Guardian

A Guardian Glass termékválasztéka a Guardian SunGuard® SNX 60 és az SNX 60 Ultra bevezetésével tovább bővül

  • A három ezüstréteget tartalmazó multifunkciós bevonatos üveg esztétikusabb megjelenést biztosít.
  • Konzisztensen semleges szín és átlátszóság.

Bertrange, Luxemburg, 2017. április 3. – A Guardian Glass eXtra Selective naphővédő termékcsaládja új termékkel bővül. Az új Guardian SunGuard® SNX 60 tökéletes választás irodaépületek és üzleti célú ingatlanok homlokzati megoldásaihoz, ahol fontos a jó hőszigetelés, a naphővédelem és az esztétikus megjelenés.

Az új SunGuard® SNX 60 konzisztensen semleges színt és átlátszóságot biztosít. A fejlesztés során a cél az optimális esztétikai és műszaki teljesítőképesség biztosítása volt a Guardian ExtraClear® float alapüvegen (SunGuard® SNX60) és a Guardian UltraClear™ alacsony vastartalmú float alapüvegen (SunGuard® SNX60 Ultra) egyaránt.

Nicolas Gouzou, a Guardian Glass termékmenedzsere az új termékről elmondta: „A SunGuard® SNX 60 a három ezüstréteggel ellátott termékek új generációjának első képviselője, mely a korábbinál esztétikusabb megjelenést és színhűséget biztosít a betekintési szögtől függetlenül. Terveink szerint a termékcsalád a közeljövőben tovább bővül.”

A SunGuard® SNX 60* egy olyan, három ezüstréteget tartalmazó bevonatos naphővédő üveg, ami a természetes fény 60%-át, de a naphőnek csak 29%-át engedi át. Ez az üveggyártásban ma elérhető egyik legmagasabb szelektivitás (a fényáteresztés és a naptényező hányadosa). Segítségével csökkenthető az épület energia számlája, mivel kevesebb mesterséges megvilágításra és légkondicionálásra lehet szükség. Egyúttal az üvegezett homlokzat külső megjelenésének is ad egy finom árnyalatot.

Az új termék 1,0 W/m²K U-értéke is mutatja kiváló hőszigetelő képességét, csökkentve a fűtési költségeket hidegebb időjárás esetén.

Az új SunGuard® SNX 60 hőkezelhető és nem hőkezelhető változatban is kapható. Ragasztott üveg formájában is rendelkezésre áll biztonsági, vagyonvédelmi vagy hanggátlási felhasználásra.

A Guardian Glass a Guardian Industries Corp. egyik legjelentősebb üzletága. További információkért kérjük látogasson el a www.guardianglass.com oldalra.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
linkedin.com/company/guardian-glass-europe
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV
instagram.com/guardianglasseurope

Notes for Editors


A Guardian Industries Corp. vállalatról:

A Guardian Industries szerteágazó termékskálával rendelkező, globális társaság. Székhelye Auburn Hills, Michigan. A társaság küldetése és célja az értékteremtés az ügyfelek és az egész társadalom számára állandó innováció révén, kevesebb erőforrás felhasználásával. Leányvállalataival egyetemben a Guardian 17000 alkalmazottat foglalkoztat, és gyártólétesítményeket üzemeltet Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, a Közép-Keleten és Ázsiában. A Guardian Glass nemzetközi téren vezető helyet foglal el a kereskedelmi és lakóépületekhez, belsőépítészeti alkalmazásokhoz, szállítási és műszaki üvegfelhasználáshoz gyártott síküveg, speciális üveg és feldolgozott üvegtermékek terén. Az SRG Global a világ egyik legnagyobb, műanyagokhoz való modern, speciális bevonatokat előállító cége. A járműipar számára készülő speciális bevonatok a kezelt felületet tartósabbá teszik, javítják az anyagok szerkezeti szilárdságát, funkcionalitását, a járművek hatékonyságát, és szélesebb körű formatervezési megoldásokat tesznek lehetővé. A Guardian Building Products a speciális építőanyagok USA székhelyű forgalmazója. További információkért kérjük látogasson el a www.guardian.com oldalra.

* A teljesítőképességi értékek csak tájékoztató jellegűek, a végleges értékek ettől eltérhetnek.

Related images

A Guardian Glass termékválasztéka a Guardian SunGuard® SNX 60 és az SNX 60 Ultra bevezetésével tovább bővül Kiváló tulajdonságok és esztétikus megjelenés.
(A fotót Martin Argyroglo készítette a Guardian Industries Corp. részére, GRDPR141)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from