Guardian

A Guardian Glass az Exponatec kiállításon bemutatja a múzeumi üvegvitrinek „láthatatlan hősét”

Bertrange, Luxembourg, 2017. október 25. – A múzeumok üvegvitrinjei értékes műtárgyakat óvnak a sérülésektől és egyéb veszélyektől, s eközben a legelőnyösebb fényben mutatják őket. Néha azonban az üveg a nem kívánatos csillogás vagy tükröződések miatt sajnálatos módon zavarhatja a látványt. A Guardian Clarity™ tükröződésmentes bevonatos üveg, a múzeumi vitrinek „láthatatlan hőse” segít, hogy a látogatók a kiállított tárgyakra összpontosíthassanak. Az üveg a németországi Kölnben, november 22. és 24. között megrendezésre kerülő Exponatec kiállításnak, a múzeumok, a műemlék megóvás és helyreállítás nemzetközi kiállításának a 03.2 csarnokában az A-080 sz. standnál látható – illetve nem látható.

A Guardian Clarity üveg a fény 98%-át átereszti, és kevesebb, mint 1%-át tükrözi csak vissza, szemben az építészetben használt úsztatott üveggel, ami 90%-os fényáteresztő képességű, és 8% fényt ver vissza. A Guardian UltraClear® alapüveggel kombinálva a Guardian Clarity maximális átlátszóságot biztosít a nem kívánt tükröződés és csillogás minimálisra csökkentése mellett.

Luxembourgban az MNHA (Musée National d’Histoire et d’Art) a Guardian Clarity üveget választotta a 2017 júniusában megnyílt „Városi régészet” kiállítása több mint 250 kiállítási tárgyának bemutatására, védelmére és megóvására. Az értékes műtárgyak, amelyeket Luxembourg városának területén tártak fel, megismertetik a látogatókat az ott lakók mindennapjaival a középkorban és a modern időkben.

Polfer úr, az MNHA igazgatója így nyilatkozott: „Egy kiállítás tervezésekor a lényeg az, hogy hogyan fogadják majd azt az emberek, a mi szerepünk pedig az, hogy valódi értékeket mutassunk be nekik. A múzeumokban a legjobb üveg az, amelyet nem látunk és amely nem zavarja a látogatókat a tárgyak szemlélésében. Elmondhatjuk, hogy a Guardian Glass üveggel ezt a célt elértük. A díszletfestőnk munkáját is megkönnyítette a világítással kapcsolatban, mivel nem kellett a rossz tükröződésekkel vesződnie.”

A Guardian Clarity bevonatos üveggel kapcsolatos további információkért látogassa meg a www.guardian-possibilities.com weboldalt.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
guardian-glass-europe
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV
guardianglasseurope

Notes for Editors


Guardian Glass
A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. Világszerte üzemelő 25 síküveggyárának köszönhetően a Guardian Glass kiválóan teljesítő üvegtermékei külső (kereskedelmi és lakossági környezetekhez) és belső építészeti megoldásokhoz, valamint közlekedéshez és technikai termékekhez egyaránt alkalmasak. A Guardian üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Tudomány és Technikai Központ a lehető legfejlettebb technológia segítségével folyamatosan új üvegtermékek és megoldások létrehozásán dolgozik, hogy az ügyfelei megláthassák, ami lehetséges®. Látogassa meg a www.guardianglass.com weboldalt.

Guardian Industries
A Guardian Industries egy Auburn Hills-i, Michigan állambeli székhellyel rendelkező globális vállalat, amely körülbelül 17.000 munkavállalót foglalkoztat, és Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, a Közel-Keleten és Ázsiában egyaránt rendelkezik telephelyekkel. A Guardian sokszínű vállalatcsoportja magas minőségű síküveg, bevonatos üveg és feldolgozott üvegtermékek gyártásával foglalkozik; minőségi krómozott és festett műanyag alkatrészeket állít elő az autóipar és a kereskedelmi haszonjárműipar számára; valamint speciális építőanyagokat forgalmaz. A Guardian víziója az, hogy a folyamatos innováció révén értéket teremtsen az ügyfelei és a társadalom számára, kevesebb nyersanyag-felhasználás mellett. A Guardian a Koch Industries Incorporated teljes tulajdonú leányvállalata. Látogassa meg a www.guardian.com weboldalt.

Related images

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

 

Share

 

More news from