Guardian

Guardian Glass lanseaza Guardian SunGuard® SNX 60 și SNX 60 Ultra

  • Sticla de înaltă performanță , cu trei straturi de argint, oferă o estetică îmbunătățită.
  • Un aspect transparent, neutru.

Bertrange, Luxemburg, 03 aprilie 2017 – Guardian Glass introduce un produs suplimentar la familia sa de produse eXtra Selective de sticlă cu control solar: Guardian SunGuard® SNX 60. SNX 60 este ideal pentru aplicațiile comerciale pe fațade care necesită un nivel ridicat de performanță, randament energetic și o estetică îmbunătățită.

Noul produs SunGuard® SNX 60 oferă un aspect foarte solicitat și o consistență neutră. Produsul a fost dezvoltat pentru a conferi un aspect estetic și o performanță tehnică optime în cazul ambelor tipuri de suport: float Guardian ExtraClear®, disponibilă sub denumirea de SunGuard® SNX 60, și al sticlei float cu un conținut redus de fier Guardian UltraClear™, disponibil sub denumirea de SunGuard® SNX 60 Ultra.

Conform opiniei exprimate de Nicolas Gouzou, Manager de produs din cadrul Guardian Glass: „Introducerea produsului SunGuard® SNX 60 marchează primul produs din noua generație de produse cu trei straturi de argint, caracterizate printr-o estetică și culoare îmbunătățite, indiferent de unghiul de observare. Preconizăm lansarea altor produse pentru această gamă în viitorul apropiat.“

SunGuard® SNX 60 este o sticlă peliculizată cu trei straturi de argint, cu control solar, care permite transmisia a 60% din lumina naturală și a doar 29% din căldura solară – unul dintre produsele cu cele mai ridicate niveluri de selectivitate (raportul dintre transmisia luminoasă și factorul solar) disponibile în prezent în industrie. Acest lucru poate contribui la reducerea costurilor energetice ale clădirilor, prin reducerea nevoii de iluminat artificial și aer condiționat, simultan cu adăugarea unui aspect sofisticat fațadelor din sticlă. Mai mult, cu o valoare U de 1,0 W/m²K, furnizează un nivel foarte ridicat de izolare termică, ceea ce poate ajuta la reducerea costurilor de încălzire în perioadele mai reci.

Noul produs SunGuard® SNX 60 este disponibil în versiunile securizabile și nesecurizabile. De asemenea, este disponibil pentru furnizare pe sticlă laminată pentru aplicaţiile de siguranţă, securitate sau acustice.

Guardian Glass este o unitate importantă de afaceri a Guardian Industries Corp. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.guardianglass.com.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
linkedin.com/company/guardian-glass-europe
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV
instagram.com/guardianglasseurope

Notes for Editors


Despre Guardian Industries Corp.:

Cu baza în Auburn Hills, Michigan, Guardian Industries este o companie globală, diversificată, a cărei viziune este să creeze valoare pentru clienți și societate, printr-o inovare constantă și utilizarea unor resurse mai puține. Compania Guardian, sucursalele şi filialele acesteia au un număr de 17.000 de angajaţi în America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu şi Asia. Guardian Glass este un producător de prim rang de produse fabricate din sticlă float peliculizată, cu valoare adăugată și de soluții pentru aplicații din domeniul arhitectonic, rezidențial, design interior, de transport și de sticlă tehnică. SRG Global este unul dintre cei mai mari producători de finisaje avansate, cu valoare ridicată pe materiale plastice pentru industria automobilelor și a camioanelor comerciale, oferind soluții pentru o mai mare durabilitate a suprafețelor, integritate structurală, funcționalitate, randament al vehiculelor și flexibilitate a designului. Guardian Building Products este distribuitorul de prim rang din S.U.A. de produse specializate din domeniul construcțiilor. Pentru informații suplimentare, vizitați www.guardian.com.

* Valorile de performanță menționate sunt pentru o unitate standard cu vitraje duble.

Related images

Guardian Glass introduce SunGuard® SNX 60 și SNX 60 Ultra: Cu un nivel ridicat de performanță și cu o estetică îmbunătățită.
(Imagine Martin Argyroglo for Guardian Industries Corp., GRDPR141)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from