Guardian

Guardian Glass introduceert ClimaGuard® 1.0+: verbeterde lichttransmissie voor venstertoepassingen in woningen

  • Geavanceerde thermische prestaties met een hogere transparantie
  • Neutrale kleur en hoge lichttransmissie voor een aangenaam binnenklimaat

Bertrange, Luxemburg, 21 september 2017 – Om te voldoen aan de behoefte van glas met een hogere lichttransmissie en hoge isolatie-eigenschappen voor woningen, introduceert Guardian Glass in Europa ClimaGuard® 1.0+. ClimaGuard 1.0+ is ideaal voor dubbele beglazing in residentiële toepassingen en biedt een uitstekende thermische isolatie terwijl de transparantie naar een nieuw niveau wordt gebracht.

ClimaGuard 1.0+ realiseert een lichttransmissie van 76% voor een dubbele isolerende 4-16-4-beglazing. De hogere lichttransmissie laat meer daglicht binnen in het gebouw. Qua thermische isolatie wordt eenUg-waarde gehaald van 1,0 W/m²K, die voor minimaal warmteverlies via de ruit zorgt.

De 52% zontoetreding van ClimaGuard 1.0+ betekent dat woningen “gratis” genieten van verwarming van de zon tijdens koude periodes. Het glas doet dit allemaal terwijl het er uitstekend uitziet, met een natuurlijk uiterlijk, ongeacht vanuit welke hoek u kijkt.

“Mensen zoeken naar manieren om het comfort in hun huizen te verhogen. Naast huiseigenaren j te helpen te besparen op stookkosten, kan het verbeterde Guardian ClimaGuard 1.0+-glas koude plekken en neerwaartse luchtstromen nabij de vensters verminderen,” aldus Steven Scrivens, European Market Segment Manager - Residential & Interiors bij Guardian Glass. “Dit zorgt voor een meer comfortabele omgeving binnen het huis. Bovendien is het mogelijk om grotere oppervlakken van beglazing te voorzien, waardoor nog meer natuurlijk licht binnenkomt in de kamers.”

De uitstekende prestaties van ClimaGuard 1.0+ en het feit dat het kan worden gebruikt voor grotere ruiten, stelt architecten in staat om warme en lichte omgevingen te ontwerpen die het comfort en het welzijn bevorderen. ClimaGuard 1.0+ is ook beschikbaar in een hardbare versie.

Voor meer informatie, bezoek www.guardianglass.com/europe/GuardianGlass/glassproducts/ClimaGuardResidentialGlass/Low-emissivity/ClimaGuard1.0/index.htm.

Lezersvragen

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
linkedin.com/company/guardian-glass-europe
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV
instagram.com/guardianglasseurope

Opmerkingen voor de redactie


Guardian Glass
Guardian Glass, een belangrijke bedrijfsunit binnen Guardian Industries, is een van de grootste fabrikanten ter wereld van floatglas, gecoat glas en bewerkte glasproducten. In zijn 25 floatglas-fabrieken verspreid over de hele wereld produceert Guardian Glass glasproducten met hoge prestaties voor gebruik in architecturale toepassingen buiten en binnen (zowel voor commerciële als residentiële gebouwen), in de automobielsector en in technische producten. Glas van Guardian is terug te vinden in woningen, kantoorgebouwen en auto's, en in een enkele van 's werelds meest iconische architecturale bezienswaardigheden. Het Guardian Glass Science & Technology Center werkt met behulp van de meest geavanceerde technologie voortdurend aan het creëren van nieuwe glasproducten en oplossingen, zodat de klanten zicht krijgen op wat allemaal mogelijk is – see what’s possible™. Bezoek www.guardianglass.com.

Guardian Industries
Guardian Industries, een wereldwijd actieve onderneming met hoofdkantoor in Auburn Hills, Michigan, VS, heeft ongeveer 17.000 werknemers en heeft vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De diverse groep bedrijven van Guardian produceren floatglas, gecoat glas en bewerkte glasproducten met hoge prestaties, hoogkwalitatieve verchroomde en gelakte kunststofcomponenten voor de automobiel- en vrachtwagensector en distribuëren gespecialiseerde producten voor de bouwsector. Het is de visie van Guardian om via constante innovatie en het gebruik van minder hulpbronnen waarde te creëren voor zijn klanten en voor de samenleving. Guardian is een volle dochteronderneming van Koch Industries, Inc. Bezoek www.guardian.com.

Related images

Guardian Glass introduceert ClimaGuard® 1,0+: verbeterde lichttransmissie voor venstertoepassingen in woningen.
(Foto Guardian Glass, LLC, GRDPR146)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from