Guardian

Creëer je eigen inspiratiebord met Guardian's nieuwe online portfolio met glasprojecten voor architecten, ontwerpers en gevelbouwers

Bertrange, Luxemburg, 19 oktober 2017 – Guardian Glass lanceert “Guardian Inspiration”, een online portfolio met Europese projecten met Guardian glas. De bedoeling van de portfolio is om architecten, ontwerpers, gevelbouwers en iedereen die werkt met glas te inspireren en te informeren over de eindeloze mogelijkheden van glas.

Het online Guardian Inspiration-platform geeft de gebruikers de mogelijkheid om “mood boards” (sfeerborden) of “inspiration boards” (inspiratieborden) van glasprojecten te maken. Deze borden kunnen de gebruikers dan helpen om ideeën en creatieve inspiratie op te doen voor hun volgende bouwproject.

Het online platform bevat prachtige beelden van bouwprojecten en omvat designbeschrijvingen en prestaties. Een reeks handige aspecten en functies laten de gebruikers toe om hun favoriete projecten en sfeerborden snel en gemakkelijk te delen met zakelijke partners en collega's, en dit via verschillende socialemediaplatformen. Er kan naar projecten worden gezocht met behulp van drie filters: esthetiek, prestaties en land.

Volodymyr Shkurenko, Fenestration Segment Manager bij Guardian Glass Europe, licht toe: “Dit instrument maakt deel uit van onze inspanning om een buitengewone klantervaring te realiseren. Met onze nieuwe online portfolio kunnen architecten, ontwerpers en gevelbouwers door onze glasprojecten browsen en inspiratie opdoen. We willen hen helpen om hun verbeelding te verruimen en ze laten zien wat er allemaal mogelijk is met glas – see what’s possible® – door hen in staat te stellen om hun eigen sfeerborden te creëren, die ze vervolgens kunnen delen met hun collega's en zakelijke partners.”

Als u inspiratie wilt opdoen, neem dan een kijkje op: www.guardian-inspiration.com.

Lezersvragen

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
linkedin.com/company/guardian-glass-europe
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV
instagram.com/guardianglasseurope

Opmerkingen voor de redactie


Guardian Glass
Guardian Glass, een belangrijke bedrijfsunit binnen Guardian Industries, is een van de grootste fabrikanten ter wereld van floatglas, gecoat glas en bewerkte glasproducten. In zijn 25 floatglas-fabrieken verspreid over de hele wereld produceert Guardian Glass glasproducten met hoge prestaties voor gebruik in architecturale toepassingen buiten en binnen (zowel voor commerciële als residentiële gebouwen), in de automobielsector en in technische producten. Glas van Guardian is terug te vinden in woningen, kantoorgebouwen en auto's, en in een enkele van 's werelds meest iconische architecturale bezienswaardigheden. Het Guardian Glass Science & Technology Center werkt met behulp van de meest geavanceerde technologie voortdurend aan het creëren van nieuwe glasproducten en oplossingen, zodat de klanten zicht krijgen op wat allemaal mogelijk is – see what’s possible®. Bezoek www.guardianglass.com.

Guardian Industries
Guardian Industries, een wereldwijd actieve onderneming met hoofdkantoor in Auburn Hills, Michigan, VS, heeft ongeveer 17.000 werknemers en heeft vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De diverse groep bedrijven van Guardian produceren floatglas, gecoat glas en bewerkte glasproducten met hoge prestaties, hoogkwalitatieve verchroomde en gelakte kunststofcomponenten voor de automobiel- en vrachtwagensector en distribuëren gespecialiseerde producten voor de bouwsector. Het is de visie van Guardian om via constante innovatie en het gebruik van minder hulpbronnen waarde te creëren voor zijn klanten en voor de samenleving. Guardian is een volle dochteronderneming van Koch Industries, Inc. Bezoek www.guardian.com.

Related images

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from