Guardian

Guardian Glass introduceert Guardian SunGuard® SNX 60 en SNX 60 Ultra

  • Driedubbel zilver high performance glas biedt een verbeterde esthetiek.
  • Consistent neutraal transparant uiterlijk.

Bertrange, Luxemburg, 3 april 2017 – Guardian Glass introduceert een nieuw product voor de eXtra Selective-reeks zonwerend glas: Guardian SunGuard® SNX 60. SNX 60 is ideaal voor geveltoepassingen bij commerciële gebouwen die hoge prestaties, een hoge energie-efficiëntie en een verbeterde esthetiek vereisen.

Het nieuwe SunGuard® SNX 60-glas biedt een erg wenselijk en consistent neutraal, transparant uiterlijk. Het is ontwikkeld om een optimale esthetiek en optimale technische prestaties te bieden op zowel Guardian ExtraClear®-floatglas – verkrijgbaar als SunGuard® SNX 60 – als op Guardian UltraClear™-floatglas met laag ijzergehalte – verkrijgbaar als SunGuard® SNX 60 Ultra.

Nicolas Gouzou, product manager bij Guardian Glass, stelt het zo: 'De introductie van SunGuard® SNX 60 markeert het begin van een nieuwe generatie driedubbele, zilveren glasproducten, gekenmerkt door een verbeterde esthetiek en kleur, ongeacht de kijkhoek. We voorzien de lancering van nog meer producten binnen dit gamma voor de nabije toekomst.'

SunGuard® SNX 60 is een driedubbel, zilver gecoat zonwerend glas dat 60% van het natuurlijke daglicht binnenlaat en slechts 29% van de zonnewarmte – een van de producten met de hoogste selectiviteit (verhouding tussen lichttransmissie en zontoetredingsfactor) die vandaag verkrijgbaar zijn op de markt. Het glas kan de energiekosten van een gebouw helpen verlagen door de behoefte aan kunstlicht en airconditioning te reduceren terwijl tegelijkertijd een geavenceerde toevoeging wordt verleend aan het design van de glazen gevel.

Met een U-waarde van 1,0 W/m²K biedt het bovendien een erg hoge mate aan thermische isolatie, die de verwarmingskosten tijdens koudere perioden kan helpen reduceren.

Het nieuwe SunGuard® SNX 60-glas is verkrijgbaar in zowel annealed als warmtebehandelbare versie. Het kan worden geleverd op gelaagd glas voor veiligheid, beveiliging of akoestische toepassingen.

Guardian Glass is een toonaangevende bedrijfsunit binnen Guardian Industries Corp. Voor meer informatie kunt u terecht op www.guardianglass.com.

Lezersvragen

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
linkedin.com/company/guardian-glass-europe
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV
instagram.com/guardianglasseurope

Opmerkingen voor de redactie


Over Guardian Industries Corp.:

Guardian Industries is gevestigd in Auburn Hills, Michigan en is een gediversifieerde, wereldwijd actieve onderneming met als visie het creëren van waarde voor haar klanten en de samenleving via constante innovatie en het gebruik van minder hulpbronnen. Guardian, haar dochterondernemingen en filialen stellen 17 000 mensen tewerk en baten vestigingen uit in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Guardian Glass is een internationaal toonaangevende fabrikant van vlakglas, gecoate en bewerkte glasproducten en oplossingen met een meerwaarde, en dit zowel voor architecturale, residentiële, interieur- en transporttoepassingen, als voor technische glastoepassingen. SRG Global is een van 's werelds grootste fabrikanten van geavanceerde hoogwaardige coatings op plastic voor de automobiel- en vrachtautobranche, en het bedrijf levert oplossingen voor een grotere duurzaamheid van het oppervlak, integriteit van de constructie, functionaliteit, efficiëntie van voertuigen en flexibele designs. Guardian Building Products is een toonaangevende, in de VS gebaseerde verdeler van speciaal voor de bouwsector bestemde producten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.guardian.com.

* De vermelde prestatiewaarden betreffen een standaard dubbele beglazingseenheid.

Related images

Guardian Glass introduceert SunGuard® SNX 60 en SNX 60 Ultra: hoge prestaties en verbeterde esthetiek.
(Foto Martin Argyroglo voor Guardian Industries Corp., GRDPR141)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from