNeutral™ (SN) termékcsaládot olyan termékkel bővíti, amely a legmagasabb fényáteresztést biztosítja a portfólióban.

A Guardian SunGuard® SN 75 HT és SN 75 Ultra HT 75% és 76% fényáteresztést biztosít, amely 5%-kal, illetve 6%-kal magasabb, mint a Guardian SunGuard® család eddigi legmagasabb fényáteresztésű tagjai esetében. Ez a magas fényáteresztés támogatja az épülettulajdonosok, építészek és tervezők azon erőfeszítését, hogy minél több természetes világítást biztosítsanak projektjeikben.

A SunGuard SN 75 HT ezen kívül esztétikailag is vonzó, rendkívül tetszetős, egyenletes és semleges színmegjelenésével és alacsony szintű külső fényvisszaverődésével. A SunGuard SN 75 Ultra HT színsemlegessége különösen magas, mivel a Guardian UltraClear™ alacsony vastartalmú alapüvegével készül, amely sokkal természetesebb megjelenést biztosít akár az épületből, akár az épületen kívülről nézve.

Magas fényáteresztésén kívül a Guardian SunGuard SN 75 HT alacsony, 40%-os naptényezővel és kiváló hőszigetelő képességgel is rendelkezik – Ug = 1,0 W/m2K –, amely egész évben segíti a belső terek hőmérsékletének kívánt szintre történő beállítását. A tulajdonságok páratlan kombinációjának köszönhetően a SunGuard SN 75 HT hozzájárul egy kényelmesebb lakó- és munkakörnyezet megteremtéséhez.

Nicolas Gouzou, a Guardian Glass Europe termékmenedzsere a következőket mondta: „Az emberek természetes módon vonzódnak a nappali fényhez és igénylik azt. Független tanulmányok szerint egy megfelelő természetes világítási terv megvalósítása segíthet javítani az összpontosítást és pozitív hatással van az épületben tartózkodók komfort érzetére, termelékenységére és megelégedettsé-gére.”

További tájékoztatásért vagy termékminta rendeléséért keresse fel a www.sunguardglass.com weboldalt.


Az itt említett teljesítőképességi értékek szokványos kétrétegű hőszigetelő üvegezésre vonatkoznak (6 mm-16 mm argon - 4 mm, SunGuard SN 75 HT bevonattal a 2. felületen).

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
linkedin.com/company/guardian-glass-europe
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV
instagram.com/guardianglasseurope

Notes for Editors


Guardian Glass
A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. Világszerte üzemelő 25 síküveggyárának köszönhetően a Guardian Glass kiválóan teljesítő üvegtermékei külső (kereskedelmi és lakossági környezetekhez) és belső építészeti megoldásokhoz, valamint közlekedéshez és technikai termékekhez egyaránt alkalmasak. A Guardian üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Tudomány és Technikai Központ a lehető legfejlettebb technológia segítségével folyamatosan új üvegtermékek és megoldások létrehozásán dolgozik, hogy az ügyfelei megláthassák, ami lehetséges®. Látogassa meg a www.guardianglass.com weboldalt.

Guardian Industries
A Guardian Industries egy Auburn Hills-i, Michigan állambeli székhellyel rendelkező globális vállalat, amely körülbelül 17.000 munkavállalót foglalkoztat, és Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, a Közel-Keleten és Ázsiában egyaránt rendelkezik telephelyekkel. A Guardian sokszínű vállalatcsoportja magas minőségű síküveg, bevonatos üveg és feldolgozott üvegtermékek gyártásával foglalkozik; minőségi krómozott és festett műanyag alkatrészeket állít elő az autóipar és a kereskedelmi haszonjárműipar számára; valamint speciális építőanyagokat forgalmaz. A Guardian víziója az, hogy a folyamatos innováció révén értéket teremtsen az ügyfelei és a társadalom számára, kevesebb nyersanyag-felhasználás mellett. A Guardian a Koch Industries Incorporated teljes tulajdonú leányvállalata. Látogassa meg a www.guardian.com weboldalt.

Related images

Guardian Glass: Új, rendkívüli színsemlegességet és a legmagasabb fokú fényáteresztést nyújtó üveg az építészek természetes megvilágítás iránti törekvéseinek támogatására
(Fényképek Guardian Glass, LLC, GRDPR152)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from