Guardian

Új online üvegprojekt portfólió a Guardiantől: segítségével a szakemberek elkészíthetik saját inspirációs tablójukat

Bertrange, Luxembourg, 2017. október 19. – A Guardian Glass útjára indította „Guardian Inspiration” elnevezésű online portfólióját, amely Guardian üvegeket felvonultató európai projekteket mutat be. A portfólió célja, hogy tájékoztassa és inspirálja az építészeket, tervezőket, függönyfalas cégeket és az üvegfelhasználó közösség egészét az üvegben rejlő végtelen lehetőségekről.

A Guardian Inspiration e-platform lehetővé teszi, hogy a felhasználók „hangulati tablókat” vagy „inspirációs tablókat” készítsenek az őket megihlető üveg projektekből. Ezeknek a tablóknak a segítségével a felhasználók ötleteket és ihletet meríthetnek következő építészeti projektjükhöz.

Az online platform építészeti projektek lenyűgöző látképeit vonultatja fel, és szöveges leírásokkal mutatja be azok tervezési és teljesítőképességi jellemzőit. Különféle hasznos eszközök és funkciók segítik a felhasználókat, hogy gyorsan és egyszerűen oszthassák meg kedvenc projektjeiket és hangulati tablóikat üzletfeleikkel és kollégáikkal a különböző közösségi média platformokon. A projektek között három szűrővel kereshet: esztétika, teljesítőképesség vagy ország szerint.

Volodymyr Shkurenko, a Guardian Glass Europe építészeti üveg szegmensmenedzsere így nyilatkozott: „Ez az eszköz része azon erőfeszítéseinknek, amelyben rendkívüli élményt szeretnénk létrehozni ügyfeleink számára. Az új online portfólióval az építészek, tervezők és függönyfalas cégek képviselői végigböngészhetik üvegprojektjeinket, és ihletet meríthetnek a látottakból. Segíteni szeretnénk, hogy szabadjára engedjék képzeletüket és lássák, mi minden lehetséges az üvegtermékek felhasználásával. Ezért lehetővé tesszük számukra, hogy létrehozzák saját hangulati tablóikat és megosszák azokat kollégáikkal és üzletfeleikkel.”

Merítsen ihletet és látogassa meg weboldalunkat: www.guardian-inspiration.com.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
linkedin.com/company/guardian-glass-europe
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV
instagram.com/guardianglasseurope

Notes for Editors


Guardian Glass
A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. Világszerte üzemelő 25 síküveggyárának köszönhetően a Guardian Glass kiválóan teljesítő üvegtermékei külső (kereskedelmi és lakossági környezetekhez) és belső építészeti megoldásokhoz, valamint közlekedéshez és technikai termékekhez egyaránt alkalmasak. A Guardian üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Tudomány és Technikai Központ a lehető legfejlettebb technológia segítségével folyamatosan új üvegtermékek és megoldások létrehozásán dolgozik, hogy az ügyfelei megláthassák, ami lehetséges®. Látogassa meg a www.guardianglass.com weboldalt.

Guardian Industries
A Guardian Industries egy Auburn Hills-i, Michigan állambeli székhellyel rendelkező globális vállalat, amely körülbelül 17.000 munkavállalót foglalkoztat, és Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, a Közel-Keleten és Ázsiában egyaránt rendelkezik telephelyekkel. A Guardian sokszínű vállalatcsoportja magas minőségű síküveg, bevonatos üveg és feldolgozott üvegtermékek gyártásával foglalkozik; minőségi krómozott és festett műanyag alkatrészeket állít elő az autóipar és a kereskedelmi haszonjárműipar számára; valamint speciális építőanyagokat forgalmaz. A Guardian víziója az, hogy a folyamatos innováció révén értéket teremtsen az ügyfelei és a társadalom számára, kevesebb nyersanyag-felhasználás mellett. A Guardian a Koch Industries Incorporated teljes tulajdonú leányvállalata. Látogassa meg a www.guardian.com weboldalt.

Related images

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from